TEŽAK PORAZ ZA SDA

insomnia78

#26 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by insomnia78 »

Nisu oni u pitanju
TheMule

#27 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by TheMule »

merindas wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sud-u-h ... /170309082

Kratko i jasno, je li ovo težak poraz za SDA? Mislite li da je ovo sve rađeno "tek tako, radi reda" iako se unaprijed znalo da su nam šanse nikakve. Prije nego se uhljebi oglase, zamolio bi ih da ako imaju išta ljudsko u sebi nek prvo pogledaju snimke na youtubeu da se prisjete, pa onda nek pišu po ovoj temi. Hvala!
Ama kakav poraz? Da li ti znas citati? Ona dva supka, jedan "neutralna" hinja, drugi obicni cetnik, nisu se slozili, i to je to, kakve veze SDA ima s tim? Pravda se mora traziti, pa makar i bio 100% poraz, nema druge, bezkicmenjaci.
Drvenija87

#28 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by Drvenija87 »

Neorganiziranost je muslimanska bolest!
Bosnjaci su svaku izdaju mirno i sa razumom prihvatali i odobravali.
Nije tu bilo ni kriterija, ni odabira najboljih, ni ikakve druge strategije, taktike i pripreme za obranu Naroda i Domovine, bio je samo ruzan, podmukao, muslimanski licni interes za vlascu i zaradom.
edo_79

#29 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by edo_79 »

madner wrote:Za BiH i zrtve 92-95 je izuzetno tezak poraz.

Za SDA ne...
Zato što su na ovom primjeru pokazali da ne prezaju ni od toga da koriste mrtve i nedužne žrtve prošlog rata u svrhu ostvarivanja stranačkih i ličnih ciljeva ... FUJ!
edo_79

#30 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by edo_79 »

512MB wrote:
agent_zero wrote:Đubre jedno balijsko, kao i sve one balije i balinke koje ovakvima daju glas!

Političke poene kupite na kostima žrtava, a ustašama sve na zlatnoj tacni servirate.
+1
+1
JThomas

#31 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by JThomas »

da sutra bakir kaže možda i jeste bolje da se rastanemo, oni će i za to reći da je politička mudrost i da je politika umijeće mogućeg, a one koji su protiv proglasiti izdajnicima.
Dr Arsla

#32 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by Dr Arsla »

Da su izbori za mjesec dana SDA bi sigurno pala određeni postotak glasova a ovako kako su izbori tek za godinu ipo SDA će opet biti relativni pobjednik izbora. Pitanje je samo ko će sa njima koalirirati osim HDZ, jel to SDP ili SBB uz SZBIH koja se podrazumjeva
JThomas

#33 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by JThomas »

neko hoće. oni će to kupiti uspostavljenom višedecenijskom kontrolom svih mehanizama podjele javnog novca, tačnije mrvicama od toga. uvijek će neko poletiti, i u tom procesu sahraniti sam sebe.
aurora313

#34 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by aurora313 »

Danas na vijestima slušam Bakira I. kako kaže da je sud donio političku odluku. Ja opet čuh da je razlog čisto proceduralne prirode gdje dva ostala predstavnika naroda BiH nisu dali svoju saglasnost.

Eh sada Bakire, ako si predpostavljao da će sud tako da radi, čemu si onda jednostrano poslao tužbu u Hag? Da dokažeš gornje?

Da budemo jasni: godinama sam se opirao pojedinim idejama Dodika oko njegovih želja za formiranje samostalnosti RS. Sada vidim da Bakir želi da tiho počne da radi kako bi napravio nešto vlastito (...'sa oca je ostanulo sinu'...) obzirom da mu trojna vlast ne odgovara. Istovremeno, hercegovačka liska Čović jedva čeka da Hercegovinu jednog dana napravi hrvatskom županijom.

Pa ako je tako, hajmo da svako kao obično glasa za svoje. To znači, za sporazuman raskid ovog nefunkcionalnog braka.
Last edited by aurora313 on 09/03/2017 20:08, edited 1 time in total.
zenit dozic

#35 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by zenit dozic »

Mirza007 wrote:Ne samo za SDA. Za SBB isto ako ne i gore. A to se previdja.
I oni su dio vlasti, imaju sve beneficije a ponasaju se kao opozicija. Sta su oni kao dio vlasti ucinili po pitanju revizije sudske presude?
Ako ovo ljevica ne iskoristi, ne znam sta ce onda.
:mrgreen:
https://www.klix.ba/vijesti/bih/niksic- ... /170309139

Debili ostaju debili :skoljka:
zenit dozic

#36 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by zenit dozic »

insomnia78 wrote:Nisu oni u pitanju
Pa gdje si ti sinoc :D
Ja mislio nedo bog infarkt pa se ne javljas :-D
insomnia78

#37 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by insomnia78 »

Banovali me bili
zenit dozic

#38 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by zenit dozic »

insomnia78 wrote:Banovali me bili
Sto to :?:
daddy-kool

#39 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by daddy-kool »

madner wrote:Za BiH i zrtve 92-95 je izuzetno tezak poraz.

Za SDA ne...
Tako je.
Ovo je odigrano tako da svaka dobija, vidjećemo ko će predvoditi radikalizaciju Bošnjaka.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by pici »

Image

ovo nam je nasHa SDA dala... da il sami Allah nagradi... :bih:
nikad_vise

#41 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by nikad_vise »

Tacno sam tuzan kad gledam sve ove sitne duse od pojedinih forumasa do politicara.
"Bakir je ovo,Bakir je ono..Babo mu ostavio..Bakir hoce da razbije drzavu,..tacno za ne povjerovati koliko smo mi zatupljen narod."

Danas su nam upravo saopstili iz suda da ako hocemo da napravimo reviziju presude za to su nam je potrebna i saglasnost tih istih koji su nas klali..mislim wtf????

I niko ne vidi koliko je ovo licemjerno i jadno od evrope i svijeta i da je ovo jedno brutalno gazenje jednog naroda koji je prezivio najstrasniju golgutu.
Javlja se jado Radoncic nesto poziva Bakira,javlja se jado Kojevic,Niksic..onaj debil sto tuce zenu Suljagic..i svi u horu napadaju Bakira i skupljaju politicke poene a niko da se osvrne na to da je jedna ovakva brutalna stvar priredjena Bosnjacima da njihova tuzba ovisi od istih onih koji su ih istrebljivali,kopali kosti po jamama i koji ih i dan danas na sve nacine negiraju.

Javlja se Govedarica da kaze da Bakir odstupi,javlja se Ivanic,Dodik..sve fasist do fasista i oni ovo i zele iskoristiti da sjebu Bakira iz revolta i sasvim opravdano to rade.Al mi je prejadno gledati ove domace suge kako se oni javljaju i pljuju Bakira al da prije toga ne prokomentarisu fenomen pred koji je doveden ovaj narod a to je da im o toj tuzbi mora odlucivati isti oni koji su ih istrebljivali..i da niko nema komentar na to nego sve neke jeftine floskule.

U moru ovih jadnikluka,Bakir koji je sam po sebi nikakav politicar je ispao bar dosljedan i uradio je ono sto smo svi zeljeli da se uradi,a ovaj jad koji sad laje okolo i tuce na Bakira a ne na ovaj skandal koji nam je priredjen..ovo je zalosno.
JThomas

#42 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by JThomas »

nisu danas. bar ne bakiru i softiću.
By letter dated 26 May 2016, the Registrar informed Mr. Softić that a new appointment would be required.
PM72

#43 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by PM72 »

,Bakir koji je sam po sebi nikakav politicar je ispao bar dosljedan i uradio je ono sto smo svi zeljeli da se uradi,a ovaj jad koji sad laje okolo i tuce na Bakira a ne na ovaj skandal koji nam je priredjen..ovo je zalosno.
To si jedino u pravu.žalosno je da se pored svega nađu mentoli koji pravdaju nerad,javašluk,kriminal i licemjerstvo voljenog vođe.
nikad_vise

#44 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by nikad_vise »

PM72 wrote: To si jedino u pravu.žalosno je da se pored svega nađu mentoli koji pravdaju nerad,javašluk,kriminal i licemjerstvo voljenog vođe.
Voljenog vodje.
Ne glasam uopste za SDA i u arhivi mojih postova se moze vidjeti da sam za clana predsjednistva glas dao Radoncicu a na ostalim nivoima glasove rasporedio ljudima iz razliciti stranki za koje sam smatrao da su kompetentni za ono za sta se kandiduju.

Bakir kao Bakir je smece,i svaki "Bakir" koji je doprinjeo na bilo koji nacin i trunku patnje ovom narodu neka mu sve najgore bude.

Al u ovakvim okolnostima pricati o ebenom Bakiru a ne o poruci koja nam je poslana sa ovim odbijanjem je cisti kurvaluk zapada.
To sto Bosnjaci i njihova pozicija i opozicija u ovome gledaju da pridobiju koji poen pljuvajuci SDA u ovom momentu je prezalosno..Ko ih ebe,neka to urade tako sto ce ponuditi bolje ljude,programe,ideje ili bilo sta a ne na necem sto se direktno tice svih Bosnjaka bilo iz pozicije ili opozicije.
PM72

#45 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by PM72 »

ne o poruci koja nam je poslana sa ovim odbijanjem je cisti kurvaluk zapada.
kakav kurvaluk zapada?

Je li Predsjedništvo nadležno da izabere agenta na sudu? Jeste.Je li bakir Predsjedništvo? Nije.on je ČLAN.Blamira se kojekakvim pismima,te šalje svoja ili otvara tuđa.

Sud je fino odbacio pokušaj revizije i galantno se izvukao - ko biva,kad se dogovorite bujrum.Pošto se NIKAD neće dogovoriti...
madner

#46 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by madner »

Opet izgovori, sudija kriv sto nije dosudio penal, bio ofsajd itd...
TheMule

#47 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by TheMule »

PM72 wrote:
ne o poruci koja nam je poslana sa ovim odbijanjem je cisti kurvaluk zapada.
kakav kurvaluk zapada?

Je li Predsjedništvo nadležno da izabere agenta na sudu? Jeste.Je li bakir Predsjedništvo? Nije.on je ČLAN.Blamira se kojekakvim pismima,te šalje svoja ili otvara tuđa.

Sud je fino odbacio pokušaj revizije i galantno se izvukao - ko biva,kad se dogovorite bujrum.Pošto se NIKAD neće dogovoriti...
Mislim da govori o tome da ovi u Hagu vrlo dobro znaju situaciju, i da nisu smjeli traziti slaganje sva tri clana u vezi ovog pitanja, jer je onda to mijesanje politike u rad suda.
madner

#48 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by madner »

Svaka cast SDA, isplatilo im se ovo sto su izasli u susret HDZu maksimalno.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#49 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by Truba »

insomnia78 wrote:Banovali me bili
pa sta pises i gdje
nikako da upratim te banove
sumirprimus

#50 Re: TEŽAK PORAZ ZA SDA

Post by sumirprimus »

Bravo sda. Samo derite.i ne stajte. :thumbup: