Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bi da iskljucim sifru..da je skroz uklonim...to sam vec radio na tp link ruteru i islo je jednostavno...na ovom zte od telecoma ne kuzim sta je username sta je pasword..jel ima neko rijesenje
Da ne otvaram novu temu ovde da pitam. Treba mi preporuka za novi ruter 60-70 KM, moj ZyXEL danas crkao, prikljucio sam neki stari jedva ide, a i nema wireless antenu. Unaprijed hvala.
Ja imam nove sifre za rutere od bh telecoma i nije potrebno resetovati ruter. Ako neko hoce preko teamviewera cu mu ukucati password i nek sebi podesava sta zeli.
Imam ovo ZTE sranje od telecoma i wi fi signal je bio los, uzeo sam tp-linkov router i spojio ga na modem. Signal se dosta popravio al mi sad stalno puca konekcija, zna li neko kako se to moze sredit
Juventino wrote:Imam ovo ZTE sranje od telecoma i wi fi signal je bio los, uzeo sam tp-linkov router i spojio ga na modem. Signal se dosta popravio al mi sad stalno puca konekcija, zna li neko kako se to moze sredit
koji ti je tp link?probaj mu novi softver staviti,ako je izašao.ja sam imao s ovim telemahovim tp linkom sličnih problema.resetovao ga,ubacio novi softver i sad ok radi
Juventino wrote:Imam ovo ZTE sranje od telecoma i wi fi signal je bio los, uzeo sam tp-linkov router i spojio ga na modem. Signal se dosta popravio al mi sad stalno puca konekcija, zna li neko kako se to moze sredit
koji ti je tp link?probaj mu novi softver staviti,ako je izašao.ja sam imao s ovim telemahovim tp linkom sličnih problema.resetovao ga,ubacio novi softver i sad ok radi
cyberSECURITY wrote:Ja imam nove sifre za rutere od bh telecoma i nije potrebno resetovati ruter. Ako neko hoce preko teamviewera cu mu ukucati password i nek sebi podesava sta zeli.
cyberSECURITY wrote:Ja imam nove sifre za rutere od bh telecoma i nije potrebno resetovati ruter. Ako neko hoce preko teamviewera cu mu ukucati password i nek sebi podesava sta zeli.
Postavi ih ovdje!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Da to nije onaj sa susjedne teme......sto hakuje okolo
Samo mala napomena, ako ima još ljudi sa ovim ruterom. Jako su nesigurni, imaju tzv "rom-0 vulnerability".
Svako ko poznaje vašu IP adresu može skinuti rom-0 file i iz njega ekstrahirati username i password, i tako sebi omogućiti pristup.
Postoje čak alati koji skeniraju čitave opsege adresa i prepoznaju rutere sa ovim bugom te automatski ekstrahiraju podatke za logovanje.
Moj ruter je tako provaljen, i forvardovani su neki portovi i mijenjate su DNS adrese.
Jedini način zaštite, konkretno na ovom modelu rutera, jeste da se port 80 forvarduje na neku nepostejeću internu ip adresu.