Problem pasa lutalica vol. 2
-
AmirBaa
#1 Problem pasa lutalica vol. 2
Posto vidim da se ne namjerava otkljucati prosla tema (mora i klix prezivljavati nekako, a dogs trust im uveliko pomaze u tome
). Danas mi jedna veterinarska inspektorica rece da su negdje u sarajevu psi lutalice bukvalno rastrgali petogodisnje dijete i ogroman je belaj nastao, cudi me da danas mediji nisu nista izvjestavali, ali ocekujem u narednim danima 
- Pandakonda
#2 Re: Problem pasa lutalica vol. 2
Sve dok ne ugrize nekog guzonjinog sina neće se to pokrenut sa mrtve tačke.AmirBaa wrote:Posto vidim da se ne namjerava otkljucati prosla tema (mora i klix prezivljavati nekako, a dogs trust im uveliko pomaze u tome). Danas mi jedna veterinarska inspektorica rece da su negdje u sarajevu psi lutalice bukvalno rastrgali petogodisnje dijete i ogroman je belaj nastao, cudi me da danas mediji nisu nista izvjestavali, ali ocekujem u narednim danima
- vješalica
#3 Re: Problem pasa lutalica vol. 2
Bez obzira na sve ne zapocinji tako ti boga dragog
-
AmirBaa
#4 Re: Problem pasa lutalica vol. 2
samo odsetaj dalje, ne moras na svakoj temi biti aktivanvješalica wrote:Bez obzira na sve ne zapocinji tako ti boga dragog
- sunceKOtepsija
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#6 Re: Problem pasa lutalica vol. 2
Bukvalno rastrgali? Ima li kakva info o tome?AmirBaa wrote:Posto vidim da se ne namjerava otkljucati prosla tema (mora i klix prezivljavati nekako, a dogs trust im uveliko pomaze u tome). Danas mi jedna veterinarska inspektorica rece da su negdje u sarajevu psi lutalice bukvalno rastrgali petogodisnje dijete i ogroman je belaj nastao, cudi me da danas mediji nisu nista izvjestavali, ali ocekujem u narednim danima
-
splinter
#7 Re: Problem pasa lutalica vol. 2
Ma i meni je to malo suhveliTomahawk11 wrote:Bukvalno rastrgali? Ima li kakva info o tome?AmirBaa wrote:Posto vidim da se ne namjerava otkljucati prosla tema (mora i klix prezivljavati nekako, a dogs trust im uveliko pomaze u tome). Danas mi jedna veterinarska inspektorica rece da su negdje u sarajevu psi lutalice bukvalno rastrgali petogodisnje dijete i ogroman je belaj nastao, cudi me da danas mediji nisu nista izvjestavali, ali ocekujem u narednim danima
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#8 Re: Problem pasa lutalica vol. 2
Ako se potvrdi info o rastrgavanju djevojcise, sto se iskreno nadam da nije istina, otkljucat cemo temu.
Druga stvar. Zbog tvrdje da smo kao neki placenici 'dog trasta'...sto je naravno cista laz, i zbog tendencioznog pisanja, i kao razotkrivanja nekoga i necega, a direktnih optuzbi, imas upozorenje.
Ili dokazi, i bujrum sa optuzbama da smo neciji placenici, ili se suzdrzi od takvih optuzbi, jer su klasicne izmisljotine i kleveta.
Ide tema pod kljuc, nadam se da to za djevojcicu nije istina.
A mi idemo brojati pare od DT.

Druga stvar. Zbog tvrdje da smo kao neki placenici 'dog trasta'...sto je naravno cista laz, i zbog tendencioznog pisanja, i kao razotkrivanja nekoga i necega, a direktnih optuzbi, imas upozorenje.
Ili dokazi, i bujrum sa optuzbama da smo neciji placenici, ili se suzdrzi od takvih optuzbi, jer su klasicne izmisljotine i kleveta.
Ide tema pod kljuc, nadam se da to za djevojcicu nije istina.
A mi idemo brojati pare od DT.