Neko sa IT-akademije

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

greyscale12

#51 Re: Neko sa IT-akademije

Post by greyscale12 »

desperate housewife wrote:
greyscale12 wrote:I ja se prijavih na to, cudno mi bilo sto samo 2-3 informacije traze, ime, broj, mail, zavrsenu skolu. I ne vidim da igdje pise kada se moze ocekivati da jave ako updanemo ili do kad traje ovo :?
vrti se oglas konstantno... a od kursa nista meni se cini.. Javi ako slucajno upadnes..
Dobio sam jucer mail, nisam upao naravno. 1% maila je recenica kako je popunjeno i hvala na interesovanju, a 99% je bruka reklamnog teksta gdje navlace da upises akademiju u fullu :-) I dali su kao utjesnu nagradu link za nekih 5 besplatnih predavanja, nisam jos ni pogledao to.
desperate housewife

#52 Re: Neko sa IT-akademije

Post by desperate housewife »

greyscale12 wrote:
greyscale12 wrote:I ja se prijavih na to, cudno mi bilo sto samo 2-3 informacije traze, ime, broj, mail, zavrsenu skolu. I ne vidim da igdje pise kada se moze ocekivati da jave ako updanemo ili do kad traje ovo :?
vrti se oglas konstantno... a od kursa nista meni se cini.. Javi ako slucajno upadnes..
Dobio sam jucer mail, nisam upao naravno. 1% maila je recenica kako je popunjeno i hvala na interesovanju, a 99% je bruka reklamnog teksta gdje navlace da upises akademiju u fullu :-) I dali su kao utjesnu nagradu link za nekih 5 besplatnih predavanja, nisam jos ni pogledao to.
Ma ja, to je ta priča, i u mene isto se ponavlja nekoliko puta. Navlakuša
Cookie85

#53 Re: Neko sa IT-akademije

Post by Cookie85 »

Cookie85 wrote:
Sry bio na odmoru, a kao sto sam rekao minimalno koristim internet na odmoru.

Ali vidim da ti je vec neko odgovorio ;)

Sretno!

Hvala! Je li ovo znaci da se slazes sa odgovorom koji sam dobila u medjuvremenu? :)
Slazem se sa grayscale sto je napisao/la :-D
Kinaski

#54 Re: Neko sa IT-akademije

Post by Kinaski »

jebenica moja djevojka je upala na taj besplatni kurs, sad mi sumnjivo mozda me kurva vara mater joj jebem
diablobih

#55 Re: Neko sa IT-akademije

Post by diablobih »

Hahaahahahahahah, probably :D
rexandroid

#56 Re: Neko sa IT-akademije

Post by rexandroid »

moj vam je savjet ako dobijete mail-ove ili pozive je...e im od - do sve redom.
menemene1

#57 Re: Neko sa IT-akademije

Post by menemene1 »

Pozz, koliko vidim IT Akademija nije vrijedna truda ni novca. Onda savjet za pocetnika u IT programiranjima i programima, interesuje me razvoj mobilnih aplikacija na androidu naravno. Kako, sta, gdje? Sam svoj majstor ili ipak ima neki dobar kurs koji mi zaista može pomoći, cuo sam o ovoj Akademiji387, koji daju dobre kurseve..
diablobih

#58 Re: Neko sa IT-akademije

Post by diablobih »

Akademija ima dobre predavace, tu mozes nauciti.
Post Reply