Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

vivace

#26 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by vivace »

pera je lud sto posto. pre neku godinu, sedim posle nekog desavanja u cenrtu za kulturnu dekontaminaciju, kad evo ga pera i kaze mi da se pomerim malo, da i on sedne i kaze ,hajde mrdni se da ti ga ja ne uvucem ili tako nekako. lud skroz. :lol: :D
Krushna mrva

#27 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

Sezam wrote: Znaci ti nemas pojma o kome se ovdje govori?
Nije. Ako ga pitam za misljenje o Peri znaci da ga ja vec imam tj vec ga znam kao klijenta nase naivnosti :run:

By the way gdje je ovaj Bosnolog? Da nije eksplodir'o u medjuvremenu?
Krushna mrva

#28 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

vivace wrote:pera je lud sto posto. pre neku godinu, sedim posle nekog desavanja u cenrtu za kulturnu dekontaminaciju, kad evo ga pera i kaze mi da se pomerim malo, da i on sedne i kaze ,hajde mrdni se da ti ga ja ne uvucem ili tako nekako. lud skroz. :lol: :D
Raja ga vole, ha? :mrgreen: prosipa stoseve, to ti kod nas potreban i dovoljan uslov. Valjda je zato i plemenit.
BatoS

#29 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by BatoS »

Krushna mrva wrote:By the way gdje je ovaj Bosnolog? Da nije eksplodir'o u medjuvremenu?
I sta, nisi salonac?
Eöl Mornedhel

#30 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Eöl Mornedhel »

Krushna mrva wrote:... znaci da ga ja vec imam tj vec ga znam kao klijenta nase naivnosti
:roll:
Krushna mrva wrote: Raja ga vole, ha? prosipa stoseve, to ti kod nas potreban i dovoljan uslov. Valjda je zato i plemenit.
Koji si ti štos video u ovome što je vivače ispričala leba ti? Ovo ti je klasična supermega-nadrkani Petar, i o njemu uglavnom važi priča kao o izdrkanom zlojebu, takoreć to mu je stejdž persona. Privatno je neuporedivo pitomiji lik. On ti je - kako je Bogdan Bogdanović voleo da ga naziva - rok kritičar koji je uleteo u priču u koju je uleto zato što je smatrao da nije imao izbora drugog. Ti stvrano misliš da Petar priprema i izvodi neke performanse da bi se dopao bosanskoj čaršiji ?!??!
PipiDugaDevetka
Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#31 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by PipiDugaDevetka »

Bravo za Peru i Bravo za Muftiju, oni baš vole Srbiju! Čine joj dobro!
Krushna mrva

#32 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

Eöl Mornedhel wrote:
Krushna mrva wrote:... znaci da ga ja vec imam tj vec ga znam kao klijenta nase naivnosti
Krushna mrva wrote: Raja ga vole, ha? prosipa stoseve, to ti kod nas potreban i dovoljan uslov. Valjda je zato i plemenit.
Koji si ti štos video u ovome što je vivače ispričala leba ti? Ovo ti je klasična supermega-nadrkani Petar, i o njemu uglavnom važi priča kao o izdrkanom zlojebu, takoreć to mu je stejdž persona. Privatno je neuporedivo pitomiji lik. On ti je - kako je Bogdan Bogdanović voleo da ga naziva - rok kritičar koji je uleteo u priču u koju je uleto zato što je smatrao da nije imao izbora drugog. Ti stvrano misliš da Petar priprema i izvodi neke performanse da bi se dopao bosanskoj čaršiji ?!??!
jok ba to je njemu prirodno, bez napora to radi. ja mu skidam kapu. Licno ne bih mogao ali njemu je fino pravo. a nije nesto ni naklonjen carsiji osimkao klijentu koji kupuje stoseve. A zna se da klijent uvijek u pravu
Krushna mrva

#33 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

BatoS wrote:
Krushna mrva wrote:By the way gdje je ovaj Bosnolog? Da nije eksplodir'o u medjuvremenu?
I sta, nisi salonac?
reda radi da ti odgovorim da nemam sta da ti odgovorim. misli sta hoces :)
radostan dan

#34 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by radostan dan »

znači definitivno, obožavam :sax: klix.
BatoS

#35 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by BatoS »

Krushna mrva wrote:reda radi da ti odgovorim da nemam sta da ti odgovorim. misli sta hoces :)
Mogao bi da prestanes sa islamofobijom za pocetak... nije lijepo...
Eöl Mornedhel

#36 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Eöl Mornedhel »

radostan dan wrote:znači definitivno, obožavam klix.
Koliko sam ja do sada pohvatao, klix/politika je nešto kao rijaliti verzija Njuza, barem meni. Ti si starosedelac pa proceni kolko sam omašio pistu.
bokakotorska

#37 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by bokakotorska »

Holly Molly, znaci Boro i Ramiz definitvno i konacno odlaze u Istoriju ?

God save Pero & Zuki !

:gunjastajl:
Danguba

#38 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Danguba »

Treba imati 'uda do neba pa pisati sto Pero pise.

Pero je gromada od covjeka.
Krushna mrva

#39 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

Danguba wrote:Treba imati 'uda do neba pa pisati sto Pero pise.
:mrgreen:
Zato mu ih valjda po Sarajevu zanose u krivinama :lol:
Krushna mrva

#40 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

bokakotorska wrote:Holly Molly, znaci Boro i Ramiz definitvno i konacno odlaze u Istoriju ?

God save Pero & Zuki !

:gunjastajl:
vala dosta i o Peri , k'o da je Valter. Nego Zuki je nesto u defanzivi, ovaj Bosnolog ga svako malo izvlaci iz mrtvih
Danguba

#41 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Danguba »

Krushna mrva wrote:
Danguba wrote:Treba imati 'uda do neba pa pisati sto Pero pise.
:mrgreen:
Zato mu ih valjda po Sarajevu zanose u krivinama :lol:
ali zato vam ostatkom samara krajnike... :lol: :lol:
Krushna mrva

#42 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

Danguba wrote: ali zato vam ostatkom samara krajnike... :lol: :lol:
ne znam ko ste to vi, a ko m islis da smo mi, ali za mene je on obican gulanfer :)
It_is_a_Leclerc

#43 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by It_is_a_Leclerc »

Ne znam... Nekad se nadam da nas autor ove i sličnih tema samo trolla i da nam se smije iza monitora, a nekad me uhvati panika da neko stvarno ovo misli i ozbiljno..
MuaDib

#44 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by MuaDib »

It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam... Nekad se nadam da nas autor ove i sličnih tema samo trolla i da nam se smije iza monitora, a nekad me uhvati panika da neko stvarno ovo misli i ozbiljno..
Samo vježba novogovor bošnjačkih nacionalista :D
Krushna mrva

#45 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

:lol: pogledah ovaj naslov ponovo pa se sam smijem kao konj :lol: :lol: :lol: :lol: koja legenda ovaj Bosnolog
Krushna mrva

#46 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

MuaDib wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:Ne znam... Nekad se nadam da nas autor ove i sličnih tema samo trolla i da nam se smije iza monitora, a nekad me uhvati panika da neko stvarno ovo misli i ozbiljno..
Samo vježba novogovor bošnjačkih nacionalista :D
cisto sumnjam stari, mislim da je sasvim ozbiljan. Inace, o kakvom se liku radi je skroz druga tema
Bosnolog

#47 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Bosnolog »

Pero Lukovic je svijetla, razumna,cista, herojska (plemenita) tacka u mracnom tunelu Srbije,....

http://www.youtube.com/results?search_q ... 1Ozl2gCgQA

Muamer Zukorlic je razboriti Bosnjak sa Ahmedijom, koliko ga got osporavali on prica snagom argumenata,jer se zalaze za drugaciju Srbiju, ako to nije moguce onda Sandzak sto manje vezan za Beograd i cetnicku Srbiju.... :wink:

http://www.youtube.com/results?search_q ... 4Pvl464rqc

Sada sto nekima zastaje kost u grlu i pjena izbija na nozdrve na spomen ove dvojice, koji se bore za drugaciju Srbiju od ove koju znamo svih ovih godina,.... :wink:

Da ponovim" Tema je Pero i Zuka", to jest susret Plemenitog i Razboritog,..... :wink:
Krushna mrva

#48 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

Bosnolog wrote:Pero Lukovic je svijetla, razumna,cista, herojska (plemenita) tacka u mracnom tunelu Srbije,....

Muamer Zukorlic je razboriti Bosnjak sa Ahmedijom, koliko ga got osporavali on prica snagom argumenata,jer se zalaze za drugaciju Srbiju, ako to nije moguce onda Sandzak sto manje vezan za Beograd i cetnicku Srbiju.... :wink:

Sada sto nekima zastaje kost u grlu i pjena izbija na nozdrve na spomen ove dvojice, koji se bore za drugaciju Srbiju od ove koju znamo svih ovih godina,.... :wink:

Da ponovim" Tema je Pero i Zuka", to jest susret Plemenitog i Razboritog,..... :wink:
Bosnolog koji ti je bolji, Plemeniti ili Razboriti? :mrgreen:
Bosnolog

#49 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Bosnolog »

Krushna mrva wrote:
Bosnolog wrote:Pero Lukovic je svijetla, razumna,cista, herojska (plemenita) tacka u mracnom tunelu Srbije,....

Bosnolog koji ti je bolji, Plemeniti ili Razboriti? :mrgreen:
Image
Krushna mrva

#50 Re: Pero Plemeniti i Muftija Razboriti

Post by Krushna mrva »

Vala je jazuk da ti kvarim ovakav kvalitetan materijal. Steta sto se jos niko ne javi da prokomentarise susret Plemenitog i Razboritog od prije godinu dana. Vjerovatno se niko ne usudjuje da parira tvojoj rjecitosti ili kvari ovaj specifican pjesnicki izricaj :lol: :mrgreen:
Locked