sefovi u BiH - zna li neko?
-
Life of Avatar
#1 sefovi u BiH - zna li neko?
Ima li iko da je zakupio i da ima iskustva? Meni bi trebalo neki sef dimenzija barem od 1 m duzine +. (da se smjeste neke tehnicke stvari, i ostalo)
trebalo bi nesto malo vecih dimenzija, a uostalom i Raiffeisen banka i Nasa banka nude sefove cije dimezije ne prelaze 30 cm, a sirina je oko 50 cm, zapremina vrlo mala
Zanima me da li iko zna da li u Sarajevu ima neka banka ili neka institucija koja nude da se neke stvari pohrane kod njih na cuvanje?
Pozdrav.
edit! posto se niko danima nije javljao na ovoj temi, zanima me jel u BiH postoji neka institucija gdje se moze pohraniti tehnika,stvari koje zapreminom zauzimaju malo veci prostor?
ili se niko nikad u BiH nije ostavljao stvari na duzi period?
Hvala jos jednom.
trebalo bi nesto malo vecih dimenzija, a uostalom i Raiffeisen banka i Nasa banka nude sefove cije dimezije ne prelaze 30 cm, a sirina je oko 50 cm, zapremina vrlo mala
Zanima me da li iko zna da li u Sarajevu ima neka banka ili neka institucija koja nude da se neke stvari pohrane kod njih na cuvanje?
Pozdrav.
edit! posto se niko danima nije javljao na ovoj temi, zanima me jel u BiH postoji neka institucija gdje se moze pohraniti tehnika,stvari koje zapreminom zauzimaju malo veci prostor?
ili se niko nikad u BiH nije ostavljao stvari na duzi period?
Hvala jos jednom.
Last edited by Life of Avatar on 28/03/2016 18:05, edited 1 time in total.
- kokuz_sa
#2 Re: sefovi u BH bankama
brate imam ja garazu..u avliji rot..za cvaju mjesecno ni ti neces smjeti prici da vidis stvari koje si ostavio na cuvanje 
- muha_sa
#3 Re: sefovi u BH bankama
kokuz_sa wrote:brate imam ja garazu..u avliji rot..za cvaju mjesecno ni ti neces smjeti prici da vidis stvari koje si ostavio na cuvanje
dje ce kokuzu vjerovat
- O'zone
- Globalni moderator
#4 Re: sefovi u BH bankama
Oplakahkokuz_sa wrote:brate imam ja garazu..u avliji rot..za cvaju mjesecno ni ti neces smjeti prici da vidis stvari koje si ostavio na cuvanje
- KB9
#5 Re: sefovi u BH bankama
dobar sanduk i zakopas negdje gdje samo ti znas
- sema911s
#6 Re: sefovi u BH bankama
Probate u centralnoj ako se bake iselio...
Intesa je nudila vece sefove i ove portirske agencije..gama, alarm vest i too
Intesa je nudila vece sefove i ove portirske agencije..gama, alarm vest i too
-
Life of Avatar
#7 Re: sefovi u BiH - zna li neko?
zna li neko? banke nude male sefove, za dokumente, papire i sl. zastitarske agencije samo prodaju sefove, ne nude pod zakup.
Zna li neko ima li igdje da se zakupi veci sef za pohranu stvari ?
Zna li neko ima li igdje da se zakupi veci sef za pohranu stvari ?
-
krater
#8 Re: sefovi u BiH - zna li neko?
A koliko vremena bi to nesto cuvo?
-
krater
#9 Re: sefovi u BiH - zna li neko?
Kupi brave i plati nekom ko ima aparat za varenje da ti sastavi od celicnih ploca sef.
-
Life of Avatar
#10 Re: sefovi u BiH - zna li neko?
12 mjeseci minimalno, a referiram se na post ispod:krater wrote:A koliko vremena bi to nesto cuvo?
Ne mogu placati pravljenje sefa,treba ni negdje gdje sigurno mogu odloziti stvari, banka, ili nesto sto ti garantuje sigurnost stvari.
- supercali
#11 Re: sefovi u BiH - zna li neko?
onda je najsigurnije odes na aerodrom ako imaju one pretince stavi tamo i drzi koliko ti volja
niko nece pokusati na silu otvoriti tu
a ako nestane imaju kamere osiguranje itd
niko nece pokusati na silu otvoriti tu
a ako nestane imaju kamere osiguranje itd
- drndalo
#12 Re: sefovi u BiH - zna li neko?
Da postoji sef za izdavanje dimenzija koje zelis, bio bi toliko skup da ti ga se vjerovatno ne bi isplatilo placati...