Dobio sam jucer mail, nisam upao naravno. 1% maila je recenica kako je popunjeno i hvala na interesovanju, a 99% je bruka reklamnog teksta gdje navlace da upises akademiju u fulludesperate housewife wrote:vrti se oglas konstantno... a od kursa nista meni se cini.. Javi ako slucajno upadnes..greyscale12 wrote:I ja se prijavih na to, cudno mi bilo sto samo 2-3 informacije traze, ime, broj, mail, zavrsenu skolu. I ne vidim da igdje pise kada se moze ocekivati da jave ako updanemo ili do kad traje ovo
Neko sa IT-akademije
Moderator: Benq
-
greyscale12
#51 Re: Neko sa IT-akademije
- desperate housewife
#52 Re: Neko sa IT-akademije
Ma ja, to je ta priča, i u mene isto se ponavlja nekoliko puta. Navlakušagreyscale12 wrote:Dobio sam jucer mail, nisam upao naravno. 1% maila je recenica kako je popunjeno i hvala na interesovanju, a 99% je bruka reklamnog teksta gdje navlace da upises akademiju u fulludesperate housewife wrote:vrti se oglas konstantno... a od kursa nista meni se cini.. Javi ako slucajno upadnes..greyscale12 wrote:I ja se prijavih na to, cudno mi bilo sto samo 2-3 informacije traze, ime, broj, mail, zavrsenu skolu. I ne vidim da igdje pise kada se moze ocekivati da jave ako updanemo ili do kad traje ovoI dali su kao utjesnu nagradu link za nekih 5 besplatnih predavanja, nisam jos ni pogledao to.
-
Cookie85
#53 Re: Neko sa IT-akademije
Slazem se sa grayscale sto je napisao/ladesperate housewife wrote:Cookie85 wrote:
Sry bio na odmoru, a kao sto sam rekao minimalno koristim internet na odmoru.
Ali vidim da ti je vec neko odgovorio
Sretno!
Hvala! Je li ovo znaci da se slazes sa odgovorom koji sam dobila u medjuvremenu?
- Kinaski
#54 Re: Neko sa IT-akademije
jebenica moja djevojka je upala na taj besplatni kurs, sad mi sumnjivo mozda me kurva vara mater joj jebem
- diablobih
#55 Re: Neko sa IT-akademije
Hahaahahahahahah, probably 
-
rexandroid
#56 Re: Neko sa IT-akademije
moj vam je savjet ako dobijete mail-ove ili pozive je...e im od - do sve redom.
-
menemene1
#57 Re: Neko sa IT-akademije
Pozz, koliko vidim IT Akademija nije vrijedna truda ni novca. Onda savjet za pocetnika u IT programiranjima i programima, interesuje me razvoj mobilnih aplikacija na androidu naravno. Kako, sta, gdje? Sam svoj majstor ili ipak ima neki dobar kurs koji mi zaista može pomoći, cuo sam o ovoj Akademiji387, koji daju dobre kurseve..
- diablobih
#58 Re: Neko sa IT-akademije
Akademija ima dobre predavace, tu mozes nauciti.