...
Moderator: anex
-
hocu_ponovo
- Mis mekinjas
#2 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Nikako, genetika te zeznula.
Pij vodu, ali nećeš ih se nikad riješiti.
Ja da hoću, neće na mene....

Pij vodu, ali nećeš ih se nikad riješiti.
Ja da hoću, neće na mene....
- Michun
#3 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Moze se vjezbom dosta smanjiti, ne brini. Gotovo pa da se i ne vide. Moj slucaj
Osim toga, kupi onu "bodljikavu rukavicu" ili masazer, pa se time dodatno masiraj. Voda...ne znam. Nikad nije dokazano to dejstvo 2l vode dnevno. Kroz mene prolazi ko' kroz protocni bojler ako pijem puno a i ne vidim nekog poboljsanja. Piti kad si zedna...
Osim toga, kupi onu "bodljikavu rukavicu" ili masazer, pa se time dodatno masiraj. Voda...ne znam. Nikad nije dokazano to dejstvo 2l vode dnevno. Kroz mene prolazi ko' kroz protocni bojler ako pijem puno a i ne vidim nekog poboljsanja. Piti kad si zedna...
- L.e.g
#4 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Ja jos nisam cuo za muskarca kojem smetaju strije ( osim ako nije modni macak/guru/cop/freak), tako da se ne trebas opterecivati time jer su strije kao nesto ruzno izmislili proizvođaci kremicahocu_ponovo wrote:Bila sam na raznim dijetama, gubila kg i vracala...
sada sam reducirala ishranu i trudim se da vjezbam.
Medjutim, moj problem su strije po bedrima i guzi...nemam ih puno, ali mi jako smetaju i
ne znam kako da ih se rijesim ?? Imate li savjet za mene ???
-
hocu_ponovo
#5 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
ja nisam muskarac
hvala puno na odgovorima.
hvala puno na odgovorima.
-
neshto
#6 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
baš i ja htjedoh reći da mi kao muškarcu strije absolutno ne smetaju pa ako je to neka utjeho, etoL.e.g wrote:Ja jos nisam cuo za muskarca kojem smetaju strije ( osim ako nije modni macak/guru/cop/freak), tako da se ne trebas opterecivati time jer su strije kao nesto ruzno izmislili proizvođaci kremicahocu_ponovo wrote:Bila sam na raznim dijetama, gubila kg i vracala...
sada sam reducirala ishranu i trudim se da vjezbam.
Medjutim, moj problem su strije po bedrima i guzi...nemam ih puno, ali mi jako smetaju i
ne znam kako da ih se rijesim ?? Imate li savjet za mene ???
- innovision
#7 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
imaju sada neki laseri koji to mogu srediti
- Cholina_Lokica
#8 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
joj zene drage, sto se i vi zamarate svim i svacim pa i cak najnormalnijim prirodnim pojavama...
-
hocu_ponovo
#9 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Hvala ti puno, puuno, divna si. Potrayit cu kremu.studentica_ wrote:Ako su ti strije "novijeg datuma", onda su vidljivije jer su ljubičaste/crvenkaste boje... Eh, tu boju možeš ublažiti i dovesti do neprimjetne srebrenkaste/bijele korištenjem raznoraznih krema... One se ne mogu skroz "obrisati", ali malo faliPreporučujem Afroditinu kremu, ne znam joj ime, ali bude u žutoj kutiji i od pšenice je, 'vako nešto
![]()
Sretno!
-
altamira
#10 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Plati pa reklamiraj!
- Loulou
#11 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Joj...bilo je već nekoliko tema o ovome. I o strijama i celulitu, u kombinaciji...
Ljudi, get real... Da se toga može riješiti, mislite da bi hollywoodska celebrity tijela "paradirala" okolo s njima?
Ljudi, get real... Da se toga može riješiti, mislite da bi hollywoodska celebrity tijela "paradirala" okolo s njima?
- swirl
#12 Re: Kako se sakriti i ublaziti strije??
Kupi caj od virka (imas kupiti u biljnoj apoteci u ul. Azize Sacirbegovic). Napravi se jaci caj, i stavlja se kao obloga na mjesta zahvacena strijama.