Naticanje USTA!!!
Moderator: anex
-
pocahontas08
#1 Naticanje USTA!!!
Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
dok vam usta ne bih izgledala kao da ste silikone stavili?
- seoBIH
#2 Re: Naticanje USTA!!!
Jest meni. Desilo se kad je draga imala picajzle a ja cucl'o.
-
pocahontas08
#3 Re: Naticanje USTA!!!
Ne mislim na stidne usnice, vec usta na tvom licu.
- seoBIH
#4 Re: Naticanje USTA!!!
Jbga ne kontaš ti mene. Dok si dragog oralno zadovoljavala, dobila si virus. Koji, ne znam, nisam doktor.
- drag_gost
#5 Re: Naticanje USTA!!!
Imas li dermatitis? Ljustenje koze? Ima li ikakvih promjena na kozi lica ili tjemenu?
-
pocahontas08
#6 Re: Naticanje USTA!!!
Nisam nikoga oralno zadovoljavala. Tako da znam vjeruj mi da takva vrsta virusa nije.seoBIH wrote:Jbga ne kontaš ti mene. Dok si dragog oralno zadovoljavala, dobila si virus. Koji, ne znam, nisam doktor.
-
pocahontas08
#7 Re: Naticanje USTA!!!
Nema, bas nikakvih stvarno,sjedila sam, spremala ispit pila sam kafu ništa neobično nisam radila,drag_gost wrote:Imas li dermatitis? Ljustenje koze? Ima li ikakvih promjena na kozi lica ili tjemenu?
i odjednom osjetila samo da mi gornja usna trne i pogledala sam u ogledalo samo je natekla kao da me pcela ujela i onda je prestala , pa pocela donja. I samo se povuklo u roku od 20 min.
- drag_gost
#8 Re: Naticanje USTA!!!
Ok onda. Vjerovatno neka alergijska reakcija na nesto sto si unijela na neki nacin u organizam (mozda u kafi) ili stres. Ja bih ako se ponovi otisao doktoru na tvom mjestu. Sretno!pocahontas08 wrote:Nema, bas nikakvih stvarno,sjedila sam, spremala ispit pila sam kafu ništa neobično nisam radila,drag_gost wrote:Imas li dermatitis? Ljustenje koze? Ima li ikakvih promjena na kozi lica ili tjemenu?
i odjednom osjetila samo da mi gornja usna trne i pogledala sam u ogledalo samo je natekla kao da me pcela ujela i onda je prestala , pa pocela donja. I samo se povuklo u roku od 20 min.
-
BJB
#9 Re: Naticanje USTA!!!
Jest, ove godine nakon sto sam koristila pastu za zube kupljenu na iherbu..A alergicna sam izgleda na vjestacki cimet i mentu iz te paste i 4-5 nakon sto sam je prestala koristiti sve se vratilo na normalu..pocahontas08 wrote:Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
Nadjoh na internetu da se desava ljudima koji koriste Colgate..
I ne samo da bi mi nabubrile usne, vec mi je kompletna usna duplja bila preosjetljiva..
- drag_gost
#10 Re: Naticanje USTA!!!
Vidis meni se desilo to 2 puta i oba puta je prestalo kada sam na usnu stavio bas Colgate... Svi smo razliciti, a tijelo komunicira sa nama obicno na isti nacin.BJB wrote:Jest, ove godine nakon sto sam koristila pastu za zube kupljenu na iherbu..A alergicna sam izgleda na vjestacki cimet i mentu iz te paste i 4-5 nakon sto sam je prestala koristiti sve se vratilo na normalu..pocahontas08 wrote:Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
Nadjoh na internetu da se desava ljudima koji koriste Colgate..
I ne samo da bi mi nabubrile usne, vec mi je kompletna usna duplja bila preosjetljiva..
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11 Re: Naticanje USTA!!!
Alergijska reakcija na nesto. Prati sta jedes i nakon cega ti se to javlja.
- kamen spoticanja
#12 Re: Naticanje USTA!!!
Vrlo vjerovatno na prasinu iz knjiga( pretpostavljam da si ucila iz knjiga)
- seoBIH
#13 Re: Naticanje USTA!!!
Jbga, izvini ako nije tako. Na drugoj temi si napisala da si ušla u điđi-miđi vode sa dragim, pa sam pretpostavio. To je ipak novina koju si uvela nedavno. 
-
pocahontas08
#14 Re: Naticanje USTA!!!
seoBIH wrote:Jbga, izvini ako nije tako. Na drugoj temi si napisala da si ušla u điđi-miđi vode sa dragim, pa sam pretpostavio. To je ipak novina koju si uvela nedavno.
Oprostenooooo
- Reisova
#15 Re: Naticanje USTA!!!
To ti je alergija na nesto moze biti npr jabuku, papriku itdp