Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Zdravo, naručio bih artikal iz Njemačke u vrijednosti od 170eu.Na pitanje koliko iznosi dostava do Sarajeva rekli su mi 33eu.Šta tačno još plaćam na...
Ima li iko da je zakupio i da ima iskustva? Meni bi trebalo neki sef dimenzija barem od 1 m duzine +. (da se smjeste neke tehnicke stvari, i ostalo)...
Ljudi sta je ovo ko CE ovu kategoriju zena da zastiti.Naime radi se o porodiljama Dakle zenama koje su ili treba da rode.Zasto ovo pisem pa zato sto...
Opet jos jedan poziv jutros :-) , ne bi bilo ni cudno da me prije 2 dana opet nisu zvali, ovaj put neka KHL promocija, zatjero sam ih u neku stvar.a...
Ljudi sta je ovo danas sa roditeljima, mislim izlazu svoju djecu na socijalne mreze ko nakav nakit ili sta vec. Evo gledam medju svojim prijateljima...
Ocekivano, nakon presude za ratni zlocin njenom utemeljitelju, ocekujemo nebulozne izjave politicara sa teritorije nastale UDZ udruzenim zlocinackim...
Znam da je bilo 100 tema na temu pušenja/nepušenja,ovog onog, ali meni treba savjet.
Naime, radim na mjestu gdje pušenje nije zabranjeno ali nije ni...
poz
kao sto naslov kaze koliko se krecu plate odprilike, radno vrijeme, osiguranje, penziono itd?
s obzirom da kod nas ovaj posao tek u zacetku pitam...
Današnji slučaj u Titovoj (iako mislim da se radi o grešci) je samo kap koja je prelila čašu. Iz Autocesta često objavljuju snimke vožnje u suprotnom...
evo citam smijenjen, tj nije mu produzen ugovor od sest mejseci koji je isteko
Elma Ahmetović, članica glumačkog ansambla Pozorišta mladih kazala je...
Kao što je već poznato, namještanje konkursa u BiH je postalo svakodnevna praksa.
Metode namještanja su razne, od toga da se recimo konkurs za radno...
Ako se placa kazna za parkiranje uplatnicom u banci, da li se onda ista mora nositi u policijsku stanicu- govorim za ovo tzv prihvatanje odgovornosti...
Stogodišnjica bitke na Canakkaleu, koja se dogodila u Prvom svjetskom ratu i zauzima najznačajnije mjesto u historiji Republike Turske, obilježena je...
Hoću da pokrenem online prodaju, preko koje firme slati brzom poštom, plaćanje da bude pouzećem? Znam da većina napiše da je poštarina 5 KM ili 6 KM,...
Znaci situacija je sljedeca...imam centralno grijanje u kuci (predratno :) ). Gusani radijatori i pec na drva/ugalj (Emocentral 23kW). Kuca je nekih...
Ne znam da li ste imali iskustva sa slanjem email-a bh ministarstvima, ambasadi ma, ukratko državnim uposlenicima no iz mog ličnog iskustva navedeni...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum