Al Qusair mora pasti!

Locked
Krushna mrva

#101 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

udrch wrote: onaj ko je jednom bio u potpunom okruženju bilo koje vojske na svijetu uvijek će se solidarisati sa stanovnicima grada kojeg je napala bilo koja vojska na svijetu, svejedno da li to bio Lenjingrad, Sarajevo, Bihać, Qusair..
napadači nikad ne dolaze radi ljubavi prema tim stanovnicima..
to su ti principi. Sjeti se da su bradonje okruzavale gradove po Siriji, zaboravili smo jelde? ;)
fakat nemate argumenata nikakvih
udrch

#102 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

славянин wrote:Pretpostavljam onda da su i sa Berlinom 1945 trebali biti "pazljiviji".
tih zadnjih mjeseci 1945. mislim da su trebali biti pažljiviji..sve je već bilo završeno, a Hitler duboko pod zemljom sa svojom elitom..ko je ginuo?
možda je i Hirošima bila legitimna meta?
Krushna mrva

#103 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

EminaSA wrote:Toliko mi je gadno kad ljudi poredjuju pobunjenike sa Srebrenicanima :(
Bezveze je da se hvataju Srebrenice u politicke svrhe
zracak5

#104 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

Dajte molim Vas drzimo se teme!
AL QUSAIR je prekretnica rata!

p.s. udrch

sigurno se vijori zastava BiH u Quisariju....znas nas.....jebes nas!
славянин

#105 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

Jedan interviju na temu - napokon.. Problemi sa kojima se suocavaju operateri T72-M1 tenkova Sirijske vojske.
udrch

#106 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

Krushna mrva wrote:
udrch wrote: onaj ko je jednom bio u potpunom okruženju bilo koje vojske na svijetu uvijek će se solidarisati sa stanovnicima grada kojeg je napala bilo koja vojska na svijetu, svejedno da li to bio Lenjingrad, Sarajevo, Bihać, Qusair..
to su ti principi. Sjeti se da su bradonje okruzavale gradove po Siriji, zaboravili smo jelde? ;)
ne mogu da se sjetim..koji su grad sa civilima i SAA bili okružili pobunjenici..shodno ovim gore napisanim riječima, bio bih uz nih, bez obzira ko ih napadao..nikad nisam za opciju da vojska nakon opsade vojno uđe u grad..to je nešto što nikad i nikome više ne bih poželio..ti odeš na jednu stranu, a nemoćni dio porodice na drugu..predaja je drugo..
Curranphill

#107 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Curranphill »

otprilike, Iran zajedno sa Rusijom i Kinom cini sve da Assad i njegov zlocinacki rezim prezivi i ostane. Eventualni porazi muslimana u nekim bitkama su vjerovatno rezultat povecane podrske sejtana iz irana (zlocinacka "islamska" republika), dobrovoljaca iz rusije i libana. Iran je najveci problem tamo i cine sve da poraze Islam i muslimane. ljude buni sto smatraju Iran islamskom republikom kad on to nije. trenutno, veci su neprijatelji Islama nego krscani i jevreji. tako da ce ovaj rat trajati jos. čini se uzbudjenje na istoku i zapadu nece prestajati.
Krushna mrva

#108 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

zracak5 wrote:Dajte molim Vas drzimo se teme!
AL QUSAIR je prekretnica rata!

p.s. udrch

sigurno se vijori zastava BiH u Quisariju....znas nas.....jebes nas!
Jos nam samo fali da se zastav aBiH pojavi u rukama onih budala
udrch

#109 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

Krushna mrva wrote:
EminaSA wrote:Toliko mi je gadno kad ljudi poredjuju pobunjenike sa Srebrenicanima :(
pa što si onda čitavo vrijeme protiv mene, a ne protiv postavljača teme koji je u svom prvom postu na forumu povukao tu paralelu..odi na prvu stranicu i provjeri moj prvi post..

a ovo je tvoj prvi post na temi:
Postao/la Krushna mrva dana 03/06/2013 20:45
pa kakva je situacija trenutno?
a čim sam ja spomenuo Srebrenicu, odmah si potrčao:
hajde ba ne manipulisi Srebrenicom, kakvi ba nevjernici?
sve vidljivo na prvoj stranici..
Last edited by udrch on 04/06/2013 00:32, edited 1 time in total.
udrch

#110 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

obmana wrote:
udrch wrote:
obmana wrote:Mislio si Ratko Mladic.
idi genocidaš gledaj farmu, to je tvoj maximalni nivo..bolje je radi tvog želudca da se družiš sa svojim sunarodnjacima..
Kada i ti pocnes gledati farmu,zivot ce biti mnogo ljepsi.

A drago mi da citas moje upise :D
Znaci da sam popularan :D

A to genocidas....nadam se da ce ti cmoljo makar uputiti opmenu.
molim te lijepo, frajer koji Bošnjacima kao pomoć predlaže Ratka Mladića se poziva na moderaciju..
nemoj misliti da sam pratio takve, ispratio sam ja vas hiljade odavde, sam sam klikno da vidim gdje se još mogu naći tvoje umotvorine, pa viđoh da si na farmi, uglavnom...
sarajevoxxxx

#111 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by sarajevoxxxx »

obmana wrote:
Pozeliti Kusajru subinu Srebrenice, pa makar kako kaza doticni, sa promjenjenim ulogama, je jad i cemer i nista drugo. Genocidas jeste uvreda, ali i ovo gore je.

Nego kako izgleda kada Kasapinov T72 odleti u zrak. Mjesto Istocna Guta, Sirija:

http://www.youtube.com/watch?v=lDhlSIUL ... r_embedded
Krushna mrva

#112 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

udrch wrote:
Krushna mrva wrote:
ne mogu da se sjetim..koji su grad sa civilima i SAA bili okružili pobunjenici..shodno ovim gore napisanim riječima, bio bih uz nih, bez obzira ko ih napadao..nikad nisam za opciju da vojska nakon opsade vojno uđe u grad..to je nešto što nikad i nikome više ne bih poželio..ti odeš na jednu stranu, a nemoćni dio porodice na drugu..predaja je drugo..
Halo ostavi se vise Srebrenice i analogije s istom! Prestani covjece

Sto se tice okruzenja, pa jesu se skoro hvalili kako drze vosjku u okruzenu u Alepu. Ali fakat kakav je to tupi princip da je onaj u okruzenju uvijek u pravu i na strani pravde? :) Poslije onih bisera kako bradonjama treba slati pojacanje iz Bih ne znam vise jel se zajebavas ili si fakat legenda
Krushna mrva

#113 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

udrch wrote:
Krushna mrva wrote:
pa što si onda čitavo vrijeme protiv mene, a ne protiv postavljača teme koji je u svom prvom postu na forumu povukao tu paralelu..odi na prvu stranicu i provjeri moj prvi post..

a ovo je tvoj prvi post na temi:
Postao/la Krushna mrva dana 03/06/2013 20:45
pa kakva je situacija trenutno?
a čim sam ja spomenuo Srebrenicu, odmah si potrčao:
hajde ba ne manipulisi Srebrenicom, kakvi ba nevjernici?
sve vidljivo na prvoj stranici..
Zaboli me za postavljaca teme kao i za tebe. I ti on ste se uhvatili Srebrenice i ne odustajete... ovim samo potvrdjujes da nemas granica
udrch

#114 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

sarajevoxxxx wrote:
obmana wrote:
Pozeliti Kusajru subinu Srebrenice, pa makar kako kaza doticni, sa promjenjenim ulogama, je jad i cemer i nista drugo. Genocidas jeste uvreda, ali i ovo gore je.

Nego kako izgleda kada Kasapinov T72 odleti u zrak. Mjesto Istocna Guta, Sirija:

pogledaj kontekst u kome je spomenuo Ratka Mladića..post pri dnu stranice..

http://www.klix.ba/forum/al-qusair-mora ... 56s50.html
zracak5

#115 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

udrch

Postavljaca teme samo interesuje ZDRAVArasprava o situaciji o gradicu Al Qusair!
Postavljaca teme interesuju postovi osoba koje su bile kompotentne na zakljucanoj temi o drzavi .

p. s.
ima li novih vijesti iz Kusaira!
Opservatorij , ucutao se!
udrch

#116 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

Krushna mrva wrote:Zaboli me za postavljaca teme kao i za tebe. I ti on ste se uhvatili Srebrenice i ne odustajete... ovim samo potvrdjujes da nemas granica
ti ćeš mi lekcije držati..
ja je nisam spomenuo ni u kakvom ružnom kontekstu..ti si taj koji imaš dvostruke, licemjerne stavove..ne bih se ni javio na temu da nije spomenuo Srebrenicu u uvodnom postu..
obmana

#117 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by obmana »

udrch wrote:
sarajevoxxxx wrote:
obmana wrote:

pogledaj kontekst u kome je spomenuo Ratka Mladića..post pri dnu stranice..

http://www.klix.ba/forum/al-qusair-mora ... 56s50.html
Ja nikome nisam pozeleo sudbinu srebrenice,zato odjebi.
Za link me zaboli racku.gledaj i uzivaj.
udrch

#118 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

kad vam se raskrinkaju namjere onda vam žuć proradi i želite korektnu diskusiju..,
da ste željeli konkretnu diskusiju, niti bi naslov ovako glasio, niti bi bile pravljene one paralele..
posebno ovima koji smatraju Mladićeve akcije spasonosnim..
Krushna mrva

#119 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Krushna mrva »

udrch wrote:
Krushna mrva wrote:Zaboli me za postavljaca teme kao i za tebe. I ti on ste se uhvatili Srebrenice i ne odustajete... ovim samo potvrdjujes da nemas granica
ti ćeš mi lekcije držati..
ja je nisam spomenuo ni u kakvom ružnom kontekstu..ti si taj koji imaš dvostruke, licemjerne stavove..ne bih se ni javio na temu da nije spomenuo Srebrenicu u uvodnom postu..
Pa trebao bi ti neko drzat lekciju cim mlatis okolo kako treba slati brigade iz BiH da pomazu u obracunu sa nevjernicima u Siriji. ne mozes prosto da se suzdrzis da manipulises sa Srebrenicom zbog sitnog sicara i nista drugo, da bi nekom nesta dokazao ili poduprnu neku politicku pricu na forumu
славянин

#120 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by славянин »

Ja nikome nisam pozeleo sudbinu srebrenice,zato odjebi.
Za link me zaboli racku.gledaj i uzivaj.
Samo se to malo cesce ovako zavrsi na tim linkovima
:D

A sto se tice posljednjih informacija iz Qusayra --
http://www.aljazeera.com/news/middleeas ... 72588.html

Meanwhile, the opposition suffered a political blow when one of the main groups in the National Coalition withdrew from the bloc, amid accusations its leaders were misusing funds and acting in their own interests.

The Syrian Revolution General Commission said it was pulled out of the bloc because it was "taking initiatives far removed from the true revolution and cannot represent the revolution in an authentic way".

The opposition faction, a Syria-wide network of activists, said some Coalition leaders were "more interested in appearing in the media than helping the revolution".

Raspad sistema kod pobunjenika... ne ide im po planiranom al nikako :D
zracak5

#121 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by zracak5 »

"udrch

kad vam se raskrinkaju namjere onda vam žuć proradi i želite korektnu diskusiju..,
da ste željeli konkretnu diskusiju, niti bi naslov ovako glasio, niti bi bile pravljene one paralele..
De molim te okani se ove teme! Rat u Bih ti je bio BRAT!

Tema je o najvecim govnima svijeta koja su dosla Sirijskom narodu uspostavljati demokraci8ju.
Al Qusair mora pasti .......

Mora!

Zapamti!
udrch

#122 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

pa ti si taj koji od kako si se registrovao samo navijaš za one koji ubijaju muslimane bilo gdje u svijetu..
normalno da ću vam ubacivati kosti i podizati vam pritisak da se takve teme gdje vam se dopušta da slobodno navijate za one koji ubijaju vjernike tako što ih unaprijed proglasite vehabijama što prije zatvore..
džaba ti trud, tema nije velika, licemjerstvo će lahko uočiti svako koga to bude interesovalo, i to već na prvoj stranici..
a nije teško vidjeti da je jedan od tvojih istomišljenika predložio da nama Ratko Mladić pomogne da riješimo probleme..
njegov post ti nije uopće zasmetao..
mene ne čudi, ne znam ostale..
Dr_dre

#123 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by Dr_dre »

Stanite ba.
Zar Kurajr jos nije pao?
Prosle hefte su drzali 80% grada i za sedmicu dana saa sa hibulatom,avijacijom i artiljerijom jos ga nije zauzela?
Jos sam cuo da su napali konvoj ranjenih civila.
Junacine.
DzeBra

#124 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by DzeBra »

udrch wrote: ja koji sam bio u Srebrenici ovaj naslov čitam kao:

"Srebrenica mora pasti!"..vjerovatno je to pisalo po četničkim medijima..
ista govna, samo alawitska potpomognuta hezbolahovim zlikovcima, umjesto ruskih plaćenika napadaju grad u okruženju...
obmana wrote: Ti da si bio u srebrenici,znao bi o cemu je rijec.
Prokontaj malo,sve isto..samo promijenjene uloge.
Sta tu nije njasno od postavljaca teme.
Nemoj da se pravis pametan.
Pa dobro, možda je covjek mislio da su sada strani dobrovoljci (rusi, bugari,grci, rumuni itd.) u okruženju a domaća armija potpomognuta bliskim saveznicima se sprema da ih pokori.
udrch

#125 Re: Al Qusair mora pasti!

Post by udrch »

zracak5 wrote:
"udrch

De molim te okani se ove teme! Rat u Bih ti je bio BRAT!

Tema je o najvecim govnima svijeta koja su dosla Sirijskom narodu uspostavljati demokraci8ju.
Al Qusair mora pasti .......

Mora!

Zapamti!
okaniću se teme čim je zatvore..ovoliko fekalija od jednog novajlije odavno nisam vidio..
Locked