Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post Reply
bijelo_dugme

#1 Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by bijelo_dugme »

http://en.wikipedia.org/wiki/Vojislav_Ko%C5%A1tunica
Since 2008 openly homosexuall. Homosexualls all over Serbia celebrated his announcment and now hope that he will work for a better life for homesexualls in Serbia.
:lol:
Tullius Iustinius

#2 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by Tullius Iustinius »

A s' obzirom da je u americi muskarac rodio bebu... :-)
Shoba

#3 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by Shoba »

kamo srece da je homoseksualac, ne bi bio politicar....bio bi normalan covjek...
Umjetnik a

#4 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by Umjetnik a »

Shoba wrote:kamo srece da je homoseksualac, ne bi bio politicar....bio bi normalan covjek...
neću da ulazim u diskusiju ( :mrgreen: )
Shoba

#5 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by Shoba »

pa homoseksualci su za mene normalniji ljudi od nas ostalih. Ne petljaju se u politiku, bave se umjetnoscu, muzikom, finim stvarima. Ja bi volio da sam peder, ne dade Bog....

Kako Sarajevo zna da aplaudira i pljesce nekom homosu da se vidjeti iz doceka Kevin Spacey-u....
Loreley

#6 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by Loreley »

Bila sam u kafiću dok se Kevin vrtio pred Narodnim pozorištem i meni se čini da su samo plaćeni pljeskači aplaudirali. Sve djeluje jako namješteno, uvijek iste face, jedan da znak kada će se pljeskati ili se plješće kad se lice umjetnika pojavi u gro-planu na platnu. Iskrenost nula. A Jergović i Bazdulj nisu Kevina ni pogledali :D
turban

#7 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by turban »

Shoba wrote:pa homoseksualci su za mene normalniji ljudi od nas ostalih. Ne petljaju se u politiku, bave se umjetnoscu, muzikom, finim stvarima. Ja bi volio da sam peder, ne dade Bog....

Kako Sarajevo zna da aplaudira i pljesce nekom homosu da se vidjeti iz doceka Kevin Spacey-u....

Homoseksualac Pim Fortuin osnivac stranek sa fasistickim inplusom.Zapalio je Holandiju i preko noci stranka mu je postala jedna od tri vodece stranke.Likvidiran je od strane Holandeza.Ubica je bio extremni ljevicar i pripadao je pokretuh zelenih.

Image
♥ Julianna ♥

#8 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by ♥ Julianna ♥ »

Shoba wrote:pa homoseksualci su za mene normalniji ljudi od nas ostalih. Ne petljaju se u politiku, bave se umjetnoscu, muzikom, finim stvarima. Ja bi volio da sam peder, ne dade Bog....

off: Aj što sam se razočarala kad sam čula za njegovu orijentaciju :( :( :( Trebali su me ostaviti u neznanju...
otherside

#9 Re: Vojisolav kostunica homoseksualac (Homseksualac= peder)

Post by otherside »

Julianna wrote:

off: Aj što sam se razočarala kad sam čula za njegovu orijentaciju :( :( :( Trebali su me ostaviti u neznanju...
Kevin homoseksulac? :shock: :shock: :shock:
ooooo Boze...zasto sam otvorila ovu temu :roll:
Post Reply