Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Interesuje me koje su se vakcine davale bebama i djeci od rodjenja do polaska u skolu 70tih i 80tih u Bosni, a koje se vakcine daju sada? Znaci koje...
zadnjih dana sam postao svjestan kako mi je svaki dorucak (a pocesto i vecera) zapravo sendvic sa salamom/sudzukom i majonezom/vajkremom...
imam neki...
Pozdrav svima
Ovako da pojasnim sta me interesira i zanima.Imam djevojcicu od 5 i po godina,rodila se sa zarko crvenom flekicom na desnoj strani lica...
Često sretnem jednu komšinku koja danas ima oko 80-ak godina, ali uprkos tome izgleda kao nova . Pitao sam je jednom u čemu je tajna njenog uspjeha ,...
Zimi rjeđe boravimo u prirodi, manje se krećemo i skloniji smo mirovanju pod toplom dekicom. Osim kojeg kilograma viška, posljedica je lošija forma....
Zanima me gdje vadite ljekarsko za posao?
Da li je validno ljekarsko privatne poliklinike?
Sanasa, Sunce?
Ili samo priznaju ovo iz Mupa, Vrazove...?...
S obzirom da sam ovamo u ovoj pustinji ... stvarno je patnja brinuti se o kozi, posebno lica, jako sunce, znojenje, vlaznost zraka, prasina, pijesak...
Raja ima li neko Zepterov ručni masažer ( i kakva su vam iskustva s njim??? Pomaže li u opuštanju, smanjenju bola u vratu i leđima, kakav je kvalitet...
Citajuci razne teme vezano za probleme koje mnoge zene imaju, ne bi bilo lose da ovdje podijelimo licna iskustva.
Ja sam primjetila otkada pijem caj...
Znate li kako se zove SPA centar mozda i kozmeticnki salon u centru grada (Sarajevo) negdje dole u blizini hotela EUROPA neznam tocno samo znam da je...
ovako, kod nas je uobicajeno kod bilo kakve boljke da se prvo pokusa sa narodnim lijekom, a onda sa konvencionalnom medicinom. u zadnje vrijeme mi to...
Simply put, GoGirl is the way to stand up to crowded, disgusting, distant or non-existent bathrooms. It’s a female urination device (sometimes called...
Treba mi preporuka za djecjeg stomatologa ili ortodonta. Kcerka je u fazi ispadanja mlijecnih i rasta trajnih zuba, pa bih voljela da neko strucan to...
Pozdrav svima. U braku sam vec dvije godine, vec godinu dana intezivno radimo na bebi i na zalost jos nista :-(. Da li je neko u slicnoj situaciji i...
Ovo je stvarno tesko bilo pogotovo za mene kao majku - provorotku ... :?: mnogi danas nemaju iskustva sa dojenjem pa onda naravno i ne uspiju dojiti...
Pozdrav svima
Prvi put sam ovdje i htjela bih postaviti jedno pitanje...Naime,bolujem od epilepsije vec desetak godina.Nisam imala napadaje vec duze...
Hronicno imam manjak zeljeza,znaci ako je normalno oko 12 kod mene je 2 ,spavanje i hronicni umor su uvijek tu,probah tothemu i ostalo ali to podigne...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum