Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Inicijator i autor Butmirskog paketa ustavnih promjena Karl Bilt je najzaslužniji što je Bosni i Hercegovini u Dejtonu navučena- „luđačka košulja . U...
Ovom državom vlada misteriozna crna ruka ...je rečenica koju je izjavio jedan od Bošnjačkih političara u intervjuu Dnevnom Avazu , 27.nov.2009. god....
Hrvatski sabor na sjednici iduće sedmice razmatraće Deklaraciju o podršci hrvatskom narodu u BiH u procesu ustavnih promjena, kojom se traži posebna...
Danas na snagu stupa Lisabonski sporazum koji uspostavlja (i) ministarstvo vanjskih poslova Evropske Unije, a gospodja ministarka, koja ce se baviti...
svaka cast majstore. ima dobrih i interesantnih knjiga i materijala. interesuje me ako imas kakvu knjigu ili tekst konkretno o odbrani zepe od 92-95...
Nije mi namjera da ova tema isijava pesimizmom. Sasvim suprotno, zelim ogoliti sustinu nasih problema, te ako bismo se slozili o tome, mozda postoji...
Da je OHR realizirao obaveze koje je imao u mandatu po Daytonskom ugovoru, BiH bi bila pri kraju procesa pristupa NATO-u i EU, ukoliko bi to željela....
Bez ozbilje prijetnje ratom medjunarodna zajednica nece ni prst pomaci. Nazalost, ispada da obavezno treba radikalizirati situaciju ne bil' se nesto...
zivopisna tema o dzamiji na at-mejdanu je zakljucana. mozda je i najbolje tako. ali ja mislim se iz te diskusije moze izvuci jedno vazno pitanje: da...
Emisija je bila više nego zanimljiva,bilo je raznih diskusija pa bih volio i čuti mišljenja forumaša.Nadam se da je barem netko pogledao emisiju jer...
Sinoc sam mu ostavio komentar o njegovom saucescu sa srbima i pomoci pri oslobadjanju Biljane Plavsic. Ovo svedsko krme je to jutros fino izbrisao. U...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum