POLITIČKI TRANSFER GODINE
-
edinbug
#1 POLITIČKI TRANSFER GODINE
Proslavljeni general Atif Dudaković prešao u SDP.
Šta mislite o prelasku generala u "izdajnički" SDP.
Šta mislite o prelasku generala u "izdajnički" SDP.
-
edinbug
Jučer sam sjedio sa Federalnim poslanikom, koji je ujedno i kantonalni predsjednik SDP-e u SBK-u, koji mi je rekao da nije špekulacija.
Gosp. Dudaković već obilazi teren po Krajini, gdje na tribinama SDP-e objašnjava razloge prelaska u SDP-u.
Već se pregovara da i Bugojno posjeti u junu, a to znam pouzdano pošto sam aktivan u SDP-i.
Na kraju, vajda na forumu imamo i osoba iz Krajine koji će potvrditi.
Gosp. Dudaković već obilazi teren po Krajini, gdje na tribinama SDP-e objašnjava razloge prelaska u SDP-u.
Već se pregovara da i Bugojno posjeti u junu, a to znam pouzdano pošto sam aktivan u SDP-i.
Na kraju, vajda na forumu imamo i osoba iz Krajine koji će potvrditi.
-
virus935
#7 izdajnički SDP!?
Nisam mogao proći pored ovog a da ovo ne komentiram.Prvo ja nisam u SDP-u niti sam član bilo koje druge političke partije pa smatram da sam objektivan po tom pitanju, i zato smatram da nije kulturno ni korektno nekog nazvati izdajnikom , a da se za to ovdje ne stavi neki valjan argument i dokaz. Sam natpis koliko vidim nije uperen samo protiv SDP-a nego i protiv Atifa Dudakovića koji je i pored svih svojih mana koje znaju bolji poznavaoci političkih i drugih prilika u Bosanskoj Krajini ipak heroj sa čijim imenom nebi trebao ti niti itko drugi neargumentovano licitirati. 
-
edinbug
U pravu si mi smo od oktobra sa ili bez Atifa partija br. 1 u BiH.kike wrote:Kako da ne?
pa šta će SDP-u da pravi transfere kad ionako dobivaju izbore![]()
![]()
Mrsko mi sad čitat kako će Vodenjak, Edinburg, Prenj i svi esdepeovci svijeta početi veličati Dudakovića. a vjerojatno su ga do juče pljuvali
Ti stvarno lupaš. Ko je to pljuvao po Atifu. Najviše su pljuvali oni koji su ga poslali u penziju, a to su oni koje ti zastupaš. Ne dao Bog da je ga SDP poslao u penziju, digao bi se cijeli bošnjački narod i proglašavali bi SDP i Zlatka izdajnicima.
Osim Dudakovića mi imamo još proslavljenih boraca i komandanata u SDP-i, kao npr. Slaviša Šućur, Hasan Muratović (načelnik Živinica), i da na bih sada nabrajao dalje. Naravno ja poštujem sve borce Armije BiH koji su i iz drugih stranaka, što ne mora značiti da se politički slažemo.
-
Prenj
Besplatan savjet: Gore imas dugme na kojem pise 'pretraga' uz ciju pomoc mozes pretrazivati sadrzaj foruma. Pravilna upotreba ove funkcije te moze zastititi od pisanja ovakvih gluposti.kike wrote:Kako da ne?
pa šta će SDP-u da pravi transfere kad ionako dobivaju izbore![]()
![]()
Mrsko mi sad čitat kako će Vodenjak, Edinburg, Prenj i svi esdepeovci svijeta početi veličati Dudakovića. a vjerojatno su ga do juče pljuvali
-
Vingo
Kike, jel ti navijas za njih?
http://www.sarajevo-x.com/forum/viewtopic.php?t=24456
ili samo zaNJiH?
Zasto se uzbudjujes?
ili samo zaNJiH?
Zasto se uzbudjujes?
-
kike
Ne uzbuđejem se na forumu
Ima za to drugo mjesto
Ja sam samo protiv politički mrtvih ljudi i stranaka bez teme i ideje koji predizbornu kampanju zasnivaju na ...I vi isto...I vi gore....I vi bi gore....A kakvi su drugi...
Pošto SDP, obično blati svakog živog i mrtvog iz SDA, logično je bilo da i Dudak nije bio iznimka
Želim živjeti u zemlji u kojoj mogu oženiti strankinju, a da mi neko za to ne prosudjuje ili da je ne daj Bože izruči........tamo daleko
Samo se o tome radi. Ja sam, uostalom već napisao da ne znam za koga ću glasati,ali znam za koga neću ni mrtav
Ja sam samo protiv politički mrtvih ljudi i stranaka bez teme i ideje koji predizbornu kampanju zasnivaju na ...I vi isto...I vi gore....I vi bi gore....A kakvi su drugi...
Pošto SDP, obično blati svakog živog i mrtvog iz SDA, logično je bilo da i Dudak nije bio iznimka
Želim živjeti u zemlji u kojoj mogu oženiti strankinju, a da mi neko za to ne prosudjuje ili da je ne daj Bože izruči........tamo daleko
Samo se o tome radi. Ja sam, uostalom već napisao da ne znam za koga ću glasati,ali znam za koga neću ni mrtav
-
Prenj
Bice da je ovaj iz SBiH, kao i obicno, morao potpisatiVingo wrote:Kike, jel ti navijas za njih?
ili samo zaNJiH?
Zasto se uzbudjujes?
-
edinbug
Prvo, ja zastupam SDP-u čiji sam član i ne stidim se toga, za razliku od tebe koji konstantno braniš neke druge stavove (npr. Silajdžića), pa onda prosipaš maglu da nikoga ne zastupaš. Koliko vidim jedan si od aktivnijih forumaša koji brani lik i djelo Silajdžića, bujrum to je tvoje pravo, ali nemoj reći da si neutralan.kike wrote:1. ja nikog ne zastupam, ne podmeći
2. Rekoh, sad će te početi...![]()
3. Ko je partija broj 1, 2 ili 3 određuju izborni rezultati i ništa drugo. najmanje samoproglašavanje![]()
Drugo, laž
Treće, živi bili pa vidjeli, ja sam spreman na opkladu i ako se ne poznajemo.
-
Vingo
Dobro imamo politicki mrtvog covjeka sa par Alziraca na plecima, s jedne, i ove gorelinkovane, sa druge strane....
I ti znas za koga neces glasati.
Nije transparentno nego je providno.
I da, uzbudjujes se.
Uzbudjuju te politicki mrtvaci.
Sto bi nas narod rek'o - nekrofilija....
I da, uzbudjujes se.
-
Prenj
Ako ti je ovo zaista najveci problem, bice da zivis u nekoj vrlo sretnoj zemljikike wrote:Ne uzbuđejem se na forumuIma za to drugo mjesto
Pošto SDP, obično blati svakog živog i mrtvog iz SDA, logično je bilo da i Dudak nije bio iznimka![]()
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
Sramota je Dudaka nazivati izdajnikom pa sve da ode i u HDZ. Taj covjek je i te kako zaduzio BiH i bio vojnik u pravom smislu rijeci. Gledajuci recimo jednu SBiH u kojoj je 99% clanstva bivsi SDA kadar zasto ne bi i Dudak mogao onda mrtvo-hladno preci u SDP koja mu po mom misljenju a posmatrajuci ga sve ove godine i te kako vise odgovara nego SDA. On bas i nije covjek koji je navikao da slusa vjerske vodje i koji voli da mu se brane raznorazne stvari. Dudak je covjek iz naroda i sto se mene tice uvjek cu ga postovati ako radi nicega a onda sto je uvijek bio sa svojom vojskom sto je odlika iskljucivo karakternih ljudi.
-
Kwaheri
da prostish, ja ovaj boldirani dio ne razumjeh...ne bilo ti zahmetile, deder...i racunaj da sam glasacVingo wrote:Dobro imamo politicki mrtvog covjeka sa par Alziraca na plecima, s jedne, i ove gorelinkovane, sa druge strane....
I da, uzbudjujes se.
-
Vingo
Prenj wrote:Ako ti je ovo zaista najveci problem, bice da zivis u nekoj vrlo sretnoj zemljikike wrote:Ne uzbuđejem se na forumuIma za to drugo mjesto
Pošto SDP, obično blati svakog živog i mrtvog iz SDA, logično je bilo da i Dudak nije bio iznimka![]()
Ma ok je to.....nije Zlaja izrucivao Kineze....
-
edinbug
Ima člansku pristupnicu SDP-e koju sam potpisao 1998.car-x wrote:imas li napismeno da te neko ovlastio da na ovom forumu zastupas jednu politicku partiju, ili je to opet rekla kazala?edinbug wrote: Prvo, ja zastupam SDP....
Pa valjda ako sam član SDP-e, neću zastupati SDA ili neku drugu stranku.
Ako ti ovaj termin nije jasan (ne mislim vrijeđati), može li "iznosim svoje mišljenje".