Naticanje USTA!!!

Sve o zdravlju...

Moderator: anex

Post Reply
pocahontas08

#1 Naticanje USTA!!!

Post by pocahontas08 »

Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
dok vam usta ne bih izgledala kao da ste silikone stavili?
seoBIH

#2 Re: Naticanje USTA!!!

Post by seoBIH »

Jest meni. Desilo se kad je draga imala picajzle a ja cucl'o.
pocahontas08

#3 Re: Naticanje USTA!!!

Post by pocahontas08 »

Ne mislim na stidne usnice, vec usta na tvom licu.
seoBIH

#4 Re: Naticanje USTA!!!

Post by seoBIH »

Jbga ne kontaš ti mene. Dok si dragog oralno zadovoljavala, dobila si virus. Koji, ne znam, nisam doktor.
drag_gost

#5 Re: Naticanje USTA!!!

Post by drag_gost »

Imas li dermatitis? Ljustenje koze? Ima li ikakvih promjena na kozi lica ili tjemenu?
pocahontas08

#6 Re: Naticanje USTA!!!

Post by pocahontas08 »

seoBIH wrote:Jbga ne kontaš ti mene. Dok si dragog oralno zadovoljavala, dobila si virus. Koji, ne znam, nisam doktor.
Nisam nikoga oralno zadovoljavala. Tako da znam vjeruj mi da takva vrsta virusa nije.
pocahontas08

#7 Re: Naticanje USTA!!!

Post by pocahontas08 »

drag_gost wrote:Imas li dermatitis? Ljustenje koze? Ima li ikakvih promjena na kozi lica ili tjemenu?
Nema, bas nikakvih stvarno,sjedila sam, spremala ispit pila sam kafu ništa neobično nisam radila,
i odjednom osjetila samo da mi gornja usna trne i pogledala sam u ogledalo samo je natekla kao da me pcela ujela i onda je prestala , pa pocela donja. I samo se povuklo u roku od 20 min.
drag_gost

#8 Re: Naticanje USTA!!!

Post by drag_gost »

pocahontas08 wrote:
drag_gost wrote:Imas li dermatitis? Ljustenje koze? Ima li ikakvih promjena na kozi lica ili tjemenu?
Nema, bas nikakvih stvarno,sjedila sam, spremala ispit pila sam kafu ništa neobično nisam radila,
i odjednom osjetila samo da mi gornja usna trne i pogledala sam u ogledalo samo je natekla kao da me pcela ujela i onda je prestala , pa pocela donja. I samo se povuklo u roku od 20 min.
Ok onda. Vjerovatno neka alergijska reakcija na nesto sto si unijela na neki nacin u organizam (mozda u kafi) ili stres. Ja bih ako se ponovi otisao doktoru na tvom mjestu. Sretno! :thumbup:
BJB

#9 Re: Naticanje USTA!!!

Post by BJB »

pocahontas08 wrote:Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
Jest, ove godine nakon sto sam koristila pastu za zube kupljenu na iherbu..A alergicna sam izgleda na vjestacki cimet i mentu iz te paste i 4-5 nakon sto sam je prestala koristiti sve se vratilo na normalu..
Nadjoh na internetu da se desava ljudima koji koriste Colgate..
I ne samo da bi mi nabubrile usne, vec mi je kompletna usna duplja bila preosjetljiva..
drag_gost

#10 Re: Naticanje USTA!!!

Post by drag_gost »

BJB wrote:
pocahontas08 wrote:Da li se ikada ikome desavalo da odjednom bez ikakvog razloga pocne naticati gornja pa onda donja usna. Sve
Jest, ove godine nakon sto sam koristila pastu za zube kupljenu na iherbu..A alergicna sam izgleda na vjestacki cimet i mentu iz te paste i 4-5 nakon sto sam je prestala koristiti sve se vratilo na normalu..
Nadjoh na internetu da se desava ljudima koji koriste Colgate..
I ne samo da bi mi nabubrile usne, vec mi je kompletna usna duplja bila preosjetljiva..
Vidis meni se desilo to 2 puta i oba puta je prestalo kada sam na usnu stavio bas Colgate... Svi smo razliciti, a tijelo komunicira sa nama obicno na isti nacin. :thumbup:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#11 Re: Naticanje USTA!!!

Post by ladyblue18 »

Alergijska reakcija na nesto. Prati sta jedes i nakon cega ti se to javlja.
kamen spoticanja

#12 Re: Naticanje USTA!!!

Post by kamen spoticanja »

Vrlo vjerovatno na prasinu iz knjiga( pretpostavljam da si ucila iz knjiga)
seoBIH

#13 Re: Naticanje USTA!!!

Post by seoBIH »

Jbga, izvini ako nije tako. Na drugoj temi si napisala da si ušla u điđi-miđi vode sa dragim, pa sam pretpostavio. To je ipak novina koju si uvela nedavno. :thumbup:
pocahontas08

#14 Re: Naticanje USTA!!!

Post by pocahontas08 »

seoBIH wrote:Jbga, izvini ako nije tako. Na drugoj temi si napisala da si ušla u điđi-miđi vode sa dragim, pa sam pretpostavio. To je ipak novina koju si uvela nedavno. :thumbup:

Oprostenooooo ;)
Reisova

#15 Re: Naticanje USTA!!!

Post by Reisova »

To ti je alergija na nesto moze biti npr jabuku, papriku itdp
Post Reply