Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Kada cujem izjave fasiste Karadzica da mu je americka administracija osigurala da nece biti uhapsen i da ga je CIA stitila zaista se pitam da li jos...
Evo da se zna, da se prostudira, i mozda shvati sta nam rade.
Istrazivanje je radjeno mjesecima, uzimali su se samo relevantni podaci, sve stranke su...
Popisom stanovništva, navodi SDS, nepobitno bi se dokazalo da se najveće etničko čišćenje u Evropi, nakon Drugog svjetskog rata, desilo u Sarajevu......
U cilju svoje odbrane Karadzic ce najvjerovatnije ispricati mnogo toga sto nismo znali.Neki tekstovi koji se pojavljuju u nasoj stampi vec ukazuju na...
... Možda je rano, a možda i nije... izbori lokalni se bliže sada se po strankama razrađuju taktike, osmišljavaju se kampanje... mada siguran sam da...
Lajčak: Ustav BiH krši međunarodne konvencije
Sadašnji ustav Bosne i Hercegovine krši cijeli niz međunarodnih konvencija i on će se morati mijenjati...
Evo 'pouzdani' beogradski list Kurir je ispalio jos jednu dimnu bombu :D :D Ma srpska propaganda je na najnizim granama ikad, Dr. Dabic je bio mnogo...
Da li neko zna nesto vise o ovoj knjizi, dogadjanjima u Gorazdu i uopste da li imate neko misljenje o ovome intervjuu? Da li mislite da je svijest i...
Sta mislite bil pomoglo Bosni da se ugasi propagandamasina RTRS? Non-stop propaganda koji djeli BiH i pali pravoslavce. Pa nije cudo sto misle da je...
Tema jako interesantna,pa eto da se obratimo i nasim sugradjanima iz RS,kakvo je vase misljenje po pitanju izbora u RS-u,da li ce SNSD osvojiti vise...
Na ovom svijetu je sve povezano pa me zanima sta mislite koliko situacija u Gruziji utice na BIH ? Znam da zvuci dalekosezno ali kad se promisli vidi...
Pitanje je jasno da li ste za privatizaciju ove dvije kompanije ili ste protiv i objasnite vas odgovor.
Iskreno ja sam protiv jer kako god mi cemo te...
Želim biti gradonačelnik Sarajeva
Ovaj grad ne može biti jednonacionalan • Ljudi iz BH Podrinjske narodne stranke jedini su me se sjetili i prihvatio...
Karađićeva izjava:
Moji ovlašteni predstavnici 1996. od izaslanika za Balkan Holbruka su dobili ponudu u ime Sjedinjenih Američkih Država prema kojoj...
Siromaštvo sve više pritišće Republiku Srpsku,što dokazuju čak i statistički podatci.Dovoljno je reči da je u privredi tog entiteta zaposleno 200.000...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum