Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Ovoj zemlji bi najbolje došao jedan moderan zakon o prodaji i upotrebi marihuane. To bi nam više koristilo od promjene ustava jer bi imalo pozitivne...
He is survived by his first wife, Halida, who lives in Turkey; a son, Bakir; two daughters, Leila Aksami and Sabina; his second wife, Melika; and his...
Filma o pokretu Anonymous šta predstavlja koji su ciljevi, kako ih komentarišu stručnjaci i kako ih gledaju svjetske vlade, uploadovan i pušten danas...
Simbolika bijelih traka je povodom obiljezavanja 31. maja 1992, kada su vlasti Karadzicevih SDS falangi po uzoru na Naciste u Prijedoru a poslije i u...
5 je do 12, pa bi bilo potrebno znati hoće li barem biti moguće spojiti pod jednu komponentu sve koji se izjasne kao Bosanci, Bošnjaci i Muslimani ,...
Milsio sam da je dobro da pisemo javno o politici u RBiH i dogadjima mi obicni ljudi.
Mislio sam da su dobre javne diskusije i razna misljenja.
Danas...
Gledam na FTV prije par dana neki nasi ljudi idu u Siriju da se bore na strani pobunjenika,protiv Asada .Moram priznati da malo znam,uglavnom nije me...
ZAGREB - Izvjesno vrijeme na prostoru Republike Hrvatske događaju se sve ozbiljniji hakerski napadi, a ovih dana smo stupili u kontakt s osobama koje...
Petar (Pero) Lukovic, glavni urednik e-novina, opozicioni glas elektronskih novina koji se bori za drugaciju Srbiju od ove koju znamo od devedesetih...
Da li je po vama ova licnost u politickom smislu pozitivna, ili negativna i koje bi to bile njegove najvece pobjede i pogreske tokom vodjenja Bosne i...
Zgrožen sam člankom na Avazovom portalu -
Ovo je prvi ministar obrazovanja u posljednje vrijeme koji, čini mi se, radi svoj posao kako treba.I SDP i...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum