Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Halo drustvo da li je neko imo sta slicno.Naime fasovo sam neki virus traje vec 4 sedmice ono ufati 7 dana pa popusti pa opet.zalbe standardno kasalj...
Čuo sam o velikoj ljekovitosti bejturana. Na Guglu sam našao nekoliko tekstova, ali nigdje nekog konkretnog recepta o načinu spravljanja i upotrebe....
Sinoc se osinem vratima od auta po prstu. Ne znam kako ali ostao mi palac i vrata ga fino ufate tacno gdje nokat pocinje. Odma je pocelo plaviti ali...
Imam na raspolaganju 4 perike (polukratka duzina kose). Ako je nekom potrebno moze mi se javiti na pp. Perike sam dobila od Holandskog udruzenja zene...
Od sinoc mi lice bridi,osjecam kao da sam stajala iznad vatre pa mi se lice ugrijalo. Uzasno sam se prepala,ovo nilad nisam imala prije. Zdrava sam,...
e ovako kad je pocelo ljeto slucajno sam pojeo mal previse pokvarene pizze tjst nisam znao da je pokvarena (sir i valjda sunka) nisam povraco al imo...
Pozdrav svima, ovako znaci moja djevojka ima ciste na jajnicima vec nekih 6 godina, sada ima 20. Ciste su joj prosle godine bile oko 5 cm a sada su i...
Moja je rodica saznala da ima neuromisicno pbjenje nije jos sigurno koje je. Sta god citam prognoze nisu obwcavajuce cK su smrtonosne. Ona se osjeca...
Interesuje mi da li je bilo gdje u BiH moguće nabaviti proizvod iz naslova? Za neupućene, radi se o izvanredno efikasnom sredstvu u suzbijanju umora...
Dobila sam preporuku da uradim EMG pregled, stanje nerava zbog diskus hernije na vratnom dijelu, prema onome sto sam vidjela na internetu poprilicno...
Imam problem sa prekomjernim znojenjem ispod pazuha. Ma to je užas. Sjedim na poslu radim, kad ono osjetiš mokro ispod pazuha, krug je već tu a meni...
Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
dok vam usta ne bih izgledala kao da ste...
Dragi moji forumasi, da li neko od vas ima problema sa masnom kosom? Sta koristite protiv masne kose? Moja je uzas, ako je ne operem dva dana, toliko...
Dobar dan svima. Imam devetnaest godina i vec dvije godine se patim sa bubuljicama. Iz pocetka sam mislio da je sve dio puberteta i da ce sa vremenom...
pozz svima, situacija je sljedeca: nahladjen sam, znaci kasalj, nos, nemam bolove, grlo ok, nemam temperaturu.. imam osjecaj da na desno uho ne cujem...
Ovu stranicu pratim svakodnevno, mnogo informacija za lijecenje raznih bolesti kao i prevenciju i odrzavanje dobrog zdravlja. Od posebnog znacaja za...
Molim da mi neko odgovori. Ja se stvarno u to ne razumijem. Sta je masna a sta suha perut. Ja imam seboreju i koja bi to ustvari perut trebala biti?...
Je li ima neko od vas da preporuči neku kremu za crvenu kožu na suncu koja boli? Naime, mama ima neku alergijsku reakciju na sunce i na samu toplotu...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum