Sto se uopste upustas u raspravu o necemu sto nisi vidio, dozivo, bio ucesnik necega, daleko od zbivanja...nego iznosis stavove koje ti je neko drugi ''nametnuo'' i oblikovao bilo direktno ili indirektno kroz pogresne medije koje upraznjavas.LaBomba wrote: Znaci ja sam "izdajnik" sto su me kao dijete odveli iz BiH, a Alija koji je bio predsjenik predsjednistva RBiH i koji dopusti cetnicku republiku na pola teritorije drzave koju je trebao braniti svim sredstvima, nije? Gdje vam je bio Alijin nasljednik Slobodan, pardon Sulejman Tihic cirav rat, pa vam ne smeta da vas vodi ljigavac njegovog kalibra? Nemoj da psujem sad, dovoljno je mojih izginulo na ratistu gdje se crtala tzv "herceg-bosna", i to je Alijica htio sve dat, puno je zapisa gdje je nudio Tudjmanu "sve juzno od Prozora", ali vi vec odavno znmirite na to, kao sto zmirite na sve ostalo, zato sve vise i vise ste blizi "evropskoj Palestini", i od covjeka koji vas je doveo u sve to pravite kult licnosti. Nemoj meni sikterisat, te turske izraze ostavi za alije i alijice!
Mozes iznijeti svoj stav ali ulaziti u rasprave kao da si to sve prezivio i dozivio, nema smisla. Ja imam djecu vjerovatno tvojih godina(koja su prezivjeli golgotu rata kao djeca) ali sam ih usmjerio skroz na druga interesovanja.