Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
E ako im ovo prodje ima da eksplodira cijena stana.
Nema zakona koji nije prosao sto su banke htjele.
Ako banke budu htjele bice. A znam slucajeva gdje su dijasporasi dobili kredit bez problema (naravno uz malo poznanstvo). Samo su pored hipoteke morali imati i naseg ziranta.
Max Bunker wrote: ↑20/09/2020 13:21
Ma imaju neki problemi sa strujom. Haver što živi na stupu mi je rekao da ako uključi tipa u isto vrijeme mašinu za veš, mašinu za suđe i tv, samo mu nestane struje... znao sam i zašto je to tako ali sam zaboravio koji je razlog.
Mene zanima, da li se moze kupiti neki stan od cca 40-ak kvadrata na potezu M.Dvor-Kovačići-Grbavica-Hrasno (ne mora biti novogradnja) za nekih do 80.000,00 KM?
Samo mi je bitno da stan ima odvojenu spavaću sobu od kuhinje i dnevne sobe a kuhinja i dnevna soba mogu biti u jednom.
Problem je sto oni nisu izvrsili ni potpisivanje ugovora kod notara, a na koje su se ugovorom, bolje reci predugovorm, obavezali.
Da li je neko vec trazio povrat novca i kakvo je iskustvo imao?
noviclan wrote: ↑17/10/2020 09:32
Mogu li se tuziti naredne godine ako ne bude useljenje
Pa pun im je zk list tuzbi nesudjenih stanara.
sarajevosema wrote: ↑17/10/2020 09:34
Problem je sto oni nisu izvrsili ni potpisivanje ugovora kod notara, a na koje su se ugovorom, bolje reci predugovorm, obavezali.
Da li je neko vec trazio povrat novca i kakvo je iskustvo imao?
Ja imam iz druge ruke info. Da vrate novac, ali je to ko vadjenje zuba.
Hvala Harise. Vidjet' cemo kako ce biti.
Nocas su nekom koji ima veze sa Tower-om pokusali ubaciti bombu u kucu. Ne znam da li je naruceno od nekog prevarenog kupca stana ili su u pitanju kakvi drugi obracuni. Kakogod, nije dobro.
U saopštenju se precizira da su se dva lica dovezla na motoru i bacila bombu koja je pogodila prozor dječije sobe u trenutku kada je petero djece radilo zadaću. Bomba se odbila od poluotvorenog prozora i eksplodirala u dvorištu kuće.
addem wrote: ↑22/10/2020 14:07
Malta komplex mirise na sarajevo tower.
A i Sarajevo tower je davno namirisao Maltu complex uglavnom Malta complex kao Pariz u noći kad se pogleda na službenoj stranici, inače me strah i po danu proći dijelom Paromlinska - Sprečanska.
nekome wrote: ↑22/10/2020 17:20
Sta je sa lamelom A u dijamantu? Je li gotova, je li se prodaje, je li se prodala.... (?) Znam da je prosle godine trebalo sve biti gotovo.
addem wrote: ↑22/10/2020 14:07
Malta komplex mirise na sarajevo tower.
A i Sarajevo tower je davno namirisao Maltu complex uglavnom Malta complex kao Pariz u noći kad se pogleda na službenoj stranici, inače me strah i po danu proći dijelom Paromlinska - Sprečanska.
Al eno kupili su i one kuće okolo, izgleda da će biti još jedna zgrada uskoro.