Ahbabu nas dobri, posteni, preposteni, prvo citas kako tebi odgovora i veze sa zivotom nema sta seres vec par stranica. Posto se ti razumijes sta su vozaci i strucnjaci rekli, evo objasni i nam sta je sekcionar i sta je kontakter. Ne vidim problem u ovome da nam objasnis posto mi ne razumijemo, pa da mozemo razumjeti i nastaviti raspravu onda. Inace papak nauci sta je optuzba, sta je sumnja, sta je istraga. Ovdje niko ne kaze da je vozac kriv, ali jebiga tebi je problem sve ovo jer apsolutno nemas pojma o cemu pricas niti se razumijes u rad tramvaja uopste, a nije da ljudi nisu u detalje objasnili vec prvi dan nesrece.Hajlac wrote: ↑24/02/2026 20:06 Budi konstruktivan za promjenu - ako vec optuzujes vozace da pojma nemaju o cemu pricaju, onda je eticki i ljudski pruziti ispravku odnosno drugacije pojasnjenje onoga sto se na tom mjestu nalazi na kontaktnoj mrezi (jedna konstrukcija je na samom pocetku Tehnicke skole a druga na kraju tj. kod semafora i Y racvanja).
U suprotnom samo se vrtimo ukrug, a ti i slicni hranite svoj ego kroz prepotentno ponasanje.
Ja sam vec gore ranije opisao o cemu se u prakticnom smislu radi, a ti se izvoli sicati strucnim nazivima jer eto vozac je koristio neki ultra-mega pogresan termin, zaboga seljacki, jel tako, i time pocinio neki smrtni grijeh valjda prema vama dr. mr. doc. ing. predstavnicima elektro struke?![]()
FGR pateticna prica.
Objasni kako funkcionise sekcioner i kontakter ili odjebi papak (pitaj chatgpt sto bas papak)

.