Bruka i sramota u samom centru sarajeva.bilic wrote: ↑06/10/2020 15:50Kupci stanova Sarajevo Towera taoci kriminala: Kako su investitori iznudili novac od izvođača
http://www.klix.ba/clanak/201006022
Novogradnja u Sarajevu?
Moderator: O'zone
#6226 Re: Novogradnja u Sarajevu?
#6227 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Koga je bruka i sramota?
-
#6228 Re: Novogradnja u Sarajevu?
black wrote: ↑20/09/2020 14:51https://www.olx.ba/artikal/39583604/pro ... rbavica-1/Max Bunker wrote: ↑20/09/2020 13:21Ma imaju neki problemi sa strujom. Haver što živi na stupu mi je rekao da ako uključi tipa u isto vrijeme mašinu za veš, mašinu za suđe i tv, samo mu nestane struje... znao sam i zašto je to tako ali sam zaboravio koji je razlog.
Mene zanima, da li se moze kupiti neki stan od cca 40-ak kvadrata na potezu M.Dvor-Kovačići-Grbavica-Hrasno (ne mora biti novogradnja) za nekih do 80.000,00 KM?
Samo mi je bitno da stan ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje i dnevne sobe a kuhinja i dnevna soba mogu biti u jednom.

-
#6229 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Da li neko ima iskustvo sa povratom novca u Malta Complex?
Jos uvijek nisu poceli nista praviti iako su najavljivali useljenje u maju iduce godine.
Jos uvijek nisu poceli nista praviti iako su najavljivali useljenje u maju iduce godine.
#6230 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Mogu li se tuziti naredne godine ako ne bude useljenje
-
#6231 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Problem je sto oni nisu izvrsili ni potpisivanje ugovora kod notara, a na koje su se ugovorom, bolje reci predugovorm, obavezali.
Da li je neko vec trazio povrat novca i kakvo je iskustvo imao?
#6232 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Pa pun im je zk list tuzbi nesudjenih stanara.
Ja imam iz druge ruke info. Da vrate novac, ali je to ko vadjenje zuba.sarajevosema wrote: ↑17/10/2020 09:34Problem je sto oni nisu izvrsili ni potpisivanje ugovora kod notara, a na koje su se ugovorom, bolje reci predugovorm, obavezali.
-
#6233 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Hvala Harise. Vidjet' cemo kako ce biti.
Nocas su nekom koji ima veze sa Tower-om pokusali ubaciti bombu u kucu. Ne znam da li je naruceno od nekog prevarenog kupca stana ili su u pitanju kakvi drugi obracuni. Kakogod, nije dobro.
https://bhrt.ba/sarajevo-bacena-bomba-n ... etu-tower/
Nocas su nekom koji ima veze sa Tower-om pokusali ubaciti bombu u kucu. Ne znam da li je naruceno od nekog prevarenog kupca stana ili su u pitanju kakvi drugi obracuni. Kakogod, nije dobro.
https://bhrt.ba/sarajevo-bacena-bomba-n ... etu-tower/
#6234 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Ne bi me čudilo da je neko i od kupaca ovo uradio.
-
#6235 Re: Novogradnja u Sarajevu?
U saopštenju se precizira da su se dva lica dovezla na motoru i bacila bombu koja je pogodila prozor dječije sobe u trenutku kada je petero djece radilo zadaću. Bomba se odbila od poluotvorenog prozora i eksplodirala u dvorištu kuće.

#6236 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Ima li kakve jeftine novogradnje u izgradnji
#6238 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Malta komplex mirise na sarajevo tower. 

-
#6240 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Sta je sa lamelom A u dijamantu? Je li gotova, je li se prodaje, je li se prodala.... (?) Znam da je prosle godine trebalo sve biti gotovo.
#6241 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Sta je sad Dijamant? Margarin? 

#6242 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Dajte neke sigurice uz jeftino investiranje
#6244 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Vrtovi riverine, kakva je gradnja, na oko djeluje ok, cijena 2200 km malo previse 

#6246 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Al eno kupili su i one kuće okolo, izgleda da će biti još jedna zgrada uskoro.bitangeIprinceze wrote: ↑22/10/2020 17:03A i Sarajevo tower je davno namirisao Maltu complexuglavnom Malta complex kao Pariz u noći kad se pogleda na službenoj stranici, inače me strah i po danu proći dijelom Paromlinska - Sprečanska.
-
#6247 Re: Novogradnja u Sarajevu?
ComplexMalta kupili kuce? Odakle ti ta informacija?ibizza wrote: ↑22/10/2020 22:15Al eno kupili su i one kuće okolo, izgleda da će biti još jedna zgrada uskoro.bitangeIprinceze wrote: ↑22/10/2020 17:03A i Sarajevo tower je davno namirisao Maltu complexuglavnom Malta complex kao Pariz u noći kad se pogleda na službenoj stranici, inače me strah i po danu proći dijelom Paromlinska - Sprečanska.
#6248 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Iselili su jednu kucu, ostala jos jedna. Ali, sada su sve ogradili, pa i tu sto ljudi jos zive.
Ali, dok ih sve ne sruse, nista ne vjerujem. Mozda stvarno i krenu sa izgradnjom. Kazu 2100 kvadrat. Pitanje je samo je li istina da su stvarno novi ljudi preuzeli projekat.
Rizik je svakako. Ali, ko riskira dobije novu zgradu u naselju gdje su polovni stanovi sa dodatnom uvalom u desetinama milja za renoviranje toliko. I opet stara zgrada.
#6249 Re: Novogradnja u Sarajevu?
Vidim da su ogradili one kuce pored zgrada, ocigledno spremaju rusenje istih.
-