Sta da radimo s njima (osim prihvatiti ih)?
Bore na licu
Moderator: anex
-
nausnica
#1 Bore na licu
Prve borena licu se pocinju javljati i ostavljati tragove starosti.
-
nausnica
Cula sam isto. Ima li neko ko je probao da nam moze reci istinu iz prve ruke?bonsai wrote:Cuo sam da je protiv podocnjaka dobra krema protiv hemeroida,jeli to istina? Ja sam protiv bora poceo koristiti l'oreal vita lift i zatego se ko guza djecija
- amrica
Ima Sam shopu krema za smanjivanje borica po 100-200 KM, pise da su ucinkovite, ali i po tarabama svasta pise, a preveliki sam kokuz da bih provjerila.
L'oreal i ostale kremice po 20-30 KM vjerovatno imaju neki ucinak, ali sigurno ne ono zatezanje u toku 4 sedmice, mozda malo usporavaju proces, a i koza se bolje osjeca kad je zasticena.
L'oreal i ostale kremice po 20-30 KM vjerovatno imaju neki ucinak, ali sigurno ne ono zatezanje u toku 4 sedmice, mozda malo usporavaju proces, a i koza se bolje osjeca kad je zasticena.
-
becu
Botox A definitivno otklanja bore, cijena je u Americi oko 200-300$ za odredjeno podrucje i efekt traje od 4 do 6 mjeseci. Ne bi se trebalo razlikovati puno od nasih cijena. Ako spadas u klasu koja za takav tretman ne mora dizati kredite i zaduzivati se i da ti kucni budzet to ne osjeti, neces se pokajati. A ako ne onda nabavis neku kremu od 25KM, pustas prirodu da radi svoje onako kako ti je namijenila, manje si opterecena i nadasve sretnija. 
-
pjega
mene takodje zanima djelovanje kojekakvih kremica, posebno za podrucje oko ociju. ja vala ne vjerujem da ijedna moze nesto pomoci, ali eto bila bih voljna nabaviti kakvu ako ima imalo efekta.
mada podobro naginjem misljenjima da su moje majusne bore simpaticne.

mada podobro naginjem misljenjima da su moje majusne bore simpaticne.
-
tempora
Ako se ne varam ima vise vrsta krema za hemroide? Raspitaj se prvo koje su za koje vrste bora.
Ja vec godinama imam bore al se tjesim da mi je to od ucestalog skiljenja.
Sto se tice tih nekih preparata i krema nikada se nisam razumjela u te izume niti sam kupovala tu skalameriju, posto jednostavno ne vjerujem u to.
No tokom trudnoce i nakon poroda imala sam izrazene pjege na licu, ispod i oko ociju, za koje kazu da su trudnicke pjege.Izgledalo je vrlo ruzno, kao da se nikada nisam umila-a moje sredstvo za ciscenje lica sapun i voda nisu pomagali te sam kupila neku Biodermalovu kremu koja mi je zaista pomogla i odstranila tu posast.I to je plafon sto sam dala ikada za kozmeticki preparat- 22 eura!
A bore mi ne smetaju, niti moje, niti tudje, one ipak daju neku posebnu crtu covjeku.Vise se prepadnem ovih uglacanih koji jedva pokrecu gornju usnu od zategnutosti lica.
Ja vec godinama imam bore al se tjesim da mi je to od ucestalog skiljenja.
No tokom trudnoce i nakon poroda imala sam izrazene pjege na licu, ispod i oko ociju, za koje kazu da su trudnicke pjege.Izgledalo je vrlo ruzno, kao da se nikada nisam umila-a moje sredstvo za ciscenje lica sapun i voda nisu pomagali te sam kupila neku Biodermalovu kremu koja mi je zaista pomogla i odstranila tu posast.I to je plafon sto sam dala ikada za kozmeticki preparat- 22 eura!
A bore mi ne smetaju, niti moje, niti tudje, one ipak daju neku posebnu crtu covjeku.Vise se prepadnem ovih uglacanih koji jedva pokrecu gornju usnu od zategnutosti lica.
-
nausnica
Zvucis veoma informirano. Podijeli s nama vise detalja, molim te. Uvijek sam se pitala je li doista vrijedno i koliko je zapravo (bez)opasno...becu wrote:Botox A definitivno otklanja bore, cijena je u Americi oko 200-300$ za odredjeno podrucje i efekt traje od 4 do 6 mjeseci. Ne bi se trebalo razlikovati puno od nasih cijena. Ako spadas u klasu koja za takav tretman ne mora dizati kredite i zaduzivati se i da ti kucni budzet to ne osjeti, neces se pokajati. A ako ne onda nabavis neku kremu od 25KM, pustas prirodu da radi svoje onako kako ti je namijenila, manje si opterecena i nadasve sretnija.