Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Locked

Da li ste se iznenadili nacionalizmu u Hravtskim medijama nakon osude sestorke?

Da
3
25%
Ne
8
67%
Malo
1
8%

Total votes: 12

Okolo918

#1 Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Okolo918 »

Gledam malo HRT na

http://www.hrt.hr

razne programe o osudi Haaskog suda. Pred samu optuzbu neki strucnjaci pricaju o Bosnjackim zlocinama i o tome kako su se Hrvati smao branili a kako je RH samo pomagala Bosnjacima i te jeftine parole..... voditelji HRT-a isto klimaju glavom. Onda druge programe na HRT-u otvaram poput "tema dana" gdje se velica Tudjman i gje voditelj govori o tome da je "logicno sto je HV pomagala HVO-u u BiH."

Onda slusam Josipovica koji govori o tome da "Jos nista nije gotovo." Slusam Jadranku Kosor i druge. Sve su svemu mislim da su se odnosi totalno sjebali sa Hrvatskom. Za samo par dana sam promijenio misljenje o Hrvatima 100%.

Dakle posle onih Izvinjenja Mesicevih i Josipovicevog izvinjenja za "politiku podjele i stradanja" za koju je se on ispricao u BH parlamentu sam dobio dojam kako su oni manje vise osudili tu politkiku. No sada vidimo kako su u stvari oni kao jaca zemlja od koje zavisi velikim dijelom Bosnjacka ekonomija, zelijeli da operu ruke na vrlo jeftin nacin.

U principu vjerujem da se poltika RH nije nimalo promjenila. Ako gledamo malo te izjave raznih gradonacelnika Zagreba, politicara, analiticara, profesora i voditelja na HRT-u mozemo steci dojam da smo opet tamo u 1993.

Mislim da je Sefer Halilovic najbolje rekao u emisiji na FTV:
"Ukoliko Hrvati nastave sa ovom politikom to ce na kraju samo njima donijeti stetu."
Moje licno misljenje; treba se nastaviti sa integrisanjem Republike Turske u BiH politiku kako bi za deceniju ili dvije svaka Hrvatska politika u BiH bila slomljena. Sto znaci da idemo na to da u BiH dobijemo jednacinu sa dvije nepoznate: Bosnjake i Srbe.
Last edited by Okolo918 on 01/06/2013 13:14, edited 2 times in total.
akcid

#2 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by akcid »

Okolo918 wrote:Gledam malo HRT na i razne programe.
U principu vjerujem da se poltika RH nije nimalo promjenila. Ako gledamo malo te izjave raznih gradonacelnika Zagreba, politicara, analiticara, profesora i voditelja na HRT-u mozemo steci dojam da smo opet tamo u 1993.

Moje licno misljenje; treba se nastaviti sa integrisanjem Republike Turske u BiH politiku kako bi za deceniju ili dvije svaka Hrvatska politika u BiH bila slomljena.
Ma hajde :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Krushna mrva

#3 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Krushna mrva »

Okolo918 wrote: treba se nastaviti sa integrisanjem Republike Turske u BiH politiku kako bi za deceniju ili dvije svaka Hrvatska politika u BiH bila slomljena.
intergrisanje turske politike u BiH? :-)
Okolo918

#4 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Okolo918 »

akcid wrote:

Moje licno misljenje; treba se nastaviti sa integrisanjem Republike Turske u BiH politiku kako bi za deceniju ili dvije svaka Hrvatska politika u BiH bila slomljena.
Samo se ti smiji ali to se vec odavno desava samo se treba nastaviti.
Okolo918

#5 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Okolo918 »

wert4w62346 wrote:
akcid wrote:

Jadan ne bio u turskoj rat počeo
???

I u Fracuskoj i Swedskoj i Grckoj isto tako... :D
akcid

#6 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by akcid »

wert4w62346 wrote:
Okolo918 wrote:Moje licno misljenje; treba se nastaviti sa integrisanjem Republike Turske u BiH politiku kako bi za deceniju ili dvije svaka Hrvatska politika u BiH bila slomljena.
Vrše li braća Bošnjaci ubrzanu mobilizaciju, kao što su to svojevremeno radili i braća Turci kad je Bošnjacima trebala pomoć :D
prirodoljubac

#7 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by prirodoljubac »

OFF TOPIC Turska je mocna zemlja i oni nedobronamjerni susjedi i unutrasnji neprijatelji ce ubuduce dva puta razmisliti da li ce planove o podjeli bosne crtat po salvetama ili ne..

Nista me ne iznenadjuje od nasih susjeda iznenadjuju me ovi nasi koji su iznenadjeni
Okolo918

#8 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Okolo918 »

akcid wrote:
wert4w62346 wrote:
Okolo918 wrote:Moje licno misljenje; treba se nastaviti sa integrisanjem Republike Turske u BiH politiku kako bi za deceniju ili dvije svaka Hrvatska politika u BiH bila slomljena.
Vrše li braća Bošnjaci ubrzanu mobilizaciju, kao što su to svojevremeno radili i braća Turci kad je Bošnjacima trebala pomoć :D
Hahaha vidi komunjare. Pa zasto nisi bio faca kad je Aljo izveo Juku iz zatvora da vas uci letiti? Sada si nasao anoniman na forumu biti konujara.... A kada je , Juka, Caco,Krusko,Celo i drugi uvozio skolu "letenja" na Alipasinom polju sklanjali ste se u podrume.

Last edited by Okolo918 on 01/06/2013 13:21, edited 2 times in total.
prirodoljubac

#9 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by prirodoljubac »

akcid wrote:
wert4w62346 wrote:
Turska 90-tih i turska 2013 gotovo da nisu iste zemlje prema tome sarkazam ti je los..
akcid

#10 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by akcid »

Okolo918 wrote:Hahaha vidi komunjare. Pa zasto nisi bio faca kad je Aljo izveo Juku iz zatvora da vas uci letiti? Sada si nasao anoniman na forumu biti konujara.... A kada je , Juka, Caco,Krusko,Celo i drugi uvozio skolu "letenja" na Alipasinom polju sklanjali ste se u podrume.

Ma bježi ba tamo, ja mislio neki ozbiljniji tip, ono balavurdija nepismena :-) Odskakutaj :oops:
salvatore paradise

#11 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by salvatore paradise »

akcid wrote:

Odakle izlaze ovi likovi :D
Okolo918

#12 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Okolo918 »

akcid wrote:
Okolo918 wrote:Hahaha vidi komunjare. Pa zasto nisi bio faca kad je Aljo izveo Juku iz zatvora da vas uci letiti? Sada si nasao anoniman na forumu biti konujara.... A kada je , Juka, Caco,Krusko,Celo i drugi uvozio skolu "letenja" na Alipasinom polju sklanjali ste se u podrume.

Ma bježi ba tamo, ja mislio neki ozbiljniji tip, ono balavurdija nepismena :-) Odskakutaj :oops:
J
E
B
O
T
E
T
I
T
O
Krushna mrva

#13 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Krushna mrva »

Okolo918 wrote: Hahaha vidi komunjare. Pa zasto nisi bio faca kad je Aljo izveo Juku iz zatvora da vas uci letiti? Sada si nasao anoniman na forumu biti konujara.... A kada je , Juka, Caco,Krusko,Celo i drugi uvozio skolu "letenja" na Alipasinom polju sklanjali ste se u podrume.
:shock: ko je jos bio s Jukom?
Okolo918

#14 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Okolo918 »

Krushna mrva wrote:
Okolo918 wrote: Hahaha vidi komunjare. Pa zasto nisi bio faca kad je Aljo izveo Juku iz zatvora da vas uci letiti? Sada si nasao anoniman na forumu biti konujara.... A kada je , Juka, Caco,Krusko,Celo i drugi uvozio skolu "letenja" na Alipasinom polju sklanjali ste se u podrume.
:shock: ko je jos bio s Jukom?
Bio sam ja. :)
salvatore paradise

#15 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by salvatore paradise »

:lol: :lol: :lol:
Eöl Mornedhel

#16 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Eöl Mornedhel »

Okolo918 wrote:
J
E
B
O
T
E
T
I
T
O
Da zlikovac jedan komunjarski, da nije bilo njega ti bi se danas zvao Radoje ili Miloje i sanjao bi da učiš neke druge subverzivne elemente da lete.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#17 Re: Hrvatski mediji o "Agresiji na BiH"

Post by Chmoljo »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “kršenje pravila foruma”
» Okolo918
Locked