Jebi se!
-
celava_dlaka
#1 Jebi se!
Last edited by celava_dlaka on 04/02/2016 19:48, edited 1 time in total.
- ferratilis
#2 Re: Jebi se!
Kopija, samo prilagodjeno, ali dobro je
-
lajkujMe
#5 Re: Jebi se!
Al ce nastradati lik kad klosari, siptari i sandzaklije ga vide oni ne razumiju ovo 
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
-
bosanska senzacija
#8 Re: Jebi se!
celava_dlaka wrote:
Odličan primjerak jednog iskompleksiranog malograđanina kojeg pucaju raznorazne frustracije.
Ovako nam razmišlja više od pola grada.
Bravo za ovo
- It_is_a_Leclerc
#9 Re: Jebi se!
Svaka čast mladiću. Za moje shvatanje, impresivan glumački performans.
Načelno bih imao par zamjerki na tekst (recimo da nije baš uputno javno pozvati na paljenje sudija državnog suda), ali razumijem potrebu da se naglase neki momenti. Samo će primitvci i nekulturni mufljuzi u ovom prepoznati neki obračun s nekim. Dapače, ovo je prikaz, slika i prilika, društva u kome živimo i stavova, uglavnom predrasuda, koje imamo jedni o drugima.
Načelno bih imao par zamjerki na tekst (recimo da nije baš uputno javno pozvati na paljenje sudija državnog suda), ali razumijem potrebu da se naglase neki momenti. Samo će primitvci i nekulturni mufljuzi u ovom prepoznati neki obračun s nekim. Dapače, ovo je prikaz, slika i prilika, društva u kome živimo i stavova, uglavnom predrasuda, koje imamo jedni o drugima.
- karanana
#10 Re: Jebi se!
pridruzujem se momku u jebavanju njegove djevojke.
-
celava_dlaka
#11 Re: Jebi se!
karanana wrote:pridruzujem se momku u jebavanju njegove djevojke.
- Bloo
- Globalna šefica
#12 Re: Jebi se!
Matzan wrote:reko' opet nekog banovali
- Šveđanin
#13 Re: Jebi se!
Veliki broj ljudi ovo nece razumjeti, dosta ce ih pogresno protumaciti, pogotovo kad ovaj video na fejsbuk provuku portali tipa Ekskluziva.ba pa jos na to dodaju neki senzacionalisticki naslov da privuku sto vise ljudi na klik.
-
AmirBaa
#15 Re: Jebi se!
- Logovan
#16 Re: Jebi se!
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17 Re: Jebi se!
karanana wrote:pridruzujem se momku u jebavanju njegove djevojke.
- Njanjavi
#19 Re: Jebi se!
Jesi ti meni smjesan frajer sa svojim establisment uvlakackom pricom.It_is_a_Leclerc wrote:Svaka čast mladiću. Za moje shvatanje, impresivan glumački performans.
De ti meni reci jarane, jel se ti bojis nekoga pa svaki dan ovde se prikazujes na silu kao lojalista neki il sta.
Jbote vjezba na akademiji scenskih umjetnosti, i frajer ladno oce to prikazat kao javni poziv na paljenje sudija.
Znaci ako cemo tom logikom ic, znaci li da je sve i jedan reziser do sad svojim filmovima i izborom tema, javno pozvao na ubijanje, silovanje, na dekapitacije sudija i policajaca, rokanje, kanibalizam, i bog zna sta sve ne.
Strasno kako nekad osnovne postulate logike preskocis na brzinu da bi se prikazao kao neki lojalista, kao podrska ovom kao sistemu u masu tema i x puta, bilo da su u pitanju protesti klinci palci do najbanalnijih nekih tema.
Vazda frajer poleti izrazit svoju podrsku vladajucim oligarsima.
A malo bolje kad razmislim, nekako meni tvoje ponasanje i pranje preko interneta malo tukne na to da imas mnogo nekih oraha u djepu pa bi se malo ovako prikazao kao legalista i lojalista.
Jednu stvar naucih na netu do sad, jako bitnu stvar, sto se neko pokusava vise prikazat kao finjak, veca je bolescura iza, veci kvarnjak.
A to upravo mislim za tebe sa ovim satro suptilnim spinovima, jeftinim kuhanjima, i izazivanjima reakcija na silu.
Tuknes ti meni pravo zestoko na neke devijacije jaraniko, samo ne znam koje
- Njanjavi
#20 Re: Jebi se!
Nije fail jarane, vec bruka i sramota da klinac ne moze obradit i prilagodit text ovom podneblju, stanju, situaciji.House wrote:izbrisao video![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
fail
Jel to ona famozna sloboda govora i umjetnicka sloboda koju tako zdusno prizivate i spominjete je il se to samo pika kad politicari i ekipica pisa po narodu i sirotinji.
Pa ako pritisak na ovog decka ne lici na diktaturu i duboko ukorjenjeno jednoumlje i fasizam ne kontam onda fakat nista.
- spreca
#22 Re: Jebi se!
jebel se sta jarane..............pa sto bolan jeba svoje roditelje........doktore propisi jednu polovku prepechenice....ma moze i dvijecelava_dlaka wrote:
-
Fudo387
#23 Re: Jebi se!
Ko zna?KB9 wrote:ko zna zbog cega je izbriso video
Radi guza k'o meduza.
Malo mu se govno napelo u njemu, on mislio srce.
- KB9
#24 Re: Jebi se!
ne bi iso toliko daleko, ne zelim vjerovat da ima toliko debilnih ljudi koji momku mogu uzet za zlo ovaj video i mislit kako je opravdana ta njihova reakcijaFudo387 wrote:Ko zna?KB9 wrote:ko zna zbog cega je izbriso video
Radi guza k'o meduza.
Malo mu se govno napelo u njemu, on mislio srce.