DODIK: OTVORITI SVE TABUE
- viva_castro
#126 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
Ja sam danas otvorio jedan tabu i našao žohara... Pa vi vidite kako ćete, nemojte se zahebavat.
-
dallton
#127 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
i ja s vremena na vrijeme otvorim stranice na kojima pise "tabu" ili "taboo" uglavnom slijedi tekst "disclaimer: only for adults" , dok na nekim drugim stranicama stoji "samo za one koji imaju traktor u garazi"
- kiky
#128 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
neki taboo-i koje bi dodo mogao prvo otvoriti i to radi svojeg naroda su:
telekom, rafinerija i modriča, autoput, gacko, buđet, ekonomija u rs ... i sl.
ili je nekom slađe da živi vjerujuči sve što dodo kaže ...
-
dallton
#129 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
to nisu tabui, autoput, ekonomski napredak, rafinerija to su sve istinite stvari koje su super uspjesne, samo sto ti siris lazi jer si ljubomorni pederalac a najvjerovatnije i potajni srbomrzackiky wrote:neki taboo-i koje bi dodo mogao prvo otvoriti i to radi svojeg naroda su:
- Prpa.ba
#130 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
Zasto bi slavlje desetak stanovnika navedenih mjesta bilo bitnije od slavlja hiljada u gradovima?A1fa wrote:Kada bi u Cajnicu i Rudom ljudi izasli na ulicu i proslavili pobjedu BIH, mislis li da bi to zasjenilo i istisnulo reportazu o slavlju na ulicama Sarajeva iz minutaze na Dnevniku?
- A1fa
- Grijem se na: Lsdydon
- Horoskop: **Nepoznato**
#131 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
Smajli ti je na kraju ove upitne recenice pa zakljucujem da si ironicanPrpa.ba wrote:Zasto bi slavlje desetak stanovnika navedenih mjesta bilo bitnije od slavlja hiljada u gradovima?A1fa wrote:Kada bi u Cajnicu i Rudom ljudi izasli na ulicu i proslavili pobjedu BIH, mislis li da bi to zasjenilo i istisnulo reportazu o slavlju na ulicama Sarajeva iz minutaze na Dnevniku?
-
POLICE
#132 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
Lako se tebi zahebavati,tebi danas ukinuše vize.Čestitamdallton wrote:to nisu tabui, autoput, ekonomski napredak, rafinerija to su sve istinite stvari koje su super uspjesne, samo sto ti siris lazi jer si ljubomorni pederalac a najvjerovatnije i potajni srbomrzackiky wrote:neki taboo-i koje bi dodo mogao prvo otvoriti i to radi svojeg naroda su:
- kiky
#133 Re: DODIK: OTVORITI SVE TABUE
ebiga, daltone ...
znaš mene ....

znaš mene ....