Mister Yes wrote:Black111 wrote:
Nije govno, nego se pas posrao. U tvom postu se jednostavno da iscitati prijezir, pa ti pricaj. Mislim, to je toliko nebulozno da je za nepovjerovati, osobito ovo za Sarajevo. Sad je RH kriva za kapitulaciju Sarajeva. ---- Ocito da je gora.
Oprosti molim te, al odakle si ti?

Znaš ono kad dvojica napadnu jednog. Pa ga onaj jedan drži a onaj drugi ga udara. E pa Hrvatska je bila ovaj što drži a Srbija ovaj što udara. Srbija je očigledno gora ali ne bi mogla ništa da Hrvatska nije držala. Dakle i uloga Hrvatske je ključna pa samim tim nije imala pozitivnu ulogu kako je neko rekao. Ali naravno da je Srbija bila gora.
A ne rece ti meno odakle si. Znam da to nije moja stvar, ali ipak te pitam. Mislim, stvarno sam svasta cuo, al da je RH odgovorna za Sarajevo, stvarno jos nisam.
Ako nista, logicno bi bilo da Hr. takvo sto ne odgovara, jer bolje da se Srbi zabavljaju s Sarajevom, nego ne znam, sa Dalmacijom. Al eto.
I tako kazes, i vi sami protiv svih? Srbi sami isto tako protiv ustasa i mudjahedina, te belosvetovskih satrapa. Ajd, bas fino.