Nista. Pricam mi poznanica ima mali apartman u Trpnju. Oko 2000 KM godisnje su troskovi poreza i komunalija oko njega.
Nije mi bilo mrsko, pa provjerim da je kvadrat 15 kuna poreza.
Za Neum, isto ko da se krije.
Moderator: anex
Nista. Pricam mi poznanica ima mali apartman u Trpnju. Oko 2000 KM godisnje su troskovi poreza i komunalija oko njega.
jeste povoljno ali zato imas zadovoljstvo da ti u dokumentima pise egzotican naziv ulice decanska, hilandarska, ilidzanske brigade, kasindolskog bataljona, karadjordjeva, cara lazara, itdacuupo wrote: ↑06/09/2022 23:30 Da li je moguce da u Istocnom Sarajevu pored zgrade vlade rs u novogradnji mozes uzeti stan za 1880KM/m2 a ako ide isplata odmah i jeftinije dok na 15 min voznje odatle hoce dva puta vise ??
Posto nisam bas upucen i ne zivim tu da li mi neko moze objasniti to !!
Da li se isplati uzimati/investirati tu ?
Mislis da je samo do naziva ulice.
Najbolje je naci kakvu kucicu u ulici djenerala draze mihajlovica...
Pa ja kad bih bio primoran da tu uzimam ne bih odjavljivao prebivaliste sa kantona. A sto se tice komsiluka, slazem se, tu bi moglo biti jebeno.
Pitaju me prije neki dan iz Mostara da se prijave u Sarajevo. Sto li?_BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2022 11:15Pa ja kad bih bio primoran da tu uzimam ne bih odjavljivao prebivaliste sa kantona. A sto se tice komsiluka, slazem se, tu bi moglo biti jebeno.
Ali smo mi svi generalno licemjeri. Svi bismo gradjansku drzavu ali neka mene u Sarajevu/Njemackoj, djes ba kupit stan u IS u Draze Mihajlovica, ocam....
Kako to Izraelci rade....
Odjavljen građevinski priključak, obavjesteni kupci da se jave na šalter elektroditribucije sa ZK i kupoprodajnim Ugovorom. Dosta stanova je bez struje sada.Haris.ba wrote: ↑05/09/2022 17:01Ne. To je struja koja se koristila pri izgradnji. Stanovi se prodaju izgradjeni. Moras pustiti struju na uticnicu da se testira radi li.citroen xm wrote: ↑05/09/2022 16:48 Pa dobro, ali trebao bi valjda svaki stan da ima svoj sat da bi se mogla pustiti građevinska struja.
Sat je samo mjerac potrosnje.
Jes dobro siholowey wrote: ↑07/09/2022 10:52jeste povoljno ali zato imas zadovoljstvo da ti u dokumentima pise egzotican naziv ulice decanska, hilandarska, ilidzanske brigade, kasindolskog bataljona, karadjordjeva, cara lazara, itdacuupo wrote: ↑06/09/2022 23:30 Da li je moguce da u Istocnom Sarajevu pored zgrade vlade rs u novogradnji mozes uzeti stan za 1880KM/m2 a ako ide isplata odmah i jeftinije dok na 15 min voznje odatle hoce dva puta vise ??
Posto nisam bas upucen i ne zivim tu da li mi neko moze objasniti to !!
Da li se isplati uzimati/investirati tu ?
premium nazivi ulica, premium cijenaBlack swan wrote: ↑08/09/2022 06:54Jes dobro si
Samo srbi su otisli da im ne psie patriotske lige zelenih beretki dzamijska prvog korpusa alije izetbegovica itd...i na ledini sebi sagradili grad za sebe
Gosti su dobrodosli![]()
bravo, odlično obrtanje teza - nisi za građansku BiH jer ne želiš da živiš u dijelu grada koji ima naziv po osuđenim ratnim zločincima koji se otvoreno slave kao heroji._BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2022 11:15Pa ja kad bih bio primoran da tu uzimam ne bih odjavljivao prebivaliste sa kantona. A sto se tice komsiluka, slazem se, tu bi moglo biti jebeno.
Ali smo mi svi generalno licemjeri. Svi bismo gradjansku drzavu ali neka mene u Sarajevu/Njemackoj, djes ba kupit stan u IS u Draze Mihajlovica, ocam....
Jesi za gradjansku BiH, ali nisi spreman da se za nju boris naustrb licne komocije.VladaFBiH wrote: ↑08/09/2022 09:50bravo, odlično obrtanje teza - nisi za građansku BiH jer ne želiš da živiš u dijelu grada koji ima naziv po osuđenim ratnim zločincima koji se otvoreno slave kao heroji._BataZiv_0809 wrote: ↑07/09/2022 11:15
Pa ja kad bih bio primoran da tu uzimam ne bih odjavljivao prebivaliste sa kantona. A sto se tice komsiluka, slazem se, tu bi moglo biti jebeno.
borim se tako što ne dam pare onima koji su protiv nje - ne bih rekao da to ima veze sa ličnom komocijom već sa uskraćivanjem finansiranja takvih ideja._BataZiv_0809 wrote: ↑08/09/2022 10:21Jesi za gradjansku BiH, ali nisi spreman da se za nju boris naustrb licne komocije.
a profit u drugu...
Sad se isplati prodati ako imas poduzetnickog duha i neku dobru ideju za biznis.