Qusair je pun civila i ranjenika..za plaćenike me ne zanima..da Bog da svi isto završili, sa obadvije strane..DzeBra wrote:udrch wrote: ja koji sam bio u Srebrenici ovaj naslov čitam kao:
"Srebrenica mora pasti!"..vjerovatno je to pisalo po četničkim medijima..
ista govna, samo alawitska potpomognuta hezbolahovim zlikovcima, umjesto ruskih plaćenika napadaju grad u okruženju...Pa dobro, možda je covjek mislio da su sada strani dobrovoljci (rusi, bugari,grci, rumuni itd.) u okruženju a domaća armija potpomognuta bliskim saveznicima se sprema da ih pokori.obmana wrote: Ti da si bio u srebrenici,znao bi o cemu je rijec.
Prokontaj malo,sve isto..samo promijenjene uloge.
Sta tu nije njasno od postavljaca teme.
Nemoj da se pravis pametan.
Al Qusair mora pasti!
-
udrch
#126 Re: Al Qusair mora pasti!
- DzeBra
#127 Re: Al Qusair mora pasti!
Velika većina pripadnika SAA su sunitski sirijski muslimani. Zato, kanse šupljaka oko religijskog rata u Siriji. Možda je to religijski rat za teroriste poput onih naših vehabija koji su otišli da ruše Siriju, ali ne i za ljude koji su spremni u ime Allaha živjeti !udrch wrote:krvoloci napadaju grad u okruženju uz pomoć stranih plaćenika..
ista nevjernička govna..
- Klavikula
#128 Re: Al Qusair mora pasti!
Reporter Vecernjeg lista Hassan Haidar Diab izvjestava iz Qusayra
LINK
spomenuo je da su velika pojacanja iz Hezbollaha i Republicke garde stigla u Alep. ovim putem bi da pohvalim Celya i sebe jer smo ovo najavili ima 5-6 dana

LINK
spomenuo je da su velika pojacanja iz Hezbollaha i Republicke garde stigla u Alep. ovim putem bi da pohvalim Celya i sebe jer smo ovo najavili ima 5-6 dana
- славянин
#129 Re: Al Qusair mora pasti!
Nego evo malo sam se zadubio u ove snimke iz Sirije i izmedju ostalog Qusayra
.Ako covjek malo pogleda nije tesko zakljuciti zasto pobunjenici toliko ginu.Izgleda da im je taktika otprilike ide ovako - Kreni sa 20 ljudi u napad - pucaj i ne gledaj gdje pucas - jedan rambo se nadje koji puca negdje ali bez zaklona - jedan rambo biva upucan
- ostali vriste i kupe ga i nose svi zajedno (svih 19) do ambulante valjda.
Mislim nije to na jednom klipu nego na svakom koji je snimljen ukljucujuci i one kojim pobunjenici hvale haman upotrebu te "taktike"
PS: Zadnji klip - strasna zaebancija sa muzikom
Mislim nije to na jednom klipu nego na svakom koji je snimljen ukljucujuci i one kojim pobunjenici hvale haman upotrebu te "taktike"
Last edited by славянин on 04/06/2013 01:04, edited 1 time in total.
-
udrch
#130 Re: Al Qusair mora pasti!
pronađi bar post u kojem ja dijelim zaraćene strane na sunite i šije..uzmeš sasvim korektan post i staviš u kontekst koji ti odgovara..DzeBra wrote:Velika većina pripadnika SAA su sunitski sirijski muslimani. Zato, kanse šupljaka oko religijskog rata u Siriji. Možda je to religijski rat za teroriste poput onih naših vehabija koji su otišli da ruše Siriju, ali ne i za ljude koji su spremni u ime Allaha živjeti !udrch wrote:krvoloci napadaju grad u okruženju uz pomoć stranih plaćenika..
ista nevjernička govna..
ljudi brane svoj grad, činjenica je da ga napadaju strani plaćenici..
-
Krushna mrva
#131 Re: Al Qusair mora pasti!
samo da ti kazem da gospodin pise kako alevije ili kako se vec zovu nisu nikako muslimani nego cafiri jer nesta negiraju valjda, a zalaze se takodje da bi trebalo poslat dvije brigade iz BiH da sjebu hizbolah jer su tamo kukaviceDzeBra wrote:Velika većina pripadnika SAA su sunitski sirijski muslimani. Zato, kanse šupljaka oko religijskog rata u Siriji. Možda je to religijski rat za teroriste poput onih naših vehabija koji su otišli da ruše Siriju, ali ne i za ljude koji su spremni u ime Allaha živjeti !udrch wrote:krvoloci napadaju grad u okruženju uz pomoć stranih plaćenika..
ista nevjernička govna..
-
Krushna mrva
#132 Re: Al Qusair mora pasti!
ovaj vam kaze da ste strani placenici, auuuuu da meni ovo kaze...
-
zracak5
#133 Re: Al Qusair mora pasti!
Ne razumijem te! Dvije osobe u istoj kuci, dva misljenja!"udrch"
pa ti si taj koji od kako si se registrovao samo navijaš za one koji ubijaju muslimane bilo gdje u svijetu..
normalno da ću vam ubacivati kosti i podizati vam pritisak da se takve teme gdje vam se dopušta da slobodno navijate za one koji ubijaju vjernike tako što ih unaprijed proglasite vehabijama što prije zatvore..
džaba ti trud, tema nije velika, licemjerstvo će lahko uočiti svako koga to bude interesovalo, i to već na prvoj stranici..
a nije teško vidjeti da je jedan od tvojih istomišljenika predložio da nama Ratko Mladić pomogne da riješimo probleme..
njegov post ti nije uopće zasmetao..
mene ne čudi, ne znam ostale..
Pitanje?
Zasto ti je srcu drag Al Qusair?
Da li TEBE ...islamska pravila toliko prave zatupljenim da ne raspoznajes jutro od veceri.
-
udrch
#134 Re: Al Qusair mora pasti!
славянин
zanimljivi snimci..zanimljivo da nisam vidio nijednog koji ima karakterističnu vehabijsku bradu i kratke pantalone..većina ovih na slici su maximalno poluvojnički obučeni..a neki su komplet u civilnim odijelima..
od ova četiri kratka snimka, molio bih da mi se ukaže na kojem snimku je plaćenik..
zanimljivi snimci..zanimljivo da nisam vidio nijednog koji ima karakterističnu vehabijsku bradu i kratke pantalone..većina ovih na slici su maximalno poluvojnički obučeni..a neki su komplet u civilnim odijelima..
od ova četiri kratka snimka, molio bih da mi se ukaže na kojem snimku je plaćenik..
- DzeBra
#135 Re: Al Qusair mora pasti!
Upravo ovo me zanima, civili.obmana wrote:Kusajr mora pasti,ako nista makar zbog civila.
Da udje UNHC-r ipomogne ranjenim i iznemoglim.
Tako je barem rekla vojska.
Kaze se da se u tom gradu nalazi veliki broj civila. Znamo kako je oslobodilacka SAA postupila prije ofanzive na Kusajr. Cak i
zapadni mediji, koji su strogo na strani tzv. FSA, su objavljivali da su avioni SAA iznad Kusajra izbacivali letke i tako upozoravali stanovnistvo da predstoji ogromna ofanziva te da napuste grad. Sjecam se da su komentari citalaca bili uglavnom pozitivni na taj Assadov potez.
E sada, zanima me jedna stvar: Zasto su ti ljudi ostali u gradu? Postoji li mogucnost da im nije bilo dozvoljeno da izadju iz grada jer su teroristima trebali zbog medijskog pritiska na Assada zbog patnje civila ili su mozda trebali teroristima kao zivi stit ?
-
udrch
#136 Re: Al Qusair mora pasti!
ti si svoju inteligenciju dokazao naslovom teme i uvodnim postom..tebi nemam potrebe odgovarati ni na što..potpuno si nebitan..vjerovatno te već sutra neće biti, kao i teme..otvorio si temu koja je zatvorena..zracak5 wrote:Ne razumijem te! Dvije osobe u istoj kuci, dva misljenja!"udrch"
pa ti si taj koji od kako si se registrovao samo navijaš za one koji ubijaju muslimane bilo gdje u svijetu..
normalno da ću vam ubacivati kosti i podizati vam pritisak da se takve teme gdje vam se dopušta da slobodno navijate za one koji ubijaju vjernike tako što ih unaprijed proglasite vehabijama što prije zatvore..
džaba ti trud, tema nije velika, licemjerstvo će lahko uočiti svako koga to bude interesovalo, i to već na prvoj stranici..
a nije teško vidjeti da je jedan od tvojih istomišljenika predložio da nama Ratko Mladić pomogne da riješimo probleme..
njegov post ti nije uopće zasmetao..
mene ne čudi, ne znam ostale..
Pitanje?
Zasto ti je srcu drag Al Qusair?
Da li TEBE ...islamska pravila toliko prave zatupljenim da ne raspoznajes jutro od veceri.
- славянин
#137 Re: Al Qusair mora pasti!
Sta onom na 2. klipu brada pre kratka a na predzadnjem preduga jel ?udrch wrote:славянин
Ako oces mogu to dati linkove od cecena sto se bore za FSA dole.
Last edited by славянин on 04/06/2013 01:14, edited 1 time in total.
- DzeBra
#138 Re: Al Qusair mora pasti!
Treba im pomoci u oruzju. I oni su nama pomagali.Krushna mrva wrote:Podrska gradjanima Turskeudrch wrote:podrška svim borcima protiv kretena koji je uništio jednu zemlju i jedan narod zarad svoje fotelje..
-
udrch
#139 Re: Al Qusair mora pasti!
pa pomozite im..trebaće im sva pomoć svijeta ako misle bilo šta postići..
- славянин
#140 Re: Al Qusair mora pasti!
Za razliku od ovih dole u Qusayru kojim ni cijeli svijet ne moze pomociudrch wrote:pa pomozite im..trebaće im sva pomoć svijeta ako misle bilo šta postići..
-
zracak5
#141 Re: Al Qusair mora pasti!
@udrch
tema ce ostati....samo tvoja mrznja prema svemu sto nije bosnjacko ce ostati.
Bilo ti krivo ili pravo, bilo mi krivo ili pravo
Al Qusair ce biti grobnica takvih kao ti koji podrzavaju gamad koja se skupila sirom svijeta. Takve branioce sam imao kao suborce u Travniku i Bugojnu!
Da ne pricam dalje!
Al Qusair mora pasti!
Al Qusair ce biti grobnica takvih kao ti koji podrzavaju gamad koja se skupila sirom svijeta. Takve branioce sam imao kao suborce u Travniku i Bugojnu!
Da ne pricam dalje!
Al Qusair mora pasti!
-
udrch
#142 Re: Al Qusair mora pasti!
samo kad Amerikanci razvaljuju, tad ne pomaže ni cijeli svijet..славянин wrote:Za razliku od ovih dole u Qusayru kojim ni cijeli svijet ne moze pomociudrch wrote:pa pomozite im..trebaće im sva pomoć svijeta ako misle bilo šta postići..
ako uđu u grad, neka Assad moli Boga da njegovi krvoloci ne ponove neke greške drugih krvoloka..
tad mu ne bi pomogli ni braća Rusi ni Kinezi..
mirno bi gledali kao se šesta flota igra video igrica sa bašarovim tenkovima i avionima..
-
udrch
#143 Re: Al Qusair mora pasti!
pročitaj svoj uvodni post i naslov teme, pa onda i ostale svoje postove..vidjećeš da si ti taj koji se napunio mržnje..zracak5 wrote:@udrch
Da ne pricam dalje!
Al Qusair mora pasti!
kako mogu moliti za pomoć stanovnicima Qusaira i istovremeno mrziti sve što nije bošnjačko..
jedino što mrzim su ubice..
- DzeBra
#144 Re: Al Qusair mora pasti!
I zato nas zaboliKrushna mrva wrote:Jos nam samo fali da se zastav aBiH pojavi u rukama onih budalazracak5 wrote:Dajte molim Vas drzimo se teme!
AL QUSAIR je prekretnica rata!
p.s. udrch
sigurno se vijori zastava BiH u Quisariju....znas nas.....jebes nas!
Je li se nedavno onaj americki serator McCain slikao sa njima pa nikom nista.
-
zracak5
#145 Re: Al Qusair mora pasti!
Daleko im granica!DzeBra
E sada, zanima me jedna stvar: Zasto su ti ljudi ostali u gradu? Postoji li mogucnost da im nije bilo dozvoljeno da izadju iz grada jer su teroristima trebali zbog medijskog pritiska na Assada zbog patnje civila ili su mozda trebali teroristima kao zivi stit ?
Pusti klix.ba pricu!
- Klavikula
#146 Re: Al Qusair mora pasti!
citam sad Assadov interviju za Al Manar.

dakle, nekako sumnjam da bi predlagao ovo da nije ubjedjen u podrsku naroda.Bashar Al-Assad: Ukratko, sve ono što se dogovori van granica Sirije, kao i u zemlji, mora potvrditi narod na referendumu. To je jedini preduvjet i sve ostalo nema nikakvu vrijednost. Zbog toga i idemo na konferenciju, jer nemamo nikakvih problema. I jedna i druga strana su u stanju predložiti bilo što, ali ništa se ne može provesti u djelo bez pristanka sirijskog naroda. Dok smo mi legitimni predstavnici naroda, mi se ničega ne bojimo.
prc, prcOni, koga predstavljaju? Kada se konferencija završi mi se vraćamo u Siriju, među naše ljude i našim kućama. Oni koji se ne vrate, kamo idu? U hotele s pet zvijezdica ili u razna ministarstva zemalja koje predstavljaju, među kojima naravno nije Sirija, kako bi podnijeli izvješća o onome što su 'uspjeli učiniti'. Hoće li otići k tajnim službama tih zemalja?
-
zracak5
#147 Re: Al Qusair mora pasti!
sto ne napisa i ostatak posta..Da ti je rat postao BRAT!udrch
pročitaj svoj uvodni post i naslov teme, pa onda i ostale svoje postove..vidjećeš da si ti taj koji se napunio mržnje..
kako mogu moliti za pomoć stanovnicima Qusaira i istovremeno mrziti sve što nije bošnjačko..
jedino što mrzim su ubice..
a nema veze..sa nestrpljenjem ocekujem zvanicni izvjestaj da je
Al Qusair u rukama Asada i naroda Sirije
- DzeBra
#148 Re: Al Qusair mora pasti!
Nije mi samo jasno koje budale ovakvu sramotu FSA mogu da stavljaju na internet. Bar sto ovi snimci prikazuju, vidi se da se radi o totalnim amaterima koji nemaju pojma sta je rat. I jos jedna stvar, jest da podrzavam SAA ali ipak i ovi koje vidimo da ginu na ovom snimku su ljudi te stoga mislim da nije uredu da ljudi zbijaju sale sa mrtvima. Mislim ova muzika i takve stvari.славянин wrote:Nego evo malo sam se zadubio u ove snimke iz Sirije i izmedju ostalog Qusayra.Ako covjek malo pogleda nije tesko zakljuciti zasto pobunjenici toliko ginu.Izgleda da im je taktika otprilike ide ovako - Kreni sa 20 ljudi u napad - pucaj i ne gledaj gdje pucas - jedan rambo se nadje koji puca negdje ali bez zaklona - jedan rambo biva upucan
- ostali vriste i kupe ga i nose svi zajedno (svih 19) do ambulante valjda.
![]()
-
zracak5
#149 Re: Al Qusair mora pasti!
Jebem te zivote ,"udrch"
ljudi brane svoj grad, činjenica je da ga napadaju strani plaćenici..
udrch... ti se okani dzamije ili klixa.
drzi se SDA i zlatnih kasika.
- DzeBra
#150 Re: Al Qusair mora pasti!
Moras i ti da shvatis da stranih placenika ima i na drugoj strani,medju "braniocima" Kusaira.udrch wrote:ljudi brane svoj grad, činjenica je da ga napadaju strani plaćenici..
Sirijska Arapska Armija je jedina legitimna vojna sila na prostoru Sirije. To sto je ta armija pozvala svog susjeda i bliskog saveznika na ispomoc netreba nikoga da cudi.
Talibani su navodno napali JewSa 11.septembra pa se cijeli zapadni svijet digao da stuku Afganistan. Saveznistvo zove se to ...
Last edited by DzeBra on 04/06/2013 02:20, edited 1 time in total.