Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovini

Dobri Bošnjanin

#26 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi

Post by Dobri Bošnjanin »

Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#27 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi

Post by -LIBERO- »

Dobri Bošnjanin wrote:Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
Bodkin

#28 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi

Post by Bodkin »

-LIBERO- wrote:
Dobri Bošnjanin wrote:Ovakva pitanja postavljaju samo Jugosloveni i izdajnici starog kova. Moći ćeš biti šta god želiš jedino onda kada Bosna bude definirana kao nacionalna država Bošnjaka. Jedini smo narod bez nacionalne države, a uskoro će se i to promijeniti!!!
:lol: :lol: :lol:
MuaDib

#29 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi

Post by MuaDib »

-LIBERO- wrote:
E svaka čast, što me nasmija... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:thumbup:
vogosca-beverli-hils

#30 Re: Molim objašnjenje kako biti Građanin u Bosni i Hercegovi

Post by vogosca-beverli-hils »

trimi68 wrote:Molim najpametnije glave (gornje i donje) članova ovog foruma a Građana Bosne i Hercegovine :bih: , a i sam se smatram Građaninom Bosbe i Hercegovine :bih: ,

da mi objasne samo jednu stvar:

Kako ću biti Građanin i samo Građanin u Bosni i Hercegovini ?

Molim odgovor/odgovore

:sax:
Placas porez moleru koji najbolje kreci... :D

A ako nema kvalitetnog molera, onda po principu sam svoj majstor, prestanes placat porez i krecis sam! :D
Post Reply