AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČKI G
-
veiz
#1 AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČKI G
“AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČKI GAF
Redakcija STAVA 11.03.2017.
“Stav” će pokrenuti “Feljton o političkim ubistvima Envera Kazaza” s radnim naslovom “Kazaz protiv Kazaza”, kao ponajbolji dokaz da je čovjek sam sebi najveći neprijatelj. Zapisano ostaje, a Kazaz je iza sebe ostavio prljavi trag po raznim novinskim arhivama, ali i onome što će se neki usuditi nazvati „znanstvenim radovima“. Sam je sebi uskakao u usta toliko puta, sam je sebe pobijao toliko puta da je to naprosto sramotno
“Stav” će pokrenuti “Feljton o političkim ubistvima Envera Kazaza” s radnim naslovom “Kazaz protiv Kazaza”, kao ponajbolji dokaz da je čovjek sam sebi najveći neprijatelj. Zapisano ostaje, a Kazaz je iza sebe ostavio prljavi trag po raznim novinskim arhivama, ali i onome što će se neki usuditi nazvati „znanstvenim radovima“. Sam je sebi uskakao u usta toliko puta, sam je sebe pobijao toliko puta da je to naprosto sramotno
- omega369
- Država
#3 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Nekada je AVAZ Kazaza nazivao kvazi intelektualcem koji na kilometar smrdi na pivu. Kako ja Kazaz promijenio stavove, tako je i postao analitičar u AVAZ-u...
Pratim...
Pratim...
- Ultravox
-
mesihtrko
- Banksy
#6 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Stav je neofašistički pamfletić, finansiran i sponzoriran Erdoganovim novcem, a jedini mu je zadatak uvođenje i nametanje primitivnih, nazadnih, agresivnih, ksenofobnih, šovinističkih i nacionalističkih misli i ideja, ukratko, histerična propaganda i dosad neviđen, otvoren pokušaj fašizacije bošnjačkog društvenog prostora.veiz wrote:
Svako koga ovaj ološ nacilja, po difoltu je pozitivac.
- dulekrele
#7 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
To nema nikakve veze sa tim da je Kazaz najobicnija pijanica i osoba bez ikakvih skrupula koji se okrece kako vjetar puse. Ponekad zaista i kaze nesto pametno ali je to vjerojatno lucida intervala.Banksy wrote:Stav je neofašistički pamfletić, finansiran i sponzoriran Erdoganovim novcem, a jedini mu je zadatak uvođenje i nametanje primitivnih, nazadnih, agresivnih, ksenofobnih, šovinističkih i nacionalističkih misli i ideja, ukratko, histerična propaganda i dosad neviđen, otvoren pokušaj fašizacije bošnjačkog društvenog prostora.veiz wrote:
Svako koga ovaj ološ nacilja, po difoltu je pozitivac.
- drunken tiger
#8 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Ovo se digla SDA mašinerija i spavači da okrivljuju druge i prebacuju krivicu s Bakira. Znamo da ste po tome daleko poznati i uspješni. Napadnite redom sve sad kako bi se skrenula pozornost s nesposobnog vam vođe. Ne branim ni Radončića niti bilo koga. Za mene su svi ista gamad kojima je lični interes na prvom mjestu i kojima ništa nije sveto. SDA mašinerija i spavači se ne razlikuju od njih.
- Banksy
#9 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Upravo tako. Kemo Ademović, koji se nakon 25 godina zimskog sna probudio, pa nam u CD-u otkriva istine o Fahri i političkim ubistvima, STAV o Kazazu, Faktor, forumski službenici, koprcaju se kako znaju... Biće toga još.drunken tiger wrote: Ovo se digla SDA mašinerija i spavači da okrivljuju druge i prebacuju krivicu s Bakira. Znamo da ste po tome daleko poznati i uspješni. Napadnite redom sve sad kako bi se skrenula pozornost s nesposobnog vam vođe. Ne branim ni Radončića niti bilo koga. Za mene su svi ista gamad kojima je lični interes na prvom mjestu i kojima ništa nije sveto. SDA mašinerija i spavači se ne razlikuju od njih.
Pravo pitanje je kako će uopće, u ovoj silnoj mržnji, dalje nastaviti ova SDA/SBB koalicija.
- drunken tiger
#10 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Još Kemo kaže :" Nisam nikoga ubio BOGA MI:" hahahahahahah Eto zakleo se Bogom i mora mu se vjerovati. Čekam sad Šefika Patkovića-Gelera da pokrene svoje spavače pa da krene u odbranu oružjem.Banksy wrote:Upravo tako. Kemo Ademović, koji se nakon 25 godina zimskog sna probudio, pa nam u CD-u otkriva istine o Fahri i političkim ubistvima, STAV o Kazazu, Faktor, forumski službenici, koprcaju se kako znaju... Biće toga još.drunken tiger wrote: Ovo se digla SDA mašinerija i spavači da okrivljuju druge i prebacuju krivicu s Bakira. Znamo da ste po tome daleko poznati i uspješni. Napadnite redom sve sad kako bi se skrenula pozornost s nesposobnog vam vođe. Ne branim ni Radončića niti bilo koga. Za mene su svi ista gamad kojima je lični interes na prvom mjestu i kojima ništa nije sveto. SDA mašinerija i spavači se ne razlikuju od njih.
Pravo pitanje je kako će uopće, u ovoj silnoj mržnji, dalje nastaviti ova SDA/SBB koalicija.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#11 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
hehehehehe kako SDA omladina brani ridjobradog na svim frontovima!!!! pateticno i jadno!
- Logovan
#12 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Da ne pratim, lagao bih sam sebe.
Pratim!
Pratim!
- JThomas
#13 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
vjerovatno je tako i prava istraga izgledala. kemo jesi li, predsjedniče nisam, pa vidite da nije... 
-
veiz
#14 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Držite se naslova teme
Poslušajte radončićevog slavuja Marića i Kazaza
Pogledajte video pa sami prosudite ko je i što je Šljam
https://youtu.be/z6vAiTNlCgo
Poslušajte radončićevog slavuja Marića i Kazaza
Pogledajte video pa sami prosudite ko je i što je Šljam
https://youtu.be/z6vAiTNlCgo
- MuaDib
#15 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Stav je kako mu samo ime kaže stav, i to stav SDA, a pristrasnost nije novinarstvo, već propaganda. Njima svako smeta ko razotkriva njihovu nesposobnost i poguban uticaj na državu i društvo u cjelini.
- Maraschino
#16 Re: AVAZOV” ANALITIČAR KAZAZ: RADONČIĆ JE RASISTA I LOPOV, UCJENJIVAČ I TOTALITARIST, OD SREBRENICE RADI JEFTINI POLITIČ
Nikako. Pitanje vremena.Banksy wrote:Upravo tako. Kemo Ademović, koji se nakon 25 godina zimskog sna probudio, pa nam u CD-u otkriva istine o Fahri i političkim ubistvima, STAV o Kazazu, Faktor, forumski službenici, koprcaju se kako znaju... Biće toga još.drunken tiger wrote: Ovo se digla SDA mašinerija i spavači da okrivljuju druge i prebacuju krivicu s Bakira. Znamo da ste po tome daleko poznati i uspješni. Napadnite redom sve sad kako bi se skrenula pozornost s nesposobnog vam vođe. Ne branim ni Radončića niti bilo koga. Za mene su svi ista gamad kojima je lični interes na prvom mjestu i kojima ništa nije sveto. SDA mašinerija i spavači se ne razlikuju od njih.
Ovo je bas fino. Neka se ogoljavaju.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji