Al Qusair mora pasti!

Locked
zracak5

#151 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

Nista nije vjecno, tako ni Al Qusair!

Sa nestrpljenjem ocekujem otvaranje nove teme:

Alepo mora pasti!

Pozz svima koji su uz Sirijski narod!

:bih:
gargamelija

#152 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by gargamelija »

En-Nisa’ 75. A zašto se vi ne biste borili na Allahovom putu za potlačene, za muškarce i žene i djecu, koji uzvikuju: “Gospodaru naš, izbavi nas iz ovoga grada,* čiji su stanovnici nasilnici, i Ti nam odredi zaštitnika i Ti nam podaj onoga ko će nam pomoći!”

PODRŠKA SVIM BOŠNJACIMIA KOJI SE BORE PROTIV KRVOLOKA ASADA, SVI KOJI SU U NJEGOVOJ VOJSCI; ZNAMO KAFIRI SU, OSIM KO JE POD PRISILOM! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Klavikula

#153 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Klavikula »

@udrch evo ti zamjenika komandanta brigade. sta vam jos treba da idetet u Siriju, da pokazete "Nasralahovim zlocincima" kako se bori :lol: :lol: :lol: :lol:
McMoy

#154 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by McMoy »

gargamelija wrote:En-Nisa’ 75. A zašto se vi ne biste borili na Allahovom putu za potlačene, za muškarce i žene i djecu, koji uzvikuju: “Gospodaru naš, izbavi nas iz ovoga grada,* čiji su stanovnici nasilnici, i Ti nam odredi zaštitnika i Ti nam podaj onoga ko će nam pomoći!”

PODRŠKA SVIM BOŠNJACIMIA KOJI SE BORE PROTIV KRVOLOKA ASADA, SVI KOJI SU U NJEGOVOJ VOJSCI; ZNAMO KAFIRI SU, OSIM KO JE POD PRISILOM! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
Šta ti čekaš, što ne ideš? :?
Malo skratiš nogavice pantalona, pasoš u ruke i pravac Sirija.
Šehid Inšallah...
gargamelija

#155 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by gargamelija »

Šta ti čekaš, što ne ideš? :?
Šehid Inšallah...[/quote]

Pa nisam dobar s arapskim...A gajim veću mržnju prema komšijama. Ono, oni su tu svaki dan i to i imam neke svoje vizije. :bih:
Klavikula

#156 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Klavikula »

gargamelija wrote:Šta ti čekaš, što ne ideš? :?
Šehid Inšallah...

Pa nisam dobar s arapskim...A gajim veću mržnju prema komšijama. Ono, oni su tu svaki dan i to i imam neke svoje vizije. :bih:
o vjernice, prodje ti zivot u mrznji....
gargamelija

#157 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by gargamelija »

Klavikula wrote:
Šehid Inšallah...

Kao i svakom pravom vjerniku :D Mrzim u ime Allaha i volim u ime Allaha, za razliku od tebe. Evo malo da se podučiš, znanje je svima dostupno : http://www.youtube.com/watch?v=ZWvSloV9r6Y . Samo neko više voli da gleda filmove i federalnu TV.
zracak5

#158 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

Radio Maoca je priznala da se borbe vode i u centralnim djelovima Al Qusaira

http://www.glasamerike.net/content/siri ... 73306.html

p.s.Daj ljudi .....dajte te snimke Al Qusaira!
Mozda nekoga i prepoznamo! :bih: :bih: :bih: :thumbup:
Klavikula

#159 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Klavikula »

Klavikula wrote:
Šehid Inšallah...

nisam bas siguran da bi se Allah slozio sa mrznjom u ime njegovo, al ako ti kazes, ko sam ja da te sprijecavam...
Klavikula

#160 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Klavikula »

zracak5 wrote:Radio Maoca je priznala da se borbe vode i u centralnim djelovima Al Qusaira

jucer je pocela bitka za Daba selo. kad to Armija zauzme Qusayr je u totalnom okruzenju. bitka za sam grad moze trajati dugo, ali ishod je poznat.
zracak5

#161 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

"славянин"

Vojska eliminira dzepove otpora u okolini dalje izolirajuci dio grada koji drze pobunjenici.Logisticki i formacijski se spremaju za jak napad i pokusaj totalnog prodora i preuzimanje kontrole u dijelu grada koji drze pobunjenici.

Kamo srece!

I onda shlag "Bitka za Aleppo"!

:thumbup:
gargamelija

#162 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by gargamelija »

Pa nisam dobar s arapskim...A gajim veću mržnju prema komšijama. Ono, oni su tu svaki dan i to i imam neke svoje vizije. :bih:[/quote]
o vjernice, prodje ti zivot u mrznji....[/quote]
nisam bas siguran da bi se Allah slozio sa mrznjom u ime njegovo, al ako ti kazes, ko sam ja da te sprijecavam...[/quote]

Upravo tako...ko si ti...kafirčić... :o neznalica...
gargamelija

#163 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by gargamelija »

Al evo, možeš i nešto pročitati http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/14314 ... ajevu.html , eto malo smo potpomognuti preko Saudijske Arabije, pa ovako u sred Sarajeva kad propadaju kjafirske galerije, ova biblioteka je pogurana sa 14 miliona nekakvih...al provjerite nisam siguran, a ne bih da slažem.
Usput, evo reisa gdje je bio http://www.rijaset.ba/index.php?option= ... Itemid=459 . Volim što živim u Sarajevu i :sax:
Maystor

#164 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Maystor »

Curranphill wrote:otprilike, Iran zajedno sa Rusijom i Kinom cini sve da Assad i njegov zlocinacki rezim prezivi i ostane. Eventualni porazi muslimana u nekim bitkama su vjerovatno rezultat povecane podrske sejtana iz irana (zlocinacka "islamska" republika), dobrovoljaca iz rusije i libana. Iran je najveci problem tamo i cine sve da poraze Islam i muslimane. ljude buni sto smatraju Iran islamskom republikom kad on to nije. trenutno, veci su neprijatelji Islama nego krscani i jevreji. tako da ce ovaj rat trajati jos. čini se uzbudjenje na istoku i zapadu nece prestajati.
Ovo razmišljanje oslikava suštinu problema. Moje mišljenje o Asadu je negativno, ali je još negativnije o "pobunjenicima" koji čine još veća zvijerstva po Siriji od samog Asada.
Ovom misliocu je za sve kriv Iran :lol:
to samo pokazuje dubokoumnost vehabijskog mentalnog sklopa.
славянин

#165 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

Klavikula wrote:
zracak5 wrote:Radio Maoca je priznala da se borbe vode i u centralnim djelovima Al Qusaira

jucer je pocela bitka za Daba selo. kad to Armija zauzme Qusayr je u totalnom okruzenju. bitka za sam grad moze trajati dugo, ali ishod je poznat.
evo zadnjih video snimaka....

E evo od prije 2 dana situacije (raspored snaga i kako kome ide :D )

udrch

#166 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

Klavikula wrote:

veze ti nemaš..ovaj faHrin papagaj kaže da je to zauzeto još juče..imaš info u uvodnom pamfletu..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#167 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Chmoljo »

zracak5 ban.

aj ges da će tema o Siriji ostati zaključana...

Image

dok se ne skulirate.

:run:
Locked