Evo sta mi se malocas desilo:
22:36h, 19.06.2011., nalazim se u autobusu Mojmilo-Dobrinja. Namjeravam da izadjem na posljednjoj stanici na Dobrinji, i stanem na prva vrata. Vozac otvara vrata, prije mene izlazi zena. U trenutku kada ja izlazim, vozac zatvara vrata!!!!!!!!!!!! Ja guram od sebe vrata (pri cemu sam dobila nateknuce malog prsta), derem se "aaaaaaaaaaaj" i vozac nakon NEKOLIKO SEKUNDI otvara vrata!!!!!!!

Zatim bez ikakvog izvinjenja krece na okretaljku, govoreci u prolazu "nije do mene". Nije do mene?!
Zar se vrata sama zatvaraju????????? Prahne vratima da se zatvore, i bas kad sam ja izlazila zatvorise se.

Vozac je godina 30-40, punije gradje, onaj pravi krkanski odvratni tip, sto bi svakoj djevojci bio na prvi pogled odvratan. Imam i svjedoka, zena koja je u autobusu ostala iza mene sve je to vidjela. Poslije me pitala jesam li dobro i rekla da je svojim ocima vidjela kako je on namjerno pritisnuo dugme za zatvaranje vrata u trenutku kada sam ja izlazila. LAZE da je to bilo slucajno, jer ne bi me drzao nekoliko sekundi (meni se to cinilo kao vjecnost) stisnutu medju vratima.
Prepala sam se toliko da nisam imala snage da se vratim, da se svadjam, ali sad sam toliko ljuta, toliko iznervirana, da bih sve dala da ga mogu