FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
karanana

#12376 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

dokaza za pranje para i pljacku mozda i nema. sve po zakonu. pa nisu ovo amateri pa da na sms porukama ostave tragove kriminala.

ali za sta se teleci pogled moze ganjati je neodgovornost u trosenju i bacanju para, i nestrucnost i neznanje sta se kupuje i sta treba da se kupuje. za ovo vlade padaju. ali ne ovde naravno. nikad nisu, nikad nece.
Škobo Habu

#12377 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Bloo wrote: 31/05/2020 14:55
Inače su njegove antologijske izjave takode plod njegove nepromisljenosti, kao i razgranati porodicni biznis sa kcerkom...
Njegove antologijske izjave nema potrebe istraživati SIPA, već milione potrošene na nešto bezvrijedno za same građane. Na nešto od čega neće imati nikakve koristi u slučaju kakve druge pandemije.

Ja ga, u konkretnom slučaju, uopšte neamnestiram od odgovornosti.
Bloo
Globalna šefica

#12378 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Bloo »

Škobo Habu wrote: 31/05/2020 16:54
Bloo wrote: 31/05/2020 14:55
Inače su njegove antologijske izjave takode plod njegove nepromisljenosti, kao i razgranati porodicni biznis sa kcerkom...
Njegove antologijske izjave nema potrebe istraživati SIPA, već milione potrošene na nešto bezvrijedno za same građane. Na nešto od čega neće imati nikakve koristi u slučaju kakve druge pandemije.

Ja ga, u konkretnom slučaju, uopšte neamnestiram od odgovornosti.
Of skroz, ali replicirah ti zbog dijela: nije glad za procentom, već nepromišljenost...ovo nepromišljenost zvuci kao..oprostimo mu jer nije znao šta čini.
TheMule

#12379 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TheMule »

_BataZiv_0809 wrote: 31/05/2020 10:54
muha_sa wrote: 31/05/2020 07:24
Vrsnjak sa Fikretom (mladji godinu) a naspram Fikreta ko Drager respirator naspram malinarskih ventilatora.

Svaka cast ovom momku.
Evo gledam 6. minuta, i jos objasnjava da imaju portabilni i oni za intenzivnu njegu i pokusava da govori engleskim umjesto bosanskim... nemam vremena ni zivaca da sagledam sve
studeni76

#12380 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by studeni76 »

animus wrote: 31/05/2020 12:44
studeni76 wrote: 31/05/2020 11:22
animus wrote: 31/05/2020 09:45 Nesposobni tužioci koji su do sada upropastili puno dobrih predmeta. Sada su nasjeli na medijsku hajku i pokusavaju da se dokazu.
Ja se pitam gdje su svi ovi ljudi bili zadnjih tri mjeseca. Svi se ponasaju kao da nije bilo panike i korone. Sada kada se vidi da niko nista na respiratorima ukrao nije pokusava se dokazati nesavjesno trosenje para. Isto da je bilo izbora pa si mogao birati koji ces respirator i koliko ces platiti.
Zaboravljaju se vijesti da su kinezi vlasnici tih fabrika postali preko noci milijarderi. Svi su kupovali od njih. Nekome su zatrebali a nekome kao nama npr hcala Bogu nisu.
Navijam za dan kad Fadil ode i ovoj stoki postave Brankovica za premijera. Pisam se na sve medije koji su nas bombardovali koronom mjesecima pa nas sada bombarduju Fadilom svaki dan. Nabijaju tiraz na panici i ne rade nista drustveno korisno.
Patetika, Bosna, Bosnjaci, Srebrenica pa malo genocida. Ma dajte im jos 10mil. ako su za bosnjake uzimali, halalosum :-)
Kakvu patetiku ti vidis? Ako je kriminal onda su nase pare zavrsile u džepu nekog od optuzenih. Ja to nisam vidio. Pare otisle u Kinu i cao. Nisu samo nase nego stotine milijardi iz citavog svijeta. Neka dokazu da je i jedna marka iz Kine vracena nekom od ovih likova tuzioci ce biti heroji drzave. Do tada su ovi nevino optuzeni i jedini grijeh im je sto su pokusali nesto uraditi da imamo bolje sanse ako epidemija dodje do nas.
Meni je sumnjiva nabavka sve druge opreme i tu se vidi da bi moglo biti kriminala mada ne tvrdim. O satoru u RSu ne treba ni pricati. Ali ovdje je cilj premijer Federacije.
A to sto su trebali kupit jednu vrstu pa onda kupili jeftiniju beskorisnu verziju, to nikom nista!? Bi li sada trebali narucit 100 novih vozila pa da imamo gdje ugradit te uredjaje.... Ma samo za Bosnjake neka trose, nije problem!
chelo

#12381 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by chelo »

animus wrote: 31/05/2020 09:45 Nesposobni tužioci koji su do sada upropastili puno dobrih predmeta. Sada su nasjeli na medijsku hajku i pokusavaju da se dokazu.
Ja se pitam gdje su svi ovi ljudi bili zadnjih tri mjeseca. Svi se ponasaju kao da nije bilo panike i korone. Sada kada se vidi da niko nista na respiratorima ukrao nije pokusava se dokazati nesavjesno trosenje para. Isto da je bilo izbora pa si mogao birati koji ces respirator i koliko ces platiti.
Zaboravljaju se vijesti da su kinezi vlasnici tih fabrika postali preko noci milijarderi. Svi su kupovali od njih. Nekome su zatrebali a nekome kao nama npr hcala Bogu nisu.
Navijam za dan kad Fadil ode i ovoj stoki postave Brankovica za premijera. Pisam se na sve medije koji su nas bombardovali koronom mjesecima pa nas sada bombarduju Fadilom svaki dan. Nabijaju tiraz na panici i ne rade nista drustveno korisno.
Ja se s tobom slažem.
Mediji imaju misiju i ulogu. Različitu.
MEĐUTIM, velikim slovima: Uposlenici su im retardirani.
Ima nas koji sve to sa distance posmatramo, da tacno vidimo ko je na kome u tim orgijama. Uposlenici su im jadni u dodijeljenim ulogama.
Ja medije pratim koliko i Zadrugu. Ne podnosim fajt, prizemnost, njihovu glad za krizom, clickbaitove, uznemiravanje stanovništva uz sokove po stolovima. Mrzim hvaljenje neovisnim novinarstvom, od novinarske sujete mi žuč proradi, nadasve NJIHOVU BRIGU ZA DRUŠTVO. Haveru...
Sto se lijepo spavalo u Jugoslaviji? Ma nismo ništa znali.
Sta je mogu sa Solakom i ovom aferom, dizati klixu zaradu?
Buraz, meni ovakvi ne trebaju. Mediji.
Nek se pripoje kakvom organu i nek im rade ove predistrazne radnje. Smorovi.
Škobo Habu

#12382 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Bloo wrote: 31/05/2020 17:14

Of skroz, ali replicirah ti zbog dijela: nije glad za procentom, već nepromišljenost...ovo nepromišljenost zvuci kao..oprostimo mu jer nije znao šta čini.
De ba...oprostiti!?

Čitaš li šta pišem - treba tražiti odgovornost i utvrditi kolika je Novalićeva krivica u svemu? Ali ne želim upirati prstom u Novalića kao masterminda svega.
Bloo
Globalna šefica

#12383 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Bloo »

Škobo Habu wrote: 31/05/2020 19:26
Bloo wrote: 31/05/2020 17:14

De ba...oprostiti!?

Čitaš li šta pišem - treba tražiti odgovornost i utvrditi kolika je Novalićeva krivica u svemu? Ali ne želim upirati prstom u Novalića kao masterminda svega.
Pa ako seciramo samo 3F, onda je on mastermind, nije malinar i zajebani iz CZ sami nadosli na ovo, naravno iznad njega ima njegov sef...
DEMONIKA

#12384 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by DEMONIKA »

ExNihilo wrote: 31/05/2020 15:01 Klasični seljober. Možda ne zna pričati, ali nema šanse da ga zajebeš u matematici.
Možda nema šanse da ga se zajebe u računici, ali u matematici...
jbga ti mu dade diplomu matematičara i etfovca :mrgreen:
Škobo Habu

#12385 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

Bloo wrote: 31/05/2020 19:34
Pa ako seciramo samo 3F, onda je on mastermind, nije malinar i zajebani iz CZ sami nadosli na ovo, naravno iznad njega ima njegov sef...
Ali nisu u cijelom lancu samo njih trojica - već još atera koji su znali za nabavku ili su se pitali nešto u vezi nje.

Jeličevićka se nije ništa pitala, Ministarstvo zdravlja nije ništa znalo?
ortodont

#12386 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by ortodont »

TheMule wrote: 31/05/2020 18:36

Evo gledam 6. minuta, i jos objasnjava da imaju portabilni i oni za intenzivnu njegu i pokusava da govori engleskim umjesto bosanskim... nemam vremena ni zivaca da sagledam sve
Zanimljvo razmišljanje. Pored već koliko - mjesec dana ove afere ovo je prva stručna osoba koja je objasnila razliku između ovih tipova uređaja i rekao da je ovo što je kupljeno nije ono što nam treba (mada nije smeće), a tebi se ne sluša. I naravno da će koristiti stručne izraze na engleskom jeziku, puno bogatijem od bosanskog jezika. I ja na svom poslu koristim 90% stručne engleske izraze kao i moje kolege i nikome ne smeta. To je profesionalna deformacija i ne treba biti tema uopće.
TheMule

#12387 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TheMule »

ortodont wrote: 31/05/2020 21:05
TheMule wrote: 31/05/2020 18:36

Zanimljvo razmišljanje. Pored već koliko - mjesec dana ove afere ovo je prva stručna osoba koja je objasnila razliku između ovih tipova uređaja i rekao da je ovo što je kupljeno nije ono što nam treba (mada nije smeće), a tebi se ne sluša. I naravno da će koristiti stručne izraze na engleskom jeziku, puno bogatijem od bosanskog jezika. I ja na svom poslu koristim 90% stručne engleske izraze kao i moje kolege i nikome ne smeta. To je profesionalna deformacija i ne treba biti tema uopće.
Ma vec je milion puta objasnjeno, svi ovdje na forumu recimo znamo sta smo dobili. On jeste iz struke, ali u javnim nastupima mora biti precizan i kratak, bez dokazivanja ili odugovlacenja.
HakanSukur

#12388 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by HakanSukur »

Kifla se u ovakvim javnim nastupima nameće k'o ozbiljna prijetnja svojoj matici i Baketu, radikalniji je, bezobrazniji, a za SDA okot, i neobično elokventan i retorički sposoban političar. Dovoljno je ga je uporediti s onom zelenom ojebinom Kasumovićem, koji je i takav napravio politički rezultat i shvatiti da je Konaković najopasnije SDA političko kopile, slijedi nam veoma zanimljivo razdoblje na političkoj sceni, a Senad će biti dežurni animator sukoba, pošto drugog medijskog prostora za ovakve egzibicije jednostavno nema.
pinkman

#12389 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pinkman »

Nego sto je Senad toliko protiv SDA pa na neki nacin vodi privatni rat protiv njih? Gasenje struje, kredit Razvojne banke (svojevremeno Dzaferovic nije silazio sa TV-a), afera "Zadruga" ili nesto drugo?

Samo mi nemojte reci da radi za narod :D
dembele

#12390 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dembele »

Ali dobar prijedlog od Kifle za buduće proteste: bejzbol palice i pravac-Poljine.
nivla

#12391 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nivla »

pinkman wrote: 31/05/2020 22:22 Nego sto je Senad toliko protiv SDA pa na neki nacin vodi privatni rat protiv njih? Gasenje struje, kredit Razvojne banke (svojevremeno Dzaferovic nije silazio sa TV-a), afera "Zadruga" ili nesto drugo?

vjerovatno se nadao dace mu dati mnogo ako im on da podrsku, a realno nije im imao sta ponuditi zauzvrat, nisu ga pogurali i pomogli mu da se rijesi barem dijela dugova i eto ti prozivanja
sumirprimus

#12392 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

sta god da je razlog, protiv cetnicke bagre se pisu plusevi
Škobo Habu

#12393 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Škobo Habu »

pinkman wrote: 31/05/2020 22:22 Nego sto je Senad toliko protiv SDA pa na neki nacin vodi privatni rat protiv njih? Gasenje struje, kredit Razvojne banke (svojevremeno Dzaferovic nije silazio sa TV-a), afera "Zadruga" ili nesto drugo?

Sve od nabrojanog.

A narodni tribun nikad nije ni bio, osim kada se njegovi interesi poklapaju sa nekom od socijalnih kategorija.
sumirprimus

#12394 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sumirprimus »

senade drzi pravac i svu bol na sda!
moju bol, tvoju, bol, vasu bol, nasu bol.
svu bol na sda! :bih:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#12395 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pici »

dembele wrote: 31/05/2020 22:24 Ali dobar prijedlog od Kifle za buduće proteste: bejzbol palice i pravac-Poljine.
u potpunosti se slazem sa njim u ovome, kosto kaze kad su bili protesti 2014 usrali su se ko grlice... samo pogresne zgrade paljene... pravac poljine i cija majka crnu vunu prede...
nekome

#12396 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by nekome »

evo vjerovatno oko cega se sve vrti, ovi ove pustili ovi ovima pustili

https://www.klix.ba/vijesti/vijece-mini ... /200602100

Vijeće ministara BiH konačno postiglo dogovor o raspodjeli 330 miliona eura od MMF-a
channel10

#12397 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by channel10 »

Al ih Avdo pere na ruke :izet:
video

#12398 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by video »

Dobar Avdo, za 10 :thumbup:
sencobih

#12399 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sencobih »

Avdo objasnio sve
video

#12400 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by video »

Meni samo nije jasno jedno, GDJE JE NIKSIC U DOBA KORONE :shock: :? Ustvari, gdje je on ikako???

Na sta spade kuca petrovica, partija koja je 2010 POMELA :shock: na izborima!

Strasno!
Locked