Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

jabidapitam

#276 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by jabidapitam »

occupylove wrote:evo jos jedne analize , navodno je stariji brat koji je bio regularan momak po svjedocenjima familije i prijatelja se radikalizirao poslije upoznavanja sa tajnovitim likom Armencom koji je bio samozvani "prosvjetitelj Islama "
jos jedna interesantna cinjenica koji spominju korporacijski mediji je da je stariji brat bio nafuran na teorije zavjere i posjecivao stranice poput Infowars i alexa dzonsa i slicno :D
dali ce sada svi koji su "teoreticari zavjere " i koji postavljaju pitanja biti osumnjiceni i klasificirani kao "teroristi "?
stariji brat te tvrdio da je iza napada 9/11 stoje cionisti i CIA , te je imao veliki uticaj u familiji
uglavnom ?
vise pitanja negoli odgovora i ova tragicna prica se nastavlja ;

http://us.news-republic.com/Web/Article ... id=8582703
:lol:

pa daj ba okupaj pa drz se jedne price, stalno mjenjas
Avetinho

#277 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by Avetinho »

Herr Flick wrote:Ova tema jos nije zakljucana,zasto niko nije otvorio temu o napadu NATO--a u Afganistanu u kojem je poginulo 11 djece prije 20-tak dana????
Neko ti je ukrao tastaturu? Otvaraj brate.
Avetinho

#278 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by Avetinho »

occupylove wrote: dali ce sada svi koji su "teoreticari zavjere " i koji postavljaju pitanja biti osumnjiceni i klasificirani kao "teroristi "?
Dobra ideja. Ponekad se i tebi omakne.
jeza u ledja

#279 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by jeza u ledja »

Ovaj njegov ujak i dalje prica pricu o preobracenom Armencu, koji se odaziva na ime "Misha". Fakat je tesko povjerovati bas u Armenca koji se preobratio, al eto.

Dalje, sad citam pricu da je neki Tamerlanov prijatelj bokser prije par godina svirepo zaklan, zajedno sa jos dvojicom ljudi, i da slucaj nikad nije razrijesen. Klupko se zapetljava?

Sto se tice A. Jonesa , ne bi me cudilo da je ovaj listao i takve stvari. Ko da gledam, Jones ce cim to cuje izjaviti kako su mu smjestili.
T8

#280 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by T8 »

Džohar nakon sto su mu pročitali njegova prava prestao davat izjave

Inače čudno je ponašanje tj izvještaji policije
Nakon što su rekli da je mladji brat pucao na nju iz čamca u kojem se skriva te da je uslijedila razmjena vatre, najnovija vijest je da Džohar uopšte nije imao pištolj za vrijeme dok je bio u čamcu!? :roll:

http://www.wkyt.com/wymt/home/headlines ... 96801.html

Slično kao i kod priče o tome da su opljačkali prodavnicu. Vlasnici prodavnice su demmantovali vijest
http://livewire.talkingpointsmemo.com/e ... ence-store
stokton

#281 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by stokton »

T8 wrote:Džohar nakon sto su mu pročitali njegova prava prestao davat izjave

Nakon što su rekli da je mladji brat pucao na nju iz čamca u kojem se skriva te da je uslijedila razmjena vatre, najnovija vijest je da Džohar uopšte nije imao pištolj za vrijeme dok je bio u čamcu!? :roll:

Slično kao i kod priče o tome da su opljačkali prodavnicu. Vlasnici prodavnice su demmantovali vijest
Ništa tu nije čudno, čudno bi bilo da nije izrežirano, ko obično :zzzz:
A sad će se jež da javi i da opovrgne te navode :lol:
jabidapitam

#282 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by jabidapitam »

stokton wrote:
T8 wrote:Džohar nakon sto su mu pročitali njegova prava prestao davat izjave

Ništa tu nije čudno, čudno bi bilo da nije izrežirano, ko obično :zzzz:

Evo ja cu. Za vrijeme napada bilo je milion pogresnih informacija uglavnom zbog ishitrenosti, nisu nista provjeravali vec se takmicili ko ce prije objaviti nesto. Tako da ovo nista ne dokazuje i ne govori. Osim paranoicima :D Eto, haj zdravo.
theTruePath

#283 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by theTruePath »

Meni je prica njihovog amidze :thumbup: svi trebaju poslusati ,covjek bas objasnjava o cemu je rijec,dakle jedan KONVERTIT/armenac ih je uveo u te vode

opce poznato da najvecu stetu muslimanima odavno cine "konvertiti"
jabidapitam

#284 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by jabidapitam »

theTruePath wrote:Meni je prica njihovog amidze :thumbup: svi trebaju poslusati ,covjek bas objasnjava o cemu je rijec,dakle jedan KONVERTIT/armenac ih je uveo u te vode

I ti si konvertit, turci te konvertovali :lol: :evil:
jeza u ledja

#285 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by jeza u ledja »

stokton wrote: Ništa tu nije čudno, čudno bi bilo da nije izrežirano, ko obično :zzzz:
Cijeli zivot ti je izreziran, a ti se jadan mucis da ga zivis.
stokton

#286 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by stokton »

jeza u ledja wrote:
stokton wrote: Ništa tu nije čudno, čudno bi bilo da nije izrežirano, ko obično :zzzz:
Cijeli zivot ti je izreziran, a ti se jadan mucis da ga zivis.
:D Nek si mi reko'

Evo još malo dokaza sada prevedeno na naški, za one koji su lošiji s engleskim, pa pročitajte

http://www.balkan-express.org/index.php ... aze-naciji

http://www.balkan-express.org/index.php ... e-odglumio
stokton

#287 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by stokton »

theTruePath wrote:Meni je prica njihovog amidze :thumbup: svi trebaju poslusati ,covjek bas objasnjava o cemu je rijec,dakle jedan KONVERTIT/armenac ih je uveo u te vode

That isn't true
Uveo ih rahmetli Džohar Dudajev i jaran mu Mashadov ;-)
Challenger__

#288 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by Challenger__ »

Definitivno ne znam ko, šta i kako stoji iza ove tragedije, ali da ima masa Amerikanaca koji sumnjaju u zvaničnu verziju događaja, ima:

>Glenn Beck<, all about:

"Beck Gives Obama Till Monday to Admit Boston Bombing was Inside Job "
Rob_Atl

#289 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by Rob_Atl »

Ja Sam Odavle wrote:
Herr Flick wrote:Ova tema jos nije zakljucana,zasto niko nije otvorio temu o napadu NATO--a u Afganistanu u kojem je poginulo 11 djece prije 20-tak dana????
Neko ti je ukrao tastaturu? Otvaraj brate.
Kako znamo da je NATO? Da nisu slucajno talibanci pobili pa nastimali da je ko fol nato. Gdje su sad oni sto prave skice i crteze kao sto su uradili sa ovim bombaskim napadom :roll:
Rob_Atl

#290 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by Rob_Atl »

Challenger__ wrote:Definitivno ne znam ko, šta i kako stoji iza ove tragedije, ali da ima masa Amerikanaca koji sumnjaju u zvaničnu verziju događaja, ima:

>Glenn Beck<, all about:

Ma kakav glen back nije ni cudo sto je otkaz dobio sa fox-a, nema on blage... On je protiv obama od prvog dana, i svaki show na foxu mu je bio protiv obame. on da ima dokaze odma bih rekao, cuj eto on prijeti predsjedniku, zna odma da nece nista reci do ponedeljka sto uopste cekati, daj odma da vidimo i zdrao
jeza u ledja

#291 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by jeza u ledja »

Ovaj, khm, to je bilo do proslog ponedjeljka. :D

A onda je u ponedjeljak rekao nesto tipa ah vec su ti "dokazi" izasli u javnost tokom vikenda, a "dokazi" su ako se ne varam bili oni o kojima je vec palamudjeno, craft, saudijac, i slicne baljezgarije.

Glen Beck je jedan notorni kreten. A ovo iznad je kao i sve ostalo obicna sapunica koja ljude hvata da mu slusaju emisiju. Ono kao gledajte nas ponovo u ponedjeljak....

Procitaj malo kakve je sve idiotske izjave lupao tokom svoje "bogate karijere".
Inace samo jedan u nizu idiota sa AM radija, a oni se svi medjusobno ne podnose (A. Jones, G. Beck, R. Limbaugh). Jedna velika sapunica za neobrazovani puk zadojen mrznjom.
theTruePath

#293 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by theTruePath »

Challenger__ wrote:Definitivno ne znam ko, šta i kako stoji iza ove tragedije, ali da ima masa Amerikanaca koji sumnjaju u zvaničnu verziju događaja, ima:

>Glenn Beck<, all about:

Imaju na fb dvije stranice ,jedna za par dana ima preko 20 hiljada lajkova,uglavnom javljaju se i njegovi prijatelji,stavljaju slike i sve to.da pokazuje da je ovaj mladi bio obicni momak ,mladic...izlazio,imao djevojke i sl

dakle ne znam sta da vjerujem
theTruePath

#294 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by theTruePath »

jabidapitam wrote:

I ti si konvertit, turci te konvertovali :lol: :evil:
i turci su konvertiti :-)
BHCluster

#296 Re: Tragedija u Bostonu - uzroci i posljedice?

Post by BHCluster »

Bomba napravljena po uputama Irene Hodak iz Bjelovara...
Post Reply