Najzesci kriticari Brankovica su izgleda oni kojima je Tito jos uvjek sinonim prosperiteta...
hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
- turban
#26 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Brankovic jeste olicje Bosne i,nas samih.Heroj u ratu,smusen i potrosen u miru.Sta je poenta napada na Brankovica?!Da se kaze narodu ima bolje,kad i koliko dugo...moze to bolje da traje?!U Bosni se sve kvari i iskvari usled najvjerovatnije genetski odredjenog koda.Nije nas narod izmislio onu krilaticu"u medu biti a med ne lizati",no u Bosni je ponestalo meda.
Najzesci kriticari Brankovica su izgleda oni kojima je Tito jos uvjek sinonim prosperiteta...
A da se podsjetimo da su nosioci partizanskih spomenica bez ili sa cetiri razreda osnovne skole bili na najvaznijim pozicijama tadasnjeg sistema,njima se nije smjelo nista zamjeriti.Kakvo vrjeme dodje... 
-
privremeni
#27 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
I sta predlazes?turban wrote:Brankovic jeste olicje Bosne i,nas samih.Heroj u ratu,smusen i potrosen u miru.Sta je poenta napada na Brankovica?!Da se kaze narodu ima bolje,kad i koliko dugo...moze to bolje da traje?!U Bosni se sve kvari i iskvari usled najvjerovatnije genetski odredjenog koda.Nije nas narod izmislio onu krilaticu"u medu biti a med ne lizati",no u Bosni je ponestalo meda.
Najzesci kriticari Brankovica su izgleda oni kojima je Tito jos uvjek sinonim prosperiteta...A da se podsjetimo da su nosioci partizanskih spomenica bez ili sa cetiri razreda osnovne skole bili na najvaznijim pozicijama tadasnjeg sistema,njima se nije smjelo nista zamjeriti.Kakvo vrjeme dodje...
Izgleda da je ipak nesto valjalo u "onom vremenu" sto se dopada danasnjim liderima , a to je ono "da se ne smije nista zamjeriti".
A Brankovic niti je heroj (jos manje istroseni), a nije ni smusen. Zna on odlicno sta radi.
Ovdje je smusen samo narod.
- turban
#28 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Predlazem da nas neko usvoji... 
- scooter21ba
#29 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
nije ga sigurno on kopaoturban wrote:Je li to onaj Brankovic sto je za vrjeme agresije prokopao tunel ispod S.aerodruma,ili mi se ucinilo...
- scooter21ba
#30 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
ako ej zlatni ljiljan i ako je bio dobar borac ne znaci da je i dobar politicarRobyn wrote:E vala ni zlatnih ljiljana koji su vas odbranili i omogucili ne mozete, sram vas bilo!!!turban wrote:Je li to onaj Brankovic sto je za vrjeme agresije prokopao tunel ispod S.aerodruma,ili mi se ucinilo...
Ja bi njega za dozivotnog premijera, ma dje vake nafake ima ko za njegova vakta??
Ne daji ostavku narod je uz tebe(Trinidada i Tobaga).
ako je neko negdje dobar znaci i u politici je a?
salihamidzica za ministra onda
-
fixer
#31 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
turban, bez namjere da te vrijedjam, ali dodji u bosnu malo cesce pa ga brani............ 
-
quantum
#32 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Naravno da nece dati ostavku:
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/inte ... ti-ostavku
Nadam se da nema toliko naivnih koji su mu vjerovali kada je rekao da hoce.
Evo krenuo je i u kupovinu glasova, dao je 920 tisucica KM (javnih). Sta ces RVI borcima nema nista potrebnije od Octavije.
http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/inte ... ti-ostavku
Nadam se da nema toliko naivnih koji su mu vjerovali kada je rekao da hoce.
Evo krenuo je i u kupovinu glasova, dao je 920 tisucica KM (javnih). Sta ces RVI borcima nema nista potrebnije od Octavije.
- scooter21ba
#33 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
evo samo sto nije
ceka 1. sep 00:00 da potpise
ceka 1. sep 00:00 da potpise
- Comrad
#34 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
turban wrote:Je li to onaj Brankovic sto je za vrjeme agresije prokopao tunel ispod S.aerodruma,ili mi se ucinilo...
Kamencica on nije izbacio iz tog tunela. Dobio zlatni ljiljan, za sta u pm.
- SiSaJuMe
#35 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Koja je KVOTA da HOCE,..... mozda se isplati koju markicu uplatit,.
- uvjek dobar gost
#36 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Ako je ostavka po zakonu, sigurno će je dati, mislim na ostavku....
-
Leonid Breznjev
#37 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
fixer bez namjere da te vrijedjam..fixer wrote:turban, bez namjere da te vrijedjam, ali dodji u bosnu malo cesce pa ga brani............
- vee-jay
#38 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
kakve veze imaju sada Tito, partizanski pokret i oni ljudi koji su 43e stvarali Republiku BiH sa sadasnjim stanjem u ovoj sadasnjoj BiH?!?!?!?!?!!?! Nikakve! Samim time nemas potrebu skretati temu u pravac koji sa temom nema blage veze.turban wrote:Brankovic jeste olicje Bosne i,nas samih.Heroj u ratu,smusen i potrosen u miru.Sta je poenta napada na Brankovica?!Da se kaze narodu ima bolje,kad i koliko dugo...moze to bolje da traje?!U Bosni se sve kvari i iskvari usled najvjerovatnije genetski odredjenog koda.Nije nas narod izmislio onu krilaticu"u medu biti a med ne lizati",no u Bosni je ponestalo meda.
Najzesci kriticari Brankovica su izgleda oni kojima je Tito jos uvjek sinonim prosperiteta...A da se podsjetimo da su nosioci partizanskih spomenica bez ili sa cetiri razreda osnovne skole bili na najvaznijim pozicijama tadasnjeg sistema,njima se nije smjelo nista zamjeriti.Kakvo vrjeme dodje...
Brankovic nije olicje Bosne niti je moje olicje!!! On jedino moze biti olicje danasnje (kvazi)politike u BiH! Heroj? Po meni je heroj manje vise svaki covjek koji je u ono monstruozno doba uspio da ostane covjek. Kad vidim Brankovica danas, frajera koji jedno kaze a drugo radi, i pored toga se na sve strane bogati, ne znam koliko je on covjek a koliko tek jedan obican papak, lazov i kriminalac.
Ono sa genima i medom nisam nista skontao a ne vjerujem da je do mene.
Cinjenica je: Brankovic je OBECAO da ce do 01.09 dati ostavku ako ne ispuni obecanje dato ljudima u lice i pred svim mogucim medijima!!!
U normalnom svjetu politicar koji je dao to obecanje a ne ispuni ga daje ostavku 01.09 u 00:00 h. Na stranu sto nigdje u normalnom svijetu neki politicar nebi davao neko tako glupo obecanje koje je nemoguce ispuniti. Al eto Brankovic je nama htio da objasni kako on nije covjek vec supermen i kako on sve moze, sto niko drugi nemoze.
Ma dobar je on, dobar.
- cyprus
#39 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Jbg. Mora mu se ipak odat priznanje za prokopavanje tunela. To je on projektovao, a nije baš ni jednostavno to tako.Comrad wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
Kamencica on nije izbacio iz tog tunela. Dobio zlatni ljiljan, za sta u pm.
- Gandalf
#40 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Čuo sam da je Branković prije kopanja sarajevskog tunela , sam prokopao tunel ispod La Manša
Skroman kakav i jeste nije htio o tome da se priča na Arduana talk show 
-
popajic
#41 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Narod nece uraditi ama bas nista ako od ostavke nista ne bude.Zato je nece ni dati.
- Pasiflora
#42 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
"te predložiti formiranje interresornog tima čiji zadatak će biti da prikupi relevantne podatke o broju radnika u nekadašnjim i sadašnjim državnim preduzećima koji su u procesu privatizacije ostali bez posla, te zbog neuplaćenih doprinosa za penzijsko i invalidsko osiguranje ne mogu ostvariti pravo na penzije i druge zakonske prinadležnosti."Fair Life wrote:http://www.oslobodjenje.ba/index.php?op ... &Itemid=44
Neko pametaj je davno rekao: "ako NECES nesto da uradis, samo oformi komisiju ili (interresorni) tim da proanalizira problematiku"
- slavkoimamodilera
#43 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Jest, jest, ja ga licno vidio s krampom i sirotanovickom u ruci...turban wrote:Je li to onaj Brankovic sto je za vrjeme agresije prokopao tunel ispod S.aerodruma,ili mi se ucinilo...
- Soul_Sista
#44 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Gandalf wrote:Čuo sam da je Branković prije kopanja sarajevskog tunela , sam prokopao tunel ispod La ManšaSkroman kakav i jeste nije htio o tome da se priča na Arduana talk show
..jasta, to su mamini skromni sinovi
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
#45 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Sto mu opet ne daje opravdanje da svako malo poziva na nekakve ustanke i da vrijedja. Vidis, na PP turban i ja imamo skroz ok komunikaciju. Ali ocigledno ga treba poslati u neku zapadnjacku PR skolu na par mjeseci da nauci pisati na nacin koji nece vrijedjati druge. Jer mi i dan danas prezivljavamo sve PO ZAKONU, a kao SHUSHE zelimo znati koliko kosta necije odijelo, a da ne pricam o RULJI zeljnoj i zednoj pravde i istine.Arslan wrote:fixer bez namjere da te vrijedjam..fixer wrote:turban, bez namjere da te vrijedjam, ali dodji u bosnu malo cesce pa ga brani............prezivio je turban i bosnu i hercegovinu i cetnike i srebrenicu.. uzivo...
A sto se Brankovica i tunela tice, svaka cast za projekt, ali trebao ga je projektovati po mjerama prosjecnog covjeka, a ne dzepnog izdanja, jer je ispod mog stana bila Ambulanta, i vise sam ranjenika vidjela iz tunela sto glave razbiju i kukove razvale (katakombe projektovati po mjerama hanume molicu lijepo) nego s fronta...
A najjaca mi je bila Hanka kad je spucala u prvu gredu jer "necu staviti sljem pokvarice mi se frizura" i onda se cijeli kvadrant orio od njenih JAO triola...
-
homar
#46 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Branković je maneken sa podebelim kontom ostvarenim na račun sirotinje. Prevazišao je svoje učitelje.
-
Leonid Breznjev
#47 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
mIRCerka wrote:Sto mu opet ne daje opravdanje da svako malo poziva na nekakve ustanke i da vrijedja. Vidis, na PP turban i ja imamo skroz ok komunikaciju. Ali ocigledno ga treba poslati u neku zapadnjacku PR skolu na par mjeseci da nauci pisati na nacin koji nece vrijedjati druge. Jer mi i dan danas prezivljavamo sve PO ZAKONU, a kao SHUSHE zelimo znati koliko kosta necije odijelo, a da ne pricam o RULJI zeljnoj i zednoj pravde i istine.Arslan wrote:fixer bez namjere da te vrijedjam..fixer wrote:turban, bez namjere da te vrijedjam, ali dodji u bosnu malo cesce pa ga brani............prezivio je turban i bosnu i hercegovinu i cetnike i srebrenicu.. uzivo...
A sto se Brankovica i tunela tice, svaka cast za projekt, ali trebao ga je projektovati po mjerama prosjecnog covjeka, a ne dzepnog izdanja, jer je ispod mog stana bila Ambulanta, i vise sam ranjenika vidjela iz tunela sto glave razbiju i kukove razvale (katakombe projektovati po mjerama hanume molicu lijepo) nego s fronta...
A najjaca mi je bila Hanka kad je spucala u prvu gredu jer "necu staviti sljem pokvarice mi se frizura" i onda se cijeli kvadrant orio od njenih JAO triola...
ovdje se konstantno poziva na neke ustanke, proteste, parade... kamo puste srece da jednom ustanemo iz blata, ja bih plaho volio.. nejse, tunel je tamam bio kako treba..
eh sad sto smo mi kasnije dozvolili da on cini ono sto cini, nije njegov problem, nego nas..
- scooter21ba
#48 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
krivi smo mi sto smo ih pustili
-
sarlo
#49 Re: hoce li Brankovic dati ostavku 1. septembra
Nizak je teren, ispod vodostaja Zeljeznice a iznad je pista. Dok nisu postavili nekakve pumpe na nekim mjestima je voda bila do koljena, a morao si ici pognut. Iznad je bila zeljezna konstrukcija-nosaci stropa o koje je raja razbijala glavu.A sto se Brankovica i tunela tice, svaka cast za projekt, ali trebao ga je projektovati po mjerama prosjecnog covjeka, a ne dzepnog izdanja, jer je ispod mog stana bila Ambulanta, i vise sam ranjenika vidjela iz tunela sto glave razbiju i kukove razvale (katakombe projektovati po mjerama hanume molicu lijepo) nego s fronta...
Neise, to jeste bio najznacajniji objekat u istoriji Bosne i nista takvog znacaja vjerovatno nece biti napravljeno do Sudnjeg dana.