Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Slučajno dođoh do ove stranice i vidjeh da smo službeno priznati od strane Zimbabvea 11.07.2012
dakle 20 god. poslije službenog priznanja BiH
Kako je...
E imamo po prvi put od 95. u Predsjedništvu čovjeka koji ne pripada niti jednoj stranačkoj opciji
SDP itekako gubi ŽK odlaskom i trebale bi se početi...
:bih: - SVRHA I POTREBA NASTAJANJA NOVOG POKRETA
NOVI POKRET BOSNE I HERCEGOVINE je nastao kao izraz nezadovoljstva i nepovjerenja građana prema svim...
Mnogi misle da su prelaskom u drugu stranku očistili sve svoje grijehe iz prethodnih 15 godina(od 20)
Većina njih iz Sbb-ea su bili direktni nosioci...
BiH je drzava TRI i ponavljam TRI konstitutivna naroda. Ostalima je mjesto u PM.
Zar ponovo treba u Bih instalirati , Ejupa Ganica!
Zar te komunjare...
Traže da EK izvrši pritisak na vlasti u BiH kako bi zemlja usvojila zakone vezane za njihov status
Pedesetak vojnih invalida iz BiH okupilo se danas...
Sta mislite da li ce doci do stvaranja Balkanskog Beneluxa.
Da li i mi trebamo ici s njima ako budu zajedno,mada ce to teze ici jer mi ne priznajemo...
Citam, citam, pa sto vise razmisljam, neznam koga to vise predstavlja IZ. Kao Banjalucanin sam na udaru islamofobije i znam kako se to ocituje u RS,...
Predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak jučer je u Sarajevu rekao da će podržati Vladu narodnog jednistva koju bi sačinjavale sve parlamentarne...
Molim najpametnije glave (gornje i donje) članova ovog foruma a Građana Bosne i Hercegovine :bih: , a i sam se smatram Građaninom Bosbe i Hercegovine...
Kako je moguće da niko ne povlači odgovornost HDZ-ea za proteklih 20 godina?
Kako je mogoće da ovi koji se bore navodno za prava običnih ljudi budu u...
Svjedoci smo da se borba oko Vlasti u BiH podpalila stavljanjem potpisa i muhura ili ti ga pečata na ta dva dokumenta. Jedni su bili za taj Fiskalni...
BiH je bolesna ,ne obicnom bolescu nego jednim sindromom kojeg sam ja nazvao Kurta-Murta-Murta-Kurta sindrom .
Sjase jedna polticka stranka popne se...
Interesuje me kako ljudi koji su do juce svrsavali na cinjenicu da je veliki Vozd nakon gotovo godinu dana od izbora pomocu OHR-a uspio izbaciti dva...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum