Al Qusair mora pasti!
-
zracak5
#1 Al Qusair mora pasti!
Stežu obruč oko grada Qusaira
Sirijska vojska napreduje: Nakon 24 sata borbe zauzeli i selo Daba
http://www.vecernji.hr/vijesti/sirijska ... nak-561396
Kako je tema u Siriji zatvorena, mislim da ovaj gradic sa svim olosom cijelog svijeta koji ga brani, ce biti prekretnica ovoga "nametnug" rata.
Ovo je tema samo o AL QUSAIR i molim vas da ne spominjete kojekakve prahistorijske gluposti.
Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
Kako je tema u Siriji zatvorena, mislim da ovaj gradic sa svim olosom cijelog svijeta koji ga brani, ce biti prekretnica ovoga "nametnug" rata.
Ovo je tema samo o AL QUSAIR i molim vas da ne spominjete kojekakve prahistorijske gluposti.
Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
- славянин
#2 Re: Al Qusair mora pasti!
Ne znam ja jel ovo "legitimna" tema jer je topic o Siriji zakljucan... Da nebi bilo banova ak me razmis 
-
zracak5
#3 Re: Al Qusair mora pasti!
Ne vidim razloga! Tema je postavljena samo u vezi jednog grada!славянин
Ne znam ja jel ovo "legitimna" tema jer je topic o Siriji zakljucan... Da nebi bilo banova ak me razmis
Na moderaciji i forumashima je samo da se drze teme!
Moje misljenje!
- cyprus
#4 Re: Al Qusair mora pasti!
Čuj uloge promjenjenezracak5 wrote:Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!
Povraća mi se od budalaština
-
Krushna mrva
#5 Re: Al Qusair mora pasti!
pa kakva je situacija trenutno?
-
zracak5
#6 Re: Al Qusair mora pasti!
cyprus wrote:Čuj uloge promjenjenezracak5 wrote:Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!... Šta, sad je VRS u obruču, a ARBiH probija punktove holandskog bataljona?
![]()
![]()
Rekao sam "maltene"...Kamo srece da je VRS bila u obrucu i da se primjenio Al Qusair metod!
- славянин
#7 Re: Al Qusair mora pasti!
Da jos i dodamo da ih napada pola Sirijske vojske a oni jadni nenaoruzani nanose znacajne gubitke... Supermenicyprus wrote:Čuj uloge promjenjenezracak5 wrote:Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!... Šta, sad je VRS u obruču, a ARBiH probija punktove holandskog bataljona?
![]()
![]()
Ali realno ne ide im dobro jer malo po malo ali konstantno vojska izgleda napreduje.
-
zracak5
#8 Re: Al Qusair mora pasti!
I mene interesuje.Krushna mrva
- славянин
#9 Re: Al Qusair mora pasti!
zracak5 wrote:I mene interesuje.Krushna mrva
Vojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
-
zracak5
#10 Re: Al Qusair mora pasti!
Danas na nekoj stranici procitah da je Al Tawhead brigada, kao pomoc Qusairu unistena."славянин"Krushna mrva
IVojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
A
-
udrch
#11 Re: Al Qusair mora pasti!
kakve su uloge promjenjene?zracak5 wrote:Stežu obruč oko grada Qusaira
ja koji sam bio u Srebrenici ovaj naslov čitam kao:
"Srebrenica mora pasti!"..vjerovatno je to pisalo po četničkim medijima..
ista govna, samo alawitska potpomognuta hezbolahovim zlikovcima, umjesto ruskih plaćenika napadaju grad u okruženju...
-
udrch
#12 Re: Al Qusair mora pasti!
nemojte se lupati terminima..ne mogu da prodru u grad, a kamoli da unište jednu brigadu tako jednostavno..ne ubija svaki metak..čitajte makar klixovu crnu hroniku, pa se uvjerite..zracak5 wrote:Danas na nekoj stranici procitah da je Al Tawhead brigada, kao pomoc Qusairu unistena."славянин"Krushna mrva
IVojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.
A
- славянин
#13 Re: Al Qusair mora pasti!
Sve sto sam napisao je sazetak sa liveleaksa...udrch wrote:nemojte se lupati terminima..ne mogu da prodru u grad, a kamoli da unište jednu brigadu tako jednostavno..ne ubija svaki metak..čitajte makar klixovu crnu hroniku, pa se uvjerite..zracak5 wrote:Danas na nekoj stranici procitah da je Al Tawhead brigada, kao pomoc Qusairu unistena."славянин"Krushna mrva
A
Komentator ne podpada pod bilo kakvu finansijsku ili bilo koju drugu odgovornost
-
obmana
#14 Re: Al Qusair mora pasti!
Ti da si bio u srebrenici,znao bi o cemu je rijec.udrch wrote:kakve su uloge promjenjene?zracak5 wrote:Stežu obruč oko grada Qusaira
ja koji sam bio u Srebrenici ovaj naslov čitam kao:
ista govna, samo alawitska potpomognuta hezbolahovim zlikovcima, umjesto ruskih plaćenika napadaju grad u okruženju...
Prokontaj malo,sve isto..samo promijenjene uloge.
Sta tu nije njasno od postavljaca teme.
Nemoj da se pravis pametan.
-
udrch
#15 Re: Al Qusair mora pasti!
ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice, jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
krvoloci napadaju grad u okruženju uz pomoć stranih plaćenika..
ista nevjernička govna..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
Last edited by udrch on 03/06/2013 22:23, edited 1 time in total.
-
zracak5
#16 Re: Al Qusair mora pasti!
Citajuci danas klix.ba nadjoh i tebe sa prikladnim rijecnikom za nicka al_pasino.(neka se o tome brinu nadlezni)udrch
Tema je Al Qusair!
-
udrch
#17 Re: Al Qusair mora pasti!
i trebaju se pobrinuti za mene..bez ikakve potrebe sam opsovan..zracak5 wrote:Citajuci danas klix.ba nadjoh i tebe sa prikladnim rijecnikom za nicka al_pasino.(neka se o tome brinu nadlezni)udrch
Tema je Al Qusair!
http://www.klix.ba/forum/iran-t80981s7475.html
- BHCluster
#18 Re: Al Qusair mora pasti!
I meni isto zapade za oci, kakav kretenluk...cyprus wrote:Čuj uloge promjenjenezracak5 wrote:Grad je , maltene, u situaciji kao nekada kod nas Srebrenica. Samo sto su sada uloge promjenjene!... Šta, sad je VRS u obruču, a ARBiH probija punktove holandskog bataljona?
![]()
![]()
-
obmana
#19 Re: Al Qusair mora pasti!
Sve zavisi na cijoj si strani bioudrch[b] wrote:ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice[/b], jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
- славянин
#20 Re: Al Qusair mora pasti!
obmana wrote:Sve zavisi na cijoj si strani bioudrch[b] wrote:ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice[/b], jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
Last edited by славянин on 03/06/2013 22:31, edited 1 time in total.
-
Krushna mrva
#21 Re: Al Qusair mora pasti!
hajde ba ne manipulisi Srebrenicom, kakvi ba nevjernici?udrch wrote:ja sam bio u Srebrenici, a nisam iz Srebrenice, jesam li ja bio ološ koju je trebalo potamamiti u gradu..provjeri ako sumnjaš..možeš i blic pitanjem..a pisao sam nebrojeno puta o stanju u tom gradu..
nema nikave razlike..
ista nevjernička govna..
-
zracak5
#22 Re: Al Qusair mora pasti!
Molim vas, ostavimo se drugih gluposti i drzimo se teme. Drzimo palce nasim sugradjanima da pobijede Asada.
- Man of steel
#23 Re: Al Qusair mora pasti!
A možda i ne mora pasti.
Možda je Assadu i pobunjenicima jednostavnije i isplativije držati otvoren jedan front gdje će koncentrirat ljudstvo i logistiku nego se ganjati po čitavoj zemlji.
Možda je Assadu i pobunjenicima jednostavnije i isplativije držati otvoren jedan front gdje će koncentrirat ljudstvo i logistiku nego se ganjati po čitavoj zemlji.
-
Avetinho
#24 Re: Al Qusair mora pasti!
Sta kazes, isto kao u Srebrenici? Genocid, ali potpuno opravdan, jer su ono neprijatelji?zracak5 wrote:Stežu obruč oko grada Qusaira
Covjece, da li si ti normalan?
-
obmana
#25 Re: Al Qusair mora pasti!
Kusajr mora pasti,ako nista makar zbog civila.
Da udje UNHC-r ipomogne ranjenim i iznemoglim.
Tako je barem rekla vojska.
Da udje UNHC-r ipomogne ranjenim i iznemoglim.
Tako je barem rekla vojska.