Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Ljudski gledano, do ovoga mora doći kad tad, jer nadmudrivanje ne može vječno trajati. Moramo se kretati ka boljoj budućnosti i izvlačenju Balkana iz...
Šta mislite o ovoj ideji carinske unije Balkana? Ideja je došla od Aleksanda Vučića prije par mjeseci i čak su je podržali neki zvaničnjci zapada a u...
U posljednjih nekoliko godina sve smo više svjesni ogromnog broja arapa koji dolaze u BiH. Da me neko pogrešno ne shvati nemam ništa protiv nikoga ko...
Ne brinite bošnjaci Dok je Čovića Dodika i Fahre pa i priljepka Nikšića.Oni neće dati da Izetbegović odvede ubošnjački narod u propast .
Imam osjećaj...
Mislim da je tema vrlo zanimiljiva. Godinama ljudi nemaju primanja, a i oni koji rade, nemaju nikakvog uticaja na to da li je uplaceno zdravstveno i...
Malo mi je promaklo kako se uopće mogao naći na listi ovaj lik?
Da li bismo trebali očekivati da se za slijedeće izbore na nekoj listi SNSD-a pojavi...
U BiH, zvanični podatak, po CIK-u, izlaznost na zadnjim izborima 2016. godine je 53,88% i tu je negdje na nekoliko posljednjih izbora, što onda daje...
Gledam ovaj novi prijedlog vlade vezan za novi zakon o porezu na dohodak i porezu na doprinose pa mi je par stvari nejasno. Nadam se da će mi neko ko...
Ova aktuelna Revizija presude protiv Srbije je razotkrila mnoge politicare i samozvane intelektualce iz reda Bosnjackog naroda koji su pokazali da su...
Sutra, u *srijedu, 15.02.2017. u Strasbourgu, Evropski parlament glasat će o prijedlogu delegata EP iz Hrvatske o federalizaciji BiH. Večeras je bila...
Otvaram ovu temu iz potrebe za inicijativom buđenja naroda BiH koji je nužnan ukoliko želimo sačuvati mir u BiH.
U ovo sumorno, hladno veče sjedim i...
Imajuci u vidu da vecina Bosnjaka i Hrvata podrzava politicke opcije koje zagovaraju novu etnoteritorijalizaciju, Glavni Stan NVZ bi ovom prilikom da...
Nesto kontam, ubrzo ce ovi izbori (godina i po) i birace se clanovi predsjednistva. Medjutim, ja ovdje ne razmatram nijednog od ta tri, vec zelim da...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum