Ma ne, pa prvo što je i meni upalo u oči jeste baš ta ruta autoputa koja ide od Kvanja do Carskih vinograda bivšom linijom razdvajanja.dr_Evil wrote: ↑24/08/2020 11:28Sve sta se moze uraditi da mostar ponovno bude jedan grad treba uraditi, ovo sto imamo danas je neodrzivo. Ne treba niko gajiti lazne nade da ce ako ovako ostane grude postati bosna, ili mostar postati hrvatska. Graditi put linijom razdvajanja sa petljom na avijaticarskom samo po sebi ne znaci nista, ali ako tome prethodit izjava Ljube Beslica da ni mrtav se nece penjati na *alisko podvelezje da se ukljuci na autoput, onda znaci da podijela postoji. Pa ako i kosta 200 miliona vise, eto ispunit cemo zelju Ljubi.Q_Line wrote: ↑24/08/2020 11:21Sve je to tačno što navodiš, ali i ja kao i ti pišem ono što vidim.dr_Evil wrote: ↑24/08/2020 11:14
Casne sestre mozes vidjeti, mozes i pokrivene po Mepasu, ali dres Bosne druze neces vidjeti po Rondou, hrvatski mozes vidjeti ponekuda Fejicevom.
Fino predjes preko novog mosta i imas zastave sa obje strane da ti bude jasno gdje si. To sto je vecina ljudi normalna ne znaci da neces platiti glavom. Znas ono kad ljetos momak i cura(oboje) dobise degenek u dalekoj obali.
https://www.sarajevograd.ba/nakon-sokan ... saslusani/
Popusti.. prica o tome kako hrvati eto vole bosnu, a politicko sarajevo im ne da je vole.
Tipa kada je Tudjman sa Bobanom obavljao razgovor da "aerodrom Mostar je resurs koji ni pod koju cijenu ne smijemo izgubit", pa danas je logo aerodroma crven bijeli i plavi, ipak nije zajednicki.
Kazem to zato sto kompletnom putanjom autoput od petlje ide prvo linijom razdvajanja pa teritorijom HZ-HB, znaci ipak nije zajednicki.
I sad ja ispadam ove heheni nacista, sto ukazujem ocigledno, ali nek neko kaze da nisam upravu argumentom
Ali eto, Bošnje za dosta toga znaju reći "ok, smiri, ne talasaj..." I baš tu je problem.
A kada pišem o dresovima to je i mene čudilo imajući u vidu ludilo u kome živimo.