Da li i mi trebamo ici s njima ako budu zajedno,mada ce to teze ici jer mi ne priznajemo Kosovo,nazalost.

Albanci ne priznaju Kosovo?Arteta wrote:Sta mislite da li ce doci do stvaranja Balkanskog Beneluxa.
Da li i mi trebamo ici s njima ako budu zajedno,mada ce to teze ici jer mi ne priznajemo Kosovo,nazalost.
Ne kontam sta si htio ovim reci.seln wrote:Albanci ne priznaju Kosovo?Arteta wrote:Sta mislite da li ce doci do stvaranja Balkanskog Beneluxa.
Moguce da sam neupucen.Arteta wrote:Ne kontam sta si htio ovim reci.seln wrote:Albanci ne priznaju Kosovo?Arteta wrote:Sta mislite da li ce doci do stvaranja Balkanskog Beneluxa.
Ili si totalno neupucen ili je provokacija.
Meni vuce na Juznu Ameriku.karanana wrote:koje su ovo zemlje?
meni isto afrika.
Ministar iz Albanske vlade je poveo pregovore sa Ministrom iz Makedonske vlade.seln wrote: Moguce da sam neupucen.
Koji "mi" trebamo ici s njima?
S kim to? Kad su Makedonije i Crna Gora izrazile zelju za ekonomskom unijom sa Albanijom?
Albanija,Kosovo,Crna Gora i Makeodnija naravno.karanana wrote:koje su ovo zemlje?
meni isto afrika.
Preduslov za Benelux je da ga zele graditi demokratske drzave. Ni jedna od navedenih to nije.Arteta wrote:Albanija,Kosovo,Crna Gora i Makeodnija naravno.karanana wrote:koje su ovo zemlje?
meni isto afrika.
Nije geografski.Balkan nije u Africi.
Ne znam zato ali znam da po srpskim forumima svi pljuju Makedonce i Crnogorce zbog ove ideje.seln wrote: Preduslov za Benelux je da ga zele graditi demokratske drzave. Ni jedna od navedenih to nije.
Pa valjda je i ovo srpski forum jer smo skepticni.Arteta wrote:Ne znam zato ali znam da po srpskim forumima svi pljuju Makedonce i Crnogorce zbog ove ideje.seln wrote: Preduslov za Benelux je da ga zele graditi demokratske drzave. Ni jedna od navedenih to nije.
'seln wrote:Pa valjda je i ovo srpski forum jer smo skepticni.Arteta wrote:Ne znam zato ali znam da po srpskim forumima svi pljuju Makedonce i Crnogorce zbog ove ideje.seln wrote: Preduslov za Benelux je da ga zele graditi demokratske drzave. Ni jedna od navedenih to nije.
pet i po miliona Albanaca sa milion i po Makedonaca i 600 000 Crnogoraca u istoj drzavi...razliciti jezici, mentalitet, religija...sa teritorijalnim aspiracijama Albanije prema Makedoniji...
zajednicki im je samo kriminal.
Regionalna saradnja postoji i sad. On je spomenuo balkanski Benelux, a to je vec nesto drugo.zlajaBHF wrote:'seln wrote:Pa valjda je i ovo srpski forum jer smo skepticni.Arteta wrote: Ne znam zato ali znam da po srpskim forumima svi pljuju Makedonce i Crnogorce zbog ove ideje.
pet i po miliona Albanaca sa milion i po Makedonaca i 600 000 Crnogoraca u istoj drzavi...razliciti jezici, mentalitet, religija...sa teritorijalnim aspiracijama Albanije prema Makedoniji...
zajednicki im je samo kriminal.
Covjek je rekao da se ne radi o ujedinjenju drzava, nego regionalnoj saradnji, koja bi se podigla na veci nivo nego danas....Ideja je za 10!