Sve Harisove greske i uspjesi...
- Fair Life
#151 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Evo ga ,evo gaaaa...

- Fair Life
#152 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Reisov MALI Od Ustava...

- Fair Life
#153 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Pogodi Ga pod koljeno medju oba oka...

- Fair Life
#154 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Mi smo se lijepo dogovorili i... "od sada su Oni nasa briga."

- Fair Life
#155 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Vjerujete li meni ili svojim ocima?

-
talamus
#156 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Hare je igrač u rukama britanskih masonskih loža i arapa koji drže 1/4 tamošnjeg gospodarstva. Dok je bio rat preko njega su oprali milijarde "pomoći" islamskog svijeta gdje je svak svakog varao. Redom su izvarali sve one naivne šeike i vlade što razvijenijih i što manje razvijenijih zemalja islamskog svijeta. Sve što su uspjeli uraditi u bih jeste da su djelić novca ulozili u gradnju vjeskih objekata.
Danas je kao krpa odbačen i tek pokoju kaže okuražen migovima američke diplomacije kad treba nekog oprat ko nije njima po volji.
Kao primjerice Brajković koji čvrsto stoji iza onog što je u početku bila klica kapitala koja se pretvorila u vrlo vrijednu imovinu za cijelu bih. Francuzi, Britanci i USA su htjeli srušiti al kombinat samo zato jer je vezan za njemački kapital. Presudno je bila činjenica da DC uze veliki kolać GM u USA i što švicarski glenkor radi s Izraelskim tvrtkama.
Hare je inače glavni kočničar da hrvatski kapital ne uđe na BH tržište onim inztenzitetom koji je prirodan.
Taj čovjek apsolutno ne zastupa interese bošnjačkog naroda već je čista marioneta trulog zapada i onih grugova koji su destruktivni. Onog trenutka kad Hare bude za penziju (a to je skoro) naći će oni drugog igrača.
Ovdje su ljudi koji razdvajaju i to je jedini cilj.
Sad će se Hare svezati pelješkog mosta "ko' pijan plota" jer to nije njegova pamet nego onih koji miniraju hrvatsku i vide i dan danas tu drzavu kao neku nepozeljnu tvorevinu.
Sve dok sami bošnjaci još jače ne shvate u kakve zablude ih uvaljuju njihovi lideri nema sreće za njih ni za bih. Ne živi se od kuknjave i medija. Ne zivi se od lijepih rijeci i zabluda. Zivot je kad prihvatis drugog i drugacijeg i s njim iskreno pocnes surađivati oko istinskog napretka.
Danas je kao krpa odbačen i tek pokoju kaže okuražen migovima američke diplomacije kad treba nekog oprat ko nije njima po volji.
Kao primjerice Brajković koji čvrsto stoji iza onog što je u početku bila klica kapitala koja se pretvorila u vrlo vrijednu imovinu za cijelu bih. Francuzi, Britanci i USA su htjeli srušiti al kombinat samo zato jer je vezan za njemački kapital. Presudno je bila činjenica da DC uze veliki kolać GM u USA i što švicarski glenkor radi s Izraelskim tvrtkama.
Hare je inače glavni kočničar da hrvatski kapital ne uđe na BH tržište onim inztenzitetom koji je prirodan.
Taj čovjek apsolutno ne zastupa interese bošnjačkog naroda već je čista marioneta trulog zapada i onih grugova koji su destruktivni. Onog trenutka kad Hare bude za penziju (a to je skoro) naći će oni drugog igrača.
Ovdje su ljudi koji razdvajaju i to je jedini cilj.
Sad će se Hare svezati pelješkog mosta "ko' pijan plota" jer to nije njegova pamet nego onih koji miniraju hrvatsku i vide i dan danas tu drzavu kao neku nepozeljnu tvorevinu.
Sve dok sami bošnjaci još jače ne shvate u kakve zablude ih uvaljuju njihovi lideri nema sreće za njih ni za bih. Ne živi se od kuknjave i medija. Ne zivi se od lijepih rijeci i zabluda. Zivot je kad prihvatis drugog i drugacijeg i s njim iskreno pocnes surađivati oko istinskog napretka.
-
Giordano
#157 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
pape wrote:Njegova izjava je bila i ovo: "Intuicija mi govori da su ovdje zaista piramide.''Fair Life wrote:E Sabrija, Sabrija... pametnom je isaret dovoljan.
PS. "Istraživanje Bosanskih piramida je važan i pozitivan projekt za BiH i zbog toga ga od početka podržavam. Fondacija je na pravom putu", kazao je Silajdžić.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A_.........hej,"istrazivanje Bosanskih piramida je vazan i pozitivan projekt za BiH i zbog toga ga od pocetka podrzavam"??????
............"Jadn bio i ti i onaj koga podrzavas!!!!!!!
B_........."Intuicija mi govori da su ovdje zaista piramide"
............Jadan bio,sad se samo moze predpostaviti,kakve bolesne intuicije nosis u toj svojoj glavi!?
- homo_sapiens
#158 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
dobro jutro, "kolumbo" !talamus wrote:Hare je igrač u rukama britanskih masonskih loža i arapa koji drže 1/4 tamošnjeg gospodarstva. Dok je bio rat preko njega su oprali milijarde "pomoći" islamskog svijeta gdje je svak svakog varao. Redom su izvarali sve one naivne šeike i vlade što razvijenijih i što manje razvijenijih zemalja islamskog svijeta. Sve što su uspjeli uraditi u bih jeste da su djelić novca ulozili u gradnju vjeskih objekata.
Taj čovjek apsolutno ne zastupa interese bošnjačkog naroda već je čista marioneta trulog zapada i onih grugova koji su destruktivni.
(potrudi se pa saznaj sta je u bih lozi aktuelno ovih mjeseci , iznenadices se
- jennisjoplin
#160 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Fair Life wrote:
- Gandalf
#161 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Hare - Do - dickova desna ruka
E moj Hare koji si ti moron
Kad te međed vuče za nos

- Fair Life
- Fair Life
#163 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Sabrija wrote:...
Nego jednostavnom podrzavam njegove poteze,cijenim ga kao politicara.Volim ga očinski,kao svoje roditelje,Bosnu...
Vjerujem da je Haris veliki borac za.Zadnje dvije decenije to su pokazale,njegov rad i zalaganje su veliki...,a naredne dvije godine biće kruna njegovog rada,rada Alije I,i ostalih.Tu su nadalje Sven Alkalaj i ekipa...
...
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtop ... z#p1858702[color=#FF0000]Postao/la JBT dana 12/05/2008 04:31[/color] wrote:Iz knjige "Balkan bluz":
Na Bosnjackom saboru 27 i 28 septembra bilo je planirano da se izvrsi proglasenje bosnjackom parlamenta i stvori bosnjacka (muslimanska) drzava. Bilo jIe predvidjeno da njene granice budu na linijama koje drzi vojska. Prije Bosnjackog sabora na teren se salju stranacki kadrovi u funkciji ideolosko-politickih koordinatora koji trebaju "jace i glasnije elemente u javnom mnjenju" ubijediti kako je vrijeme da i Muslimani imaju svoju drzavu. Ustav je vec bio napisan, a Alija I. je trebao biti izabran za prvog i dozivotnog predsjednika.
Ali, kako je vrijeme prolazilo, govornici na Saboru su redom poceli odbacivati taj prijedlog.
Zbog neocekivanog razvoja situacije Izetbegovic poziva najvise drzavno vodtsvo na odvojeni sastanak. U podrum hotela "Holiday Inn" odlaze: Izetbegovic, Haris Silajdzic, Ganic, Irfan Ljubijankic, Rusmir Mahmutcehajic. U podrumu Silajdzic ponovo objasnjava neophodnost prihvatanja plana. Ljubijankic se slaze, dok Mahmutcehajic replicira da BiH mora opstati, jer bez nje nema ni Bosnjaka. Izetbegovic gnjevno odgovara: "Nije bosna nikakav kumir kome se treba klanjati." Mahmutcehajic pita zasto se ne pozovu i ostali ucesnici Sabora, predstavnici i drugih stranaka kao sto su Selim Beslagic ili Muhamed Filipovic. U tom momentu Muhamed Filipovic ulazi sam, slucajno nabasao na skup i tako uhvativsi "postene" Muslimane in flagranti na djelu razbijanja BiH. Uspijeva uhvatiti dio Silajdzicevog izlaganja i s nogu iznervirano govori: "Vi kopate zivu drzavu za koju ljudi jos uvijek ginu, vi ste obicne izdajice i nemate to pravo ciniti!"
Kasnije, glasanjem u saboru, plan nije usvojen.
- Fair Life
- jennisjoplin
#165 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
kakva sramota jedino nasa zastava se nece vijoriti na otvaranju, koji je to tenkre, pa zastave podizu sportisti koju ucestvuju a ne "nazovi prijatelji i borci" ove drzave. fuj, da mi je da opet ugasim svjetlo i zivim u mraku, miru i blagostanju
- homo_sapiens
#166 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Najvise bi me radovala vijest da su kupili kartu u jednom pravcu, makar i o nasem trosku
-
popajic
#167 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
by homo_sapiens on 07/08/2008 15:38
Fair Life wrote:Petnaest godina poslije, Silajdžić, kao predsjedavajući Predsjedništva BiH, otputovao je u Peking na smotru ljetnih Olimpijskih igara. Mediji javljaju kako je odabir delegacije pratilo poznato nagurivanje u avion na nacionalnim, pa i institucionalnim relacijama, da bi na koncu konaca u Kinu otišlo dvostruko više odijela nego sportista. U Silajdžićevom kabinetu već su se opravdali činjenicom da je organizator inzistirao na državnoj, tj. predsjedničkoj delegaciji, a domaćinska se, valjda, ne odbija.
Najvise bi me radovala vijest da su kupili kartu u jednom pravcu, makar i o nasem trosku
Kamo puste srece...ali nema za takve nigdje bolje drzave od BIH.Mislis da bi ih Kinezi tolerisali ???
- jennisjoplin
#168 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
nismo mi te srecehomo_sapiens wrote:Najvise bi me radovala vijest da su kupili kartu u jednom pravcu, makar i o nasem trosku
-
dallton
#169 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
A kad se vrati donijece par Maovih knjiga o uspjesnom liderstvu za 21 vijek...i obecati velike investicije u smislu otvaranja prodavnica u velesicima i boljakovom...i podrsku kine ostanku ohra i ukidanju rsa....i jos par dupljak cartier satova 
-
Giordano
#170 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
dallton wrote:A kad se vrati donijece par Maovih knjiga o uspjesnom liderstvu za 21 vijek...i obecati velike investicije u smislu otvaranja prodavnica u velesicima i boljakovom...i podrsku kine ostanku ohra i ukidanju rsa....i jos par dupljak cartier satova
Ma ko ba,Haris?
Ma dje ce on to bolan,ma ne umije taj bolan nista!
On ti je bolan ko kakav curetak!On da donese "cartier dupljaka",ma ne zna on sto je to!?
Prije ce ti on donijeti kakvu piramidu za onog svog jarana piramidologa iz Houston_a!
-
Frankyee
#171 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
Haris Silajdzic = Fikret Abdic
- jennisjoplin
#172 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
pitanje za forumase: jeli netko vidio nasu zastavu na otvaranju (ne onu sto je nosio amel) 
- iz dna duše
#173 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
" Žene ga, Harisa, vole, potpuno nejasno zašto. Ali, kad ima neko kome je Dino Merlin sexy, onda je Haris – Brad Pitt."
Volimo li ga mi žene zaista?
Nešto se ne sjećam, meni nije baš sexy, a i grohnuo je nešto u zadnje vrijeme...
Doduše, znam i ja dosta onih koje su vezane za njega, ali pošto su to fine hanume oko njega, u njegovoj stranci, sve je to samo platonski...
A što se tiče njega i politike, mislim da je kompletna njegova stranka jedna skupina ljudi sa istim mentalnim sklopom: Daj mi samo neku korist da izvučem iz svoje pripadnosti partiji....još ako si prijatelj sa nekima od njih, koji u stranci vedre i oblače, pa ne treba ti ništa više...Kao sekta su
Jel mislite da je slučajnost da Drina putevi rade na auto-putu c-5? Kažu da je Drina puteve kupio njegov jaran Jata...bože koje li slučajnosti....Pa njegovi kadrovi u telekomima i poštama...svugdje tamo gdje se para vrti...
Da se ipak ne svidja i nekim muškarcima, vidim da ga totalno neargumentovano brane, a znate da se kaže: Ljubav je i kada nečije mane voliš i u tvojim očima one postaju vrline....
Volimo li ga mi žene zaista?
Nešto se ne sjećam, meni nije baš sexy, a i grohnuo je nešto u zadnje vrijeme...
Doduše, znam i ja dosta onih koje su vezane za njega, ali pošto su to fine hanume oko njega, u njegovoj stranci, sve je to samo platonski...
A što se tiče njega i politike, mislim da je kompletna njegova stranka jedna skupina ljudi sa istim mentalnim sklopom: Daj mi samo neku korist da izvučem iz svoje pripadnosti partiji....još ako si prijatelj sa nekima od njih, koji u stranci vedre i oblače, pa ne treba ti ništa više...Kao sekta su
Jel mislite da je slučajnost da Drina putevi rade na auto-putu c-5? Kažu da je Drina puteve kupio njegov jaran Jata...bože koje li slučajnosti....Pa njegovi kadrovi u telekomima i poštama...svugdje tamo gdje se para vrti...
Da se ipak ne svidja i nekim muškarcima, vidim da ga totalno neargumentovano brane, a znate da se kaže: Ljubav je i kada nečije mane voliš i u tvojim očima one postaju vrline....
- jennisjoplin
#174 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
jel' istina da se 4 puta zenio, kao hadžifejzovic? ja mu znam drugu zenu, super je samo mi nije jasno sto nađe kod njega. eh, žene, žene 
-
Giordano
#175 Re: Sve Harisove greske i uspjesi...
jennisjoplin wrote:jel' istina da se 4 puta zenio, kao hadžifejzovic? ja mu znam drugu zenu, super je samo mi nije jasno sto nađe kod njega. eh, žene, žene
Jadna zena mislila Dellon,kad ono ispade Demon!?