Fakat ne osudjujem, nista tome slicno... nisam konzervativac... samo ne razumijem... imam mali upitnik iznad glave...

Cristiano Ronaldo postaje otac po drugi put
http://sportsport.ba/magazin/cristiano- ... put/188539
Moderator: O'zone
Kikibombona wrote:Veoma rijetko otvaram naslove koji se bave privatnim zivotom sportista, tako da o tome imam veoma malo informacija. Volim i pratim sport, ali me zaista ne zanimaju njihovi privatni zivoti. Sada otvorim ovaj naslov i po prvi put se upoznajem sa nacinom na koji je Ronaldo dobio prvog sina i vidim da ce mozda na isti nacin dobiti drugog. U cemu je kvaka? Da li je igrac objasnio zasto se odlucio da na ovaj nacin dobije djecu?
Fakat ne osudjujem, nista tome slicno... nisam konzervativac... samo ne razumijem... imam mali upitnik iznad glave...![]()
_BataZiv_0809 wrote:Pa zamisli koliko se on mora paziti jbt. Onoj koja zatrudni sa njim ko da je na bingu dobila.
mali_balon wrote:Bilo mi dosadno pa pregledah onaj njegov film. Helem ni rodjenoj materi nije reko ko mu je majka djeteta a ni malom. Kao reci ce mu nekad. A on misli da je djetetu u zivot dovoljan otac a moze se bez majke . Ma ima love i vodi bezbrizan zivot pa mu se da izmisljati bijesne gliste.
Kikibombona wrote:mali_balon wrote:Bilo mi dosadno pa pregledah onaj njegov film. Helem ni rodjenoj materi nije reko ko mu je majka djeteta a ni malom. Kao reci ce mu nekad. A on misli da je djetetu u zivot dovoljan otac a moze se bez majke . Ma ima love i vodi bezbrizan zivot pa mu se da izmisljati bijesne gliste.
A da li je objasnio zasto se odlucio na taj nacin steci potomstvo?
Black swan wrote:ne znam u kom filmu je bilo... možda onaj bad teacher s kameron dijaz
ultimativna sponza kaže da ne voli NBS igrače jer nakon seksa nose kondome sa sobom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve ti je jasno
_BataZiv_0809 wrote:Black swan wrote:ne znam u kom filmu je bilo... možda onaj bad teacher s kameron dijaz
ultimativna sponza kaže da ne voli NBS igrače jer nakon seksa nose kondome sa sobom![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve ti je jasno
E bra'o to je to.
Inace ljudi pocesto vide samo jednu stranu medalje i naravno percepciju formiraju po svojim mjerilima i ocekivanjima. Tako i brojni sto bi se mijanjali sa Ronaldom vide samo ono sto je njemu dostupno, a njima nije. A nikako vice versa,
Jbt. on ne moze normalno otic u samoposlugu, ni na kafu, ne moze otic s mirom na ljetovanje ni zimovanje. A mogu mislit sta je puta cuo "ma slobodno u mene, nisu mi plodni dani"![]()
p.s. kad su Beckhama pitali sta mu se najvise svidja u Americi, covjek rece-to sto mogu normalno hodati ulicom, jer fudbal ovdje nije toliko popularan
Šveđanin wrote:
Kikibombona wrote:Veoma rijetko otvaram naslove koji se bave privatnim zivotom sportista, tako da o tome imam veoma malo informacija. Volim i pratim sport, ali me zaista ne zanimaju njihovi privatni zivoti. Sada otvorim ovaj naslov i po prvi put se upoznajem sa nacinom na koji je Ronaldo dobio prvog sina i vidim da ce mozda na isti nacin dobiti drugog. U cemu je kvaka? Da li je igrac objasnio zasto se odlucio da na ovaj nacin dobije djecu?
Fakat ne osudjujem, nista tome slicno... nisam konzervativac... samo ne razumijem... imam mali upitnik iznad glave...![]()
Bodkin wrote:
Par ljudi znam koji su u NBA zavrsili na kraju. Bili na dobrim koledzima i otprilike se zna ko ce dalje. Te sponze znaju naci kondom i iskoristiti ono sto je unutra da pokusaju zatrudniti. Nije sala
Idriz wrote:Kikibombona wrote:Veoma rijetko otvaram naslove koji se bave privatnim zivotom sportista, tako da o tome imam veoma malo informacija. Volim i pratim sport, ali me zaista ne zanimaju njihovi privatni zivoti. Sada otvorim ovaj naslov i po prvi put se upoznajem sa nacinom na koji je Ronaldo dobio prvog sina i vidim da ce mozda na isti nacin dobiti drugog. U cemu je kvaka? Da li je igrac objasnio zasto se odlucio da na ovaj nacin dobije djecu?
Moze da priusti da produzava vrstu bez obaveze. Kako bi se on osjecao znajuci da moze zguzit koga hoce a da glumi vjernost? To bi obesmislilo njegov uspjeh.
_BataZiv_0809 wrote:Bodkin wrote:
Par ljudi znam koji su u NBA zavrsili na kraju. Bili na dobrim koledzima i otprilike se zna ko ce dalje. Te sponze znaju naci kondom i iskoristiti ono sto je unutra da pokusaju zatrudniti. Nije sala
Mislim da je ona Bekeru tako podvalila dijete. S tim da sam negdje citao (ne smijem se zakleti) da joj je lik valjda svrsio u usta i da je ona to u kupatilu prepakovala gdje treba
Kikibombona wrote:Idriz wrote:Kikibombona wrote:Veoma rijetko otvaram naslove koji se bave privatnim zivotom sportista, tako da o tome imam veoma malo informacija. Volim i pratim sport, ali me zaista ne zanimaju njihovi privatni zivoti. Sada otvorim ovaj naslov i po prvi put se upoznajem sa nacinom na koji je Ronaldo dobio prvog sina i vidim da ce mozda na isti nacin dobiti drugog. U cemu je kvaka? Da li je igrac objasnio zasto se odlucio da na ovaj nacin dobije djecu?
Moze da priusti da produzava vrstu bez obaveze. Kako bi se on osjecao znajuci da moze zguzit koga hoce a da glumi vjernost? To bi obesmislilo njegov uspjeh.
Iz te perspektive izgleda kao moralna odluka!
Idriz wrote:Ako je dogovorio s trebom ja tu ne vidim nemoral.