Ne vidiš prostora za kritiku?DaysleepeR wrote: ↑02/07/2026 11:06 Ne vidim puno prostora za kritiku.
Svaka taktika je bila pogođena, ostalo je sve koliko igrači to mogu iznijeti.
Trenutno smo na 60%. Biće bolje.
Igra nam nije lepršava, brazilska, tako igramo. Moramo se pomiriti sa tim.
Otišli smo na svjetsko neplanirano, prije nego je sazrila reprezentacije, prošli u naredni krug.
Samo nerealan čovjek može očekivati više.
Evo jedan kuriozitet: naša reprezentacija je bila jedna od najvisočijih ekipa na turniru. Kao takvoj, u 80 minutu, dok Ameri imaju igrača manje, a mi utakmicu imamo u svojim rukama, primamo go preko jednog od najvisočijih živih zidova na prvenstvu!?
Sad se "patriotski", kako drugačije, baca drvlje i kamenje na brazilskog sudiju, koji je bio sve osim nekorektan, zbog suđenja prekršaja Radeljiću.
Pa ono ne bi prošlo Radeljiću ni u HNL, a kamo li na svjetskom prvenstvu. Nas su sinoć Šunjić i Radeljić ukopali. Pogotovo Radeljić.
Mi umjesto da sa izmjenama ubacimo u petu, mi padnemo mentalno i fizički. Zašto? Zato što nemamo lidera na terenu. Čim je Kolašinac izašao, odmah se to osjetilo.
Naš najveći problem, onako kolektivno, jeste što ne znamo biti realni. Sve se digne na emocije i hype. Od silnog optimizma bez pokrića ne vidimo vlastite mogućnosti. A one su veoma skromne.