Koje je to zlocine pocinio?hevi metalac wrote:Prema Bosancima da, prema svojim gazdama nijeBatoS wrote: Je li bio i zlocinac?
Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
-
BatoS
#276 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
- hevi metalac
#277 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Ma ko li je? Ko jE napravio Saju iz Foce i Orucevica iz Mostara, ko je dovuko Orica iz Srebrenice u Tuzlu? I milion slicnihBatoS wrote:Koje je to zlocine pocinio?hevi metalac wrote:Prema Bosancima da, prema svojim gazdama nijeBatoS wrote: Je li bio i zlocinac?
Mi smo apsolutno najnaivniji narod na dunjaluku, goreg nema
- Mister Yes
#278 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Kritikovati ga za lopovluk. Pitati gdje su nestale pare od donacija. Zašto nije bolje organizovao odbranu. Sve to ima smisla.
Ali pričati o islamskoj deklaraciji i da želio islamsku državu to je već idiotluk. To je Radovanova priča koja krivca za rat sa SANU prebacuje na Aliju. Govoriti da je ubica BiH znači slati poruku da je BiH mrtva. Takvu poruku šalje i Dodik pa vi skontajte koliko je to pametno.
Znači kritika svakako. Niko nije imun na kritiku. Ali paziti kako se kritikuje.
Ali pričati o islamskoj deklaraciji i da želio islamsku državu to je već idiotluk. To je Radovanova priča koja krivca za rat sa SANU prebacuje na Aliju. Govoriti da je ubica BiH znači slati poruku da je BiH mrtva. Takvu poruku šalje i Dodik pa vi skontajte koliko je to pametno.
Znači kritika svakako. Niko nije imun na kritiku. Ali paziti kako se kritikuje.
-
theTruePath
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#280 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
samo budala može islamsku dekleraciju koristiti kao opravdanje za rat
-
chupacabra
#281 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
I ta budala pokrenu rat sa bas tim izgovorom i napravi genocid po BiH. Ne cudi me kada Radovanovi sljedbenici kao papagaji ponavljaju "Islamska deklaracija" "Alija htio Islamsku Republiku", ali mi nisu jasni samozvani pro-bosanski tipovi koji hoce Aliji nakaciti ovu laz, a nisu knjigu ni procitali.
Najlakse je biti general poslije rata i srati po forumu, a 95 je bilo "potpisuj Alija pa nek je i avlija." Ovi su stariji mozda zaboravili u kojim smo govnima bili, a ovi mladji jos brisu sline, pa sebi jos uzimaju za pravo da komentarisu nesto i nekoga sto su samo culi od svojih roditelja.
Najlakse je biti general poslije rata i srati po forumu, a 95 je bilo "potpisuj Alija pa nek je i avlija." Ovi su stariji mozda zaboravili u kojim smo govnima bili, a ovi mladji jos brisu sline, pa sebi jos uzimaju za pravo da komentarisu nesto i nekoga sto su samo culi od svojih roditelja.
- JoseMujica
#282 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
pa četaljima treba nešto preko čega će da se peru, a Alija je nagužen ko zadnji kurton u rušenju države RBiH...em ga je Dobricina ekipa vadila iz zatvora, em kad su ga izvadili odma su ga odveli u Beograd i štampali mu tu panislamsku baljezgariju. Ako niste znali prvi izdavač "Islamske dekleracije" bila je "Srpska reč" iz Beograda.
- hocu ja da dijelim
#283 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Zašto Izetbegović uglavnom dobija nekakve trgove i aleje ali ne i svoje ulice ? Ovo mi nikada nije bilo jasno pa ako neko zna da mi odgovori bio bih mu zahvalan?
- JoseMujica
#284 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
ulice su za sitnu buraniju 
-
nemoguce vruce
#285 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Njegovo ce se ime spominjati do Sudnjeg dana, neko s pijetetom neko sa gomilom gluposti i lazi. Tvoj nick samo dok si ziv...JoseMujica wrote:ulice su za sitnu buraniju
-
theTruePath
#286 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
sta ti znas ko je iza ? ja licno sumnjam Lagumdzijanemoguce vruce wrote:Njegovo ce se ime spominjati do Sudnjeg dana, neko s pijetetom neko sa gomilom gluposti i lazi. Tvoj nick samo dok si ziv...JoseMujica wrote:ulice su za sitnu buraniju
-
theTruePath
#287 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Trgovi se daju ocevima nacije,a ulice bitnim licnostmahocu ja da dijelim wrote:Zašto Izetbegović uglavnom dobija nekakve trgove i aleje ali ne i svoje ulice ? Ovo mi nikada nije bilo jasno pa ako neko zna da mi odgovori bio bih mu zahvalan?
- EverlasTT
#288 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Fakat nevjerovatno koliko se ljudi pali na tu "Islamsku deklaraciju".
Izgleda da je Karadzic bio upravu kad je rekao da Alija hoce da islamizuje bosanske srbe.
Izgleda da je Karadzic bio upravu kad je rekao da Alija hoce da islamizuje bosanske srbe.
- zateznistub
#289 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
nemoguce vruce wrote:Njegovo ce se ime spominjati do Sudnjeg dana, neko s pijetetom neko sa gomilom gluposti i lazi. Tvoj nick samo dok si ziv...JoseMujica wrote:ulice su za sitnu buraniju
- hocu ja da dijelim
#290 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
I pored svega, mislim da bi po Izetbegoviću trebalo davati i imena ulica a ne samo trgova i aleja.zateznistub wrote:nemoguce vruce wrote:Njegovo ce se ime spominjati do Sudnjeg dana, neko s pijetetom neko sa gomilom gluposti i lazi. Tvoj nick samo dok si ziv...JoseMujica wrote:ulice su za sitnu buraniju
Samo, nikako ne bi bilo u redu da istu ulicu dijele Izetbegović i Tito, to ne bi valjalo.
-
theTruePath
#291 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Treba sagraditi bistu Alije Izetbegovica
- zateznistub
#292 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Sto se mene licno tice, nista protiv!theTruePath wrote:Treba sagraditi bistu Alije Izetbegovica
- It_is_a_Leclerc
#293 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Otac nacije je, po logici stvari, osoba koja je naciji, s oproštenjem, jeb'la mater. Prema tome, taj tuđmanizam koji Bošnjaci jedva dočekaju toliko je retardiran i maloman da je ustavna zabrana njegove upotrebe gotovo imperativ.theTruePath wrote:Trgovi se daju ocevima nacije,a ulice bitnim licnostmahocu ja da dijelim wrote:Zašto Izetbegović uglavnom dobija nekakve trgove i aleje ali ne i svoje ulice ? Ovo mi nikada nije bilo jasno pa ako neko zna da mi odgovori bio bih mu zahvalan?
Bošnjaci (Muslimani) kao etno-religijski korpus je postojao i prije Alije.
-
theTruePath
#294 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Pa postojali su i svedjani prije Vase pa im je on otac nacije,i britanci prije churchila pa i njega cesto tako zovuIt_is_a_Leclerc wrote:Otac nacije je, po logici stvari, osoba koja je naciji, s oproštenjem, jeb'la mater. Prema tome, taj tuđmanizam koji Bošnjaci jedva dočekaju toliko je retardiran i maloman da je ustavna zabrana njegove upotrebe gotovo imperativ.theTruePath wrote:Trgovi se daju ocevima nacije,a ulice bitnim licnostmahocu ja da dijelim wrote:Zašto Izetbegović uglavnom dobija nekakve trgove i aleje ali ne i svoje ulice ? Ovo mi nikada nije bilo jasno pa ako neko zna da mi odgovori bio bih mu zahvalan?
Bošnjaci (Muslimani) kao etno-religijski korpus je postojao i prije Alije.
i nama je Alija rahmetli
- hocu ja da dijelim
#295 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
zar to nije malo neislamski, graditi bistetheTruePath wrote:Treba sagraditi bistu Alije Izetbegovica
-
theTruePath
#296 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
pa stahocu ja da dijelim wrote:zar to nije malo neislamski, graditi bistetheTruePath wrote:Treba sagraditi bistu Alije Izetbegovica?
puna islamski svijet bisti,ne moramo mi biti bolji
- hocu ja da dijelim
#297 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
jedine biste u islamskom svijetu su sadamove, bašarove i bile neke budine, za druge ne znamtheTruePath wrote:pa stahocu ja da dijelim wrote:zar to nije malo neislamski, graditi bistetheTruePath wrote:Treba sagraditi bistu Alije Izetbegovica?
puna islamski svijet bisti,ne moramo mi biti bolji
-
theTruePath
#298 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
Evo Alija u Turskoj cak ima bistu a u Bosni nema

- hocu ja da dijelim
#299 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu
NeshvatljivotheTruePath wrote:Evo Alija u Turskoj cak ima bistu a u Bosni nema
Moj Bakire, makar im kaži...
-
theTruePath
#300 Re: Trg Alije Izetbegovica u Cazinu