Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Danas je u BiH organizovan bojkot trgovina kao znak protesta protiv visokih cijena. Građani su pozvani da ne kupuju ništa tokom dana kako bi poslali...
Ev 'vako...trazim po ovom forumu i niko konkretno da kaze postoji li neki dobar servis za laptope u Sarajevu...Znam da Plus ima servis na Ilidzi, ali...
Naime Norton koji sam dobio uz kompjuter kada sam ga kupipo ističe za 6 dana
Pa ako mi ko može reci sta sada? koji da skinem? koji valja? i gdje naci...
Meni se od jučer dešava neobičan problem. Naime, kad udjem u Windows/File Explorer, isti se restartuje 3-4 sekunde po otvaranju, a primijetio sam da...
Ima ih more, nisu ni skupi, ali koji uzeti a da je pouzdaniji, odnosno trajniji. Pod ovim mislim na to da proizvođač daje garanciju na trajnost.
Imao...
Pozdrav ! Ima li neko iskustva da li postoje funkcionalni besplatni - free SIP nalozi na nekom serveru ?
Prvenstveno me interesuje glasovni poziv,ne...
printer normalno radio dok nisam promijenio OS. kad sam presao na win 10 (sa win 7) nece ni pomocu trikova da se instalira. pokusao sve savjete koje...
Pozdrav,
vidim nema otvorena tema - pa iskorish priliku da otvorim novu temu, za sve one koji igraju navedenu igricu - koja je dostupna i za andorid...
posto je tamo na temi bhtelekom mastao sataraš sa svakakvim glupostima počev od rutera, sportkanala i raznih drugih sranja ovdje je samo dio koji se...
Pozz,drug mi se javio kako su mu od jednom nestale fotografije sa USBa.
Na USBu se trenutno nalazi 20ak slika i pjesme.
Po njegovoj priči na USBu je...
ima problem kod logiranja na gmail. svaki put kada pokusam da se logiram na svoj account dobijem ovu poruku:
The requested URL /ServiceLoginAuth was...
Pozdrav svima,
nakon blue screen-a reinstalirao sam Windows 10 bez formatiranja, ali su se svi podaci obrisali.
Pokusao sam sa EaseUs Recovery, Disk...
Pozz...
Interesuje me da li ste imali slicnih problema...
Prilikom igranja igrica, desava mi se da se monitor ugasi, iz cista mira... Dovoljno je da...
Pozdrav ljudi, radio sam prezentaciju za projekat nakon čega mi je kolega svoju verziju pod istim nazivom zamijenio sa mojom prilikom prebacivanja sa...
Ljudi, prije par dana mom bratu je hakiran facebook profil. Lik je uspio promjeniti mail i password. Sada je profil skroz ukinut sada nezna je limod...
Pozdrav.
Potreban mi je program u koji mogu unositi podatke o kupcima. npr. Ime, Prezime, Mail, koje artikle najcesce konzumira itd. a po mogucnosti...
Kao sto naslov kaze, koji izabrati.
Ne treba nista posebno sada. Znaci bez igrica, svakodnevni rad. Ali eto da posluzi par godina. Znaci, da je okej...
Pozdrav svima i sretni praznici imam jedno pitanje u vezi kupovine laptop dali je povama pametnije kupiti gamerski laptop s gtx680m ili polovan acer...
Momci imam problem pa se nadam da ce mi neko pomoci :D, naime kupio sam HDMI kabl(11.50KM) i spojio centralnu jedinicu na LCD, slika bude cini mi se...
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum