Bosnolog wrote:
Ne vrijedi trositi rijeci na tvoje fakinske spin provokacie u Bogorovcevom stilu,........
hebote, ja ga provalio na dvije stvari i on to zove fakinskim...ja sam te lijepo pitao par puta da pojasnis a ti poceo bacati dimne zavjese...mislio si da ces fakinski proci ali si udario na jaceg fakina koji ne koristi fakinluk nego je dosljedan onome sto pita...ako je iko prosipao fakinske stosova (providne) onda si to ti...a ja i ako prospem koji fakinluk ti to nemozes ni skontati ni povezati, drugi je to nivo za tebe, napredniji...
za spin, eto spinuj ti meni nesto pa da vidis kako se spin razbija, svaki spin je dobar koliko su losa pitanja koja ga prate..svaki PR mrzi dosljednost i detaljnost, i na kraju one koji mu se navale jednostavno proglasi "nekompetetnim" ili nesto u tome smjeru...sve se to uci...
borogovac, jeste spinovao je hebote, toliko je spinovao da je 1994 znao da ce alija potpisati dayton (ne u daytonu, ali kao cin izdaje)..covjek je jako inteligentan, u americi zaradjuje tri normalne plate (najmanje) a amerikanac nikada nije placao neku budalu tolike pare...on pokusava spinovati ali se nezna okretati u tome spinu i brzo usuti, ja sam ga par puta prozvao i zato me ni nevoli kao ni vas dvojica...rekoh ti, jako pametan i jako priznat u svome polju, zeli da spinuje ali nezna i kao covjek je sujetan, jako sujetan...eto, to je ono sto ja znam o borogovcu i pratim ga jer ima dobrih stvari...
nego, gdje sada prosipas kragujevke, daj mi link da netrazim, "lakse" cu ti se na kosti navaliti...