Pa što si ti onda napisao ljubav navijača FK Sarajevo - FK Velež? Kao što ima onih koji ne gađaju i osuđuju bacanje baklji, tako ima i onih koji ne osjećaju nikakvu ljubav prema drugim navijačima i njihovim klubovima.kakotakonikako wrote: ↑23/03/2022 21:38 Ko to mi ?
Ja mogu govoriti u svoje ime i osudjujem svako bacanje upaljene baklje medju ljude , kao i kamenice i topovske udare. Ne dijelim ja takve idiote po boji ili vjeri.
Premijer liga BiH - @manijak1
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#13801 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
- Didier
#13802 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Podsjetio bih te da živite danas u istoj opštini kao i okupatori, tako da ta priča ne pije više mnogo vode. Imali ste sudove, strazbure, pizde materine, ali niste uradili ništa da se vratite pod Bijeli Brijeg, jer vam vjerovatno i odgovara ovako jer niste mnogo različiti od HDZ-ovaca.
- ellaxaz
#13803 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Trudnice, žene, djeca, roditelji, intelektualci, komunisti, kosmopolite, navijači Veleža iz Sarajeva.
A sa druge strane sve najgore, mržnja u zraku, plus Željo loš domaćin, a ministar nema obraza.

A sa druge strane sve najgore, mržnja u zraku, plus Željo loš domaćin, a ministar nema obraza.
- agnostic_front
#13804 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Bilo ih par na sjeveru koji su skontali da su na pogresnoj tribini, pa se prebacili do zdenke, niko ih nije ruzno pogledao.
-
LSD
#13805 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Karanana je svojevremeno ovdje cvilio na manijake
koji su dijelili besplatni degenek vrapčičanima i predlagao ujedinjenje sa ultrasima protiv istih 
- Logovan
#13806 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Toni Karacic novi trener Posusja.
-
LSD
#13807 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Aha, vazda su na gostujucoj tribini Grbavice neke trudnice, djeca, intelektualci i sl.
- karanana
#13808 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ha?
Znam da je tesko kopat po postovima ali mozes li naci to? Bas interesantno ako sam to predlagao i cudi me da bi predlozio udruzenje sa susjedima kad oni imaju savrsene odnose sa ekstremnim dijelom navijaca zeljeznicara. Toliko dobre, da nas domaci navijaci na grbavici uvijek caste skandiranjem: zrinjski-mostar, zrinjski-mostar.
-
LSD
#13809 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
fk-velez-mostar-t41233s550.htmlkaranana wrote: ↑23/03/2022 23:56Ha?
Znam da je tesko kopat po postovima ali mozes li naci to? Bas interesantno ako sam to predlagao i cudi me da bi predlozio udruzenje sa susjedima kad oni imaju savrsene odnose sa ekstremnim dijelom navijaca zeljeznicara. Toliko dobre, da nas domaci navijaci na grbavici uvijek caste skandiranjem: zrinjski-mostar, zrinjski-mostar.
Post by karanana » 25/08/2011 23:28
ne znam ni sta se desilo.
ukrali ga? gdje se to desilo?
udruzit se sa ultrasima i posutati ovo smece bosansko, posebno kospicarsko. opasno su mi se popeli na neku stvar, gore mi je doci na gostovanje na grbavicu nego pod bijeli brijeg ili u gabelu. posebno mi je muka gledati one jadove na sjeveru. ali neka, sjeticemo ih se siguran sam.
Pa udružite se sa ultrasima, to odavno prizivaš, skupite se da vas manijaci
- karanana
#13810 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jebote...11 godina. Dobro ga iskopa. Ali onda procitaj cijeli kontekst diskusije i sta je bila poenta toga. Na primjer otidI na stranu 25 te iste teme i prvi post na vrhu. I dalje ostajem printome da sam se sigurnije osjeco na gostovanjima u lukavici. Ne zato sto se oni hoce manje krvi napiti nego sto im je organizacija gostovanja i dolaska navijaca bila deset puta bolja u onoj rupi i sumi tamo nego na grbavici.LSD wrote: ↑24/03/2022 00:11fk-velez-mostar-t41233s550.htmlkaranana wrote: ↑23/03/2022 23:56
Ha?
Post by karanana » 25/08/2011 23:28
ne znam ni sta se desilo.
ukrali ga? gdje se to desilo?
udruzit se sa ultrasima i posutati ovo smece bosansko, posebno kospicarsko. opasno su mi se popeli na neku stvar, gore mi je doci na gostovanje na grbavicu nego pod bijeli brijeg ili u gabelu. posebno mi je muka gledati one jadove na sjeveru. ali neka, sjeticemo ih se siguran sam.![]()
![]()
Pa udružite se sa ultrasima, to odavno prizivaš, skupite se da vas manijaci![]()
- Ricken
#13811 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Volim ove pripadnike rikverc brigade što se kuraže preko tastature i šire mržnju.Plunkett wrote: ↑23/03/2022 20:33 Kako rijetko gadna i odvratna skupina “navijaca”. Kao da dolaze iz dzungle a ne glavnog grada.
Bodenje nozevima na stadionu, van stadiona, pucnjave, ubistva na stadionu neduznih momaka,medjusobni pokusaji ubistva, ranjavanja, bombe iz vozova, bombe po tudjim terenima, bombe po svom stadionu i ono naslo ismijavati tudje navijacke grupe.
I dodju jos onda nekakvi trolovi i ovdje ismijavaju RA i njihovo saopstenje![]()
RA saopštenje je postalo pamfletić, onda kad su napisali, da su uplaili baklje radi samoodbrane pa ih bacali na istok.
To je otprilike kao zgražanje pitara što im se suprotstavilo zbog skidanje nekih "krpica".
- BHF_Manijak
#13812 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Otkad karanana ovako srcano predje sa jebacine i zena na fudbal? 
-
Plunkett
#13813 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Pripadnici cega?
Izvini, nisam znao da ce te ovoliko pogoditi istina.
Evo jedan noz pa da imas za gostovanja, nek se nadje
Izvini, nisam znao da ce te ovoliko pogoditi istina.
Evo jedan noz pa da imas za gostovanja, nek se nadje
- armin071
#13814 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ubi ga nepravda. Sto bi reko Covke to je crvena linija ispod koje on ne mozeBHF_Manijak wrote: ↑24/03/2022 08:15 Otkad karanana ovako srcano predje sa jebacine i zena na fudbal?![]()
-
Plunkett
#13815 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Normalno da se kao prije svega razuman covjek gnusam i sa gadjenjem komentarisem ono sto vi branite rijecima “sto su usli u teren”.
Covjek je hladno izvadio noz, a ne postavlja se pitanje kakva je to grupa koja to ne osudjuje, kakva je to organizacija utakmice gdje svaka binda moze unijeti noz na utakmici.
I onda, organizovati mec tako da dvije grupe stoje jedna do druge, i da te podsjetim nije ovo sa Velezom prvi put. Isto je bilo kad su i lesinari stavljeni tik uz vase navijace.
Ja nigdje nisam procitao osudu takvog ponasanja a da je dosla iz vaseg kluba. Sto znaci da klub stoji iza takvih navijaca, a vidim ima i pojedinaca koji to pokusavaju odbraniti.
Covjek je hladno izvadio noz, a ne postavlja se pitanje kakva je to grupa koja to ne osudjuje, kakva je to organizacija utakmice gdje svaka binda moze unijeti noz na utakmici.
I onda, organizovati mec tako da dvije grupe stoje jedna do druge, i da te podsjetim nije ovo sa Velezom prvi put. Isto je bilo kad su i lesinari stavljeni tik uz vase navijace.
Ja nigdje nisam procitao osudu takvog ponasanja a da je dosla iz vaseg kluba. Sto znaci da klub stoji iza takvih navijaca, a vidim ima i pojedinaca koji to pokusavaju odbraniti.
- Ricken
#13816 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ako nisi bio na utakmici Željo - Velež, nemoj tvrditi pretpostavke nickova koji isto tako nisu bili na utakmici već su u huji komentarisali na forumu. Grupa Manijaci je bila na istoku prema jugu, a ne sjeveru.Plunkett wrote: ↑24/03/2022 11:25 Normalno da se kao prije svega razuman covjek gnusam i sa gadjenjem komentarisem ono sto vi branite rijecima “sto su usli u teren”.
Ja sam bio tamo sa sinom i izašli smo u 45 min, kad su gosti počeli palit baklje na 15 m od nas, i sad ti mene uvjeravaš u nešto lijevo. I onda kažeš da ne huškaš.
- Didier
#13817 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Što se bolan praviš lud, kad znaš dobro pravila ponašanja ako neko pokuša maznuti transparent?Plunkett wrote: ↑24/03/2022 11:25 Normalno da se kao prije svega razuman covjek gnusam i sa gadjenjem komentarisem ono sto vi branite rijecima “sto su usli u teren”.
Isprovocirali ste incident, dobili degenek i sad kuknjava.
Ja samo zamjeram našem Klubu što vam je dao više od 5% mjesta, to treba sve u kavez, pored zapada, pa navijajte s distance. S vama odavno ne može više fino, dobijete džaba ulaznice, razvalite stolice. I kad čovjek pokuša spustiti loptu, tako se zahvalite.
- agnostic_front
#13818 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Meni je smetalo kada su navijaci mostarskog kluba pjevali "ajmo plavi ale..."
Osupnut sam takvim navijanjem i mrznjom prema nasem klubu. Ispred mene su sjedila djeca, pokrivene zene. Ne mogu da zamislim kako su se oni osjecali. Vjerovatno je bilo i intelektualaca koji su bili primorani da to slusaju. Da li se mostarski klub ogradio od skandaloznog navijanja svojih navijaca?
Osupnut sam takvim navijanjem i mrznjom prema nasem klubu. Ispred mene su sjedila djeca, pokrivene zene. Ne mogu da zamislim kako su se oni osjecali. Vjerovatno je bilo i intelektualaca koji su bili primorani da to slusaju. Da li se mostarski klub ogradio od skandaloznog navijanja svojih navijaca?
- Charuga
- Globalni moderator
#13819 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Grozno.agnostic_front wrote: ↑24/03/2022 11:49 Meni je smetalo kada su navijaci mostarskog kluba pjevali "ajmo plavi ale..."
- Charuga
- Globalni moderator
-
Plunkett
#13821 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Divno, dakle kad stariji forumasi opravdavaju upotrebu noza, onda je suvisno pricati o bilo cemu.
A to za Velez, nisam ni mislio da ste vi krivi. Vi ionako niste nikad krivi.
Ajmo plavi ale…
-
LSD
#13822 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Jest ovaj zapeo za noževe, hebo vas nož
šta pričate o tome non stop i prizivate.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#13823 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ovo je 100% tacno!agnostic_front wrote: ↑24/03/2022 11:49 Meni je smetalo kada su navijaci mostarskog kluba pjevali "ajmo plavi ale..."
Hoce oni, jednom sam ih slusao kao pjevaju "Bit' ce Zeljo Q sampion..."!
I oni, i Tuzlaci, i Zenicani...
Eto ne znam ima li kakva sankcija za to?
-
splinter
#13824 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Kad počinje zamjena travnjaka na našem gradskom zajedničkom stadionu, zna li se šta?
Krajnje je vrijeme da naš gradski stadion dobije koliko toliko kvalitetan travnjak zarad dobrobit nogometa na ovim prostorima, jer trenutna oranica je brukanje u velikom stilu.
Krajnje je vrijeme da naš gradski stadion dobije koliko toliko kvalitetan travnjak zarad dobrobit nogometa na ovim prostorima, jer trenutna oranica je brukanje u velikom stilu.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#13825 Re: Premijer liga BiH - @manijak1
Ne znamo sigurno. Evo Mandic nam danas gurnu 250k KM.
Dok skontamo gdje cemo ih skrkati....