FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...
Post Reply
Jasmin93Mostar
Posts: 155
Joined: 05/09/2011 18:13

#1 FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jasmin93Mostar » 03/12/2011 21:42

Najavljeno je pokretanje televizije Senada Hadžifejzovića pod nazivom FACE TV.
Zna li iko da li ima išta od toga ? I zašto je uopšte Hadžifejzović napustio TV1 ?
Last edited by Jasmin93Mostar on 10/01/2012 20:40, edited 1 time in total.


User avatar
Better Man
Posts: 14645
Joined: 01/10/2006 20:10

#2 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Better Man » 03/12/2011 22:09

Jasmin93Mostar wrote:Najavljeno je pokretanje televizije Senada Hadžifejzovića pod nazivom FACE TV.
Zna li iko da li ima išta od toga ? I zašto je uopšte Hadžifejzović napustio TV1 ?
Nema ti nista od toga, jer je Senad kao novinar sam sebe srozao i unistio i nevjerujem da bi ga iko vise htio gledati, a narocito sad kad imamo Aljazeeru Balkan.

udrch
Posts: 8472
Joined: 14/10/2008 10:08

#3 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch » 03/12/2011 22:41

Better Man wrote:
Jasmin93Mostar wrote:Najavljeno je pokretanje televizije Senada Hadžifejzovića pod nazivom FACE TV.
Zna li iko da li ima išta od toga ? I zašto je uopšte Hadžifejzović napustio TV1 ?
Nema ti nista od toga, jer je Senad kao novinar sam sebe srozao i unistio i nevjerujem da bi ga iko vise htio gledati, a narocito sad kad imamo Aljazeeru Balkan.
Upravo suprotno..televizija se pokreće sigurno..Senad je još od vremena kad se Centralni prikazivao na Hayatu faktički ga prodavao Hayatu, kasnije je to nastavio prodavati TV1..
Šta misliš čija je ovo firma:

Društvo sa ograničenom odgovornošću HADŽIFEJS-HADŽIFACE Sarajevo
Čekaluša 45, Centar/Sarajevo
PDV broj: 201510990005

izvor je www.uino.gov.ba

User avatar
KatarinaKosaca
Posts: 19670
Joined: 30/08/2008 17:28
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by KatarinaKosaca » 03/12/2011 22:49

Better Man wrote:Nema ti nista od toga, jer je Senad kao novinar sam sebe srozao i unistio i nevjerujem da bi ga iko vise htio gledati, a narocito sad kad imamo Aljazeeru Balkan.
To što nije radio u 60 minuta ne znači ni da se srozao kao novinar ni da je ovoj zemlji za razliku od mnogih dao kad je najviše trebalo. ;-)

pravaistina
Posts: 134
Joined: 18/05/2010 12:13

#5 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by pravaistina » 03/12/2011 22:57

senad radi svoj projekat FACE TV i vjerovatno ce brzo startovati ,sad ima i svoju agenciju. on je ipak ocuvao svoju samostalnost i uvijek se moze vratiti na hayat i tv1 ako on to zeli jer je njegova emisja gledana i kvalitetna.

User avatar
Better Man
Posts: 14645
Joined: 01/10/2006 20:10

#6 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Better Man » 04/12/2011 00:08

KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:Nema ti nista od toga, jer je Senad kao novinar sam sebe srozao i unistio i nevjerujem da bi ga iko vise htio gledati, a narocito sad kad imamo Aljazeeru Balkan.
To što nije radio u 60 minuta ne znači ni da se srozao kao novinar ni da je ovoj zemlji za razliku od mnogih dao kad je najviše trebalo. ;-)
Srozao se jeste i to smo se mogli uvjeriti kroz njegov CD sa Senadom! covjek koji je nekad bio pojam novinarstva, danas je pao na najnize grane svojom pristrasnoscu i neobjektivnoscu. Ali sta ces vecina tv novinara u BiH je pristrasna i losa.
Last edited by Better Man on 04/12/2011 10:15, edited 1 time in total.

User avatar
BHCluster
Posts: 17857
Joined: 13/09/2007 18:41
Location: Time to get schwifty in here!
Contact:

#7 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster » 04/12/2011 00:12

Better Man wrote:
KatarinaKosaca wrote:
Better Man wrote:Nema ti nista od toga, jer je Senad kao novinar sam sebe srozao i unistio i nevjerujem da bi ga iko vise htio gledati, a narocito sad kad imamo Aljazeeru Balkan.
To što nije radio u 60 minuta ne znači ni da se srozao kao novinar ni da je ovoj zemlji za razliku od mnogih dao kad je najviše trebalo. ;-)
Srozao se jeste i to smo se mogli uvjeriti kroz njegov CD sa Senadom! covjek koji je nekad bio pojam novinarstva, anas je pao na najnize grane svojom pristrasnoscu i neobjektivnoscu. Ali sta ces vecina tv novinara u BiH je pristrasna i losa.
Kao na primjer?

StupskaBitanga
Posts: 15590
Joined: 20/12/2006 16:59

#8 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by StupskaBitanga » 04/12/2011 00:15

Mislim da bi bio lud da pravi televiziju kao mediji
Sve će ostati kao i do sada kao agencija za multimediju i dizajn
Treba mnogo love, i još stvari
Koliko znam čak je njegova Face agencija koristila studio RTM-TV1
Vidjeli smo pred prošle izbore njegovu objektivnost i profesionalizam

User avatar
-LIBERO-
Čiča Gliša
Posts: 15604
Joined: 11/02/2008 01:27
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#9 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by -LIBERO- » 04/12/2011 00:57

Klasicni novinarski nadnicar,koji je za "saku dukata" prodao svoj poziv. Kada se samo sjetim anketa pred izbore,pa one price o energetici,Heco jednu emisiju gost,a drugu Hare i tako u krug (manje vise)

Jadno i bijedno,nista manje pristrasno i nadnicarski od Bakira...samo su im dresovi drugih boja,sve je to isto.
Last edited by -LIBERO- on 04/12/2011 01:15, edited 1 time in total.

veleno
Posts: 752
Joined: 19/09/2009 19:05

#10 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by veleno » 04/12/2011 01:10

-LIBERO- wrote:Klasicni novinarski nadnicar,koji je za "saku dukata" prodao svoj poziv. Kada se samo sjetim anketa pred izbore,pa one price o energetici,Heco jednu emisiju gost,a drugu Hare i tako u krug (manje vise)

A tek dovođenje Sopte kao gosta komentatora. :roll:

Fuj!

User avatar
BHCluster
Posts: 17857
Joined: 13/09/2007 18:41
Location: Time to get schwifty in here!
Contact:

#11 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHCluster » 04/12/2011 01:51

Sve u svemu Bosna i Hercegovina mu je uvijek bila na 1. mjestu.





Jasmin93Mostar
Posts: 155
Joined: 05/09/2011 18:13

#12 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Jasmin93Mostar » 04/12/2011 13:57

CD sam uvijek gledao :) Ne znam zašto je otišao sa TV1,al jbg ..

homar
Posts: 1457
Joined: 16/06/2008 17:07

#13 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by homar » 04/12/2011 14:10

Senad se prodaoza šaku maraka. Ako se sjećate njegov odlazak Dodiku i laskanje i podilaženje, pa ugošćavanje Čovića i pravljenje emisije "svi su krivi i niko nije kriv".

Zato Senade, građani BiH ne zaboravljaju tvoj doprinos u ratu, ali si ih razočarao u miru, još jednom prodao si se za "šaku dinara". Mislim da bi Senad najbolje uspijo pod Čovićevim skutima, potpomognut Dodikovom objektivnošću.

User avatar
luckylaka
Posts: 18588
Joined: 15/01/2010 06:28

#14 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka » 04/12/2011 16:49

Ono sto je Senad uradio u ratu i miru za BiH,BiH novinarstvo,BiH tv svi ostali novinari ne mogu uraditi za 100 godina.Da je u zadnje vrijeme srao i previse istina je ali kao ostali nisu.Jos jedna tv kuca nista vise ni manje nece smetati ni jednoj drugoj.Kome ne valja Tv1,Ftv,BHt nece valjati ni Facetv(a odprilike isti se javljaju na sve teme o tv kucama)Inace kad krece Facetv

udrch
Posts: 8472
Joined: 14/10/2008 10:08

#15 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch » 04/12/2011 19:32

Koliko znam, uskoro..

User avatar
Eborg
Posts: 10629
Joined: 20/09/2006 20:58
Location: Tamo gdje je Sunce,tamo gdje su zvijezde...

#16 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Eborg » 04/12/2011 19:46

Do kada će NEKADAŠNJE patriotsko-ratne zasluge pojedince amnestirati od AKTUELNIH grešaka?

Da parafraziram @luckylaku: "I drugi su svašta pričali pa šta...On je makar pomogao kao 100 drugih kada je trebalo." :roll:

Jebi ga, hajde da sad fino otrpimo Brankoviće, Tihiće i Izetbegoviće dok ne naplate to što su nam pomogli "kada je trebalo". :roll: Kada ih još sa svečanom dženazom predvođenu reis-ul-ulemom ispratimo na onaj svijet, onda ćemo se posvetiti pravljenju moderne evropske i napredne multietničke Bosne i Hercegovine. Još samo malo da se strpimo!

Senad je fantastičan novinar, bio i ostao, ali previše se srozao u neobjektivnost i vodanje pod ruku s nekima što ga diskreditira. On nije spiker/prezenter/anchor kako ga 80% neobrazovanog BH gledateljstva doživljava u maniru: "E nek' im je rekao!" već čovjek koji ima utjecaj i na javno mišljenje o nekoj tematici a ponekad i na same aktere političkih i drugih događaja.

User avatar
mrtva kokoš
Posts: 12200
Joined: 13/01/2009 19:46
Location: komuna

#17 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by mrtva kokoš » 04/12/2011 19:51

jedan od najboljih novinara koji je izdao svoju profesiju i jos ponesto za saku KM-ova

User avatar
cava
Posts: 9736
Joined: 07/03/2010 08:59
Location: Ja nisam loša, samo sam tako nacrtana :)

#18 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by cava » 04/12/2011 19:53

Jasmin93Mostar wrote:Najavljeno je pokretanje televizije Senada Hadžifejzovića pod nazivom FACE TV.
Zna li iko da li ima išta od toga ? I zašto je uopšte Hadžifejzović napustio TV1 ?
start se očekuje krajem decembra ili početkom januara, a Senad nikada nije radio za TV1, nego je zakupljivao prostor na toj televiziji za svoju produkciju.

Ponosan
Posts: 686
Joined: 26/02/2011 14:09

#19 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Ponosan » 04/12/2011 20:18

StupskaBitanga wrote:Mislim da bi bio lud da pravi televiziju kao mediji
Sve će ostati kao i do sada kao agencija za multimediju i dizajn
Treba mnogo love, i još stvari
Koliko znam čak je njegova Face agencija koristila studio RTM-TV1
Vidjeli smo pred prošle izbore njegovu objektivnost i profesionalizam
Face tv ce zavrsiti kao Behar ili neka druga amatersk atelevizija,jer za iole uspjesan medij treba nako puno novca,Senad Hadzifejzovic jeste najbolji novinar u BIH,ali prelaskom na TV1 se prodao za saku KM,od stranke za BIH one iste stranke koju je redovno pljuvao dok je vodio CD na Hayatu! ne znam ko bi normalan gledao jos jednu novoformiranu televiziju sa mizernim budzetom i sumnjivom namjerom! pa ne moze televizija opstati ako imas samo jednog dobrog novinara! da ga je htjela ALJ za njega je najbolje bilo da predje na tu svjetsku poznatu televiziju,ali ocito mu je drazi novac nasih domacih kriminalaca nego razvoj svoje karijere! sreca pa imamo ALJ,pa da svi vide sta znaci biti normalan i profesionalan voditelj! zato Senada ALJ i nije htjela,ali sam je kriv za to!

User avatar
luckylaka
Posts: 18588
Joined: 15/01/2010 06:28

#20 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by luckylaka » 04/12/2011 22:27

Ponosan wrote:
StupskaBitanga wrote:Mislim da bi bio lud da pravi televiziju kao mediji
Sve će ostati kao i do sada kao agencija za multimediju i dizajn
Treba mnogo love, i još stvari
Koliko znam čak je njegova Face agencija koristila studio RTM-TV1
Vidjeli smo pred prošle izbore njegovu objektivnost i profesionalizam
Face tv ce zavrsiti kao Behar ili neka druga amatersk atelevizija,jer za iole uspjesan medij treba nako puno novca,Senad Hadzifejzovic jeste najbolji novinar u BIH,ali prelaskom na TV1 se prodao za saku KM,od stranke za BIH one iste stranke koju je redovno pljuvao dok je vodio CD na Hayatu! ne znam ko bi normalan gledao jos jednu novoformiranu televiziju sa mizernim budzetom i sumnjivom namjerom! pa ne moze televizija opstati ako imas samo jednog dobrog novinara! da ga je htjela ALJ za njega je najbolje bilo da predje na tu svjetsku poznatu televiziju,ali ocito mu je drazi novac nasih domacih kriminalaca nego razvoj svoje karijere! sreca pa imamo ALJ,pa da svi vide sta znaci biti normalan i profesionalan voditelj! zato Senada ALJ i nije htjela,ali sam je kriv za to!
A ti vec znas kako ce proci,ko ce doci :-) ,,Senad jeste najbolji novinar u BiH,ali ce mu tv odmah propasti,,e jest ti logika :lol: kao Ronaldo je najbolji ali ce Real ispasti u drugu ligu :D De malo ozbiljnosti

User avatar
sarajlija_ba
Posts: 8802
Joined: 27/05/2008 22:04
Location: rodom iz Čuništa a živim u Gaćicama

#21 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sarajlija_ba » 04/12/2011 22:57

Senad je legenda al' smo mi tak'i da volimo popljuvat' svakoga po svaku cijenu.
Ovi što pišu da se prodao za šaku dinara...ne daju nikakve argumente nego 'nako laprdaju.
Klasika u Bošnjaka...

udrch
Posts: 8472
Joined: 14/10/2008 10:08

#22 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by udrch » 04/12/2011 23:01

sarajlija_ba wrote:Senad je legenda al' smo mi tak'i da volimo popljuvat' svakoga po svaku cijenu.
Ovi što pišu da se prodao za šaku dinara...ne daju nikakve argumente nego 'nako laprdaju.
Klasika u Bošnjaka...
Ja brate volim Senada, ali je u vrijeme dok je sarađivao sa TV1 velikodušno podržavao propalu SBiH..

User avatar
Better Man
Posts: 14645
Joined: 01/10/2006 20:10

#23 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Better Man » 05/12/2011 11:00

sarajlija_ba wrote:Senad je legenda al' smo mi tak'i da volimo popljuvat' svakoga po svaku cijenu.
Ovi što pišu da se prodao za šaku dinara...ne daju nikakve argumente nego 'nako laprdaju.
Klasika u Bošnjaka...
Kakav ti argument treba više od toga da pogledaš njegov CD i sve ti je jasno.

User avatar
karanana
Posts: 40048
Joined: 26/02/2004 00:00

#24 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana » 05/12/2011 11:30

i sta bi se vrtilo vascijeli dan na face tv-u?

User avatar
neupitan
Posts: 126
Joined: 19/06/2011 10:34

#25 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by neupitan » 05/12/2011 16:04

Ma kakvi jos jedna TV, taman posla. Mi smo trziste taman toliko da svima mogu dati one piplmetre, ali nece da nam hin daju jer ce se ispostaviti da svi gledamo neke komsijske televizije.
U subotu gledo Hrtove Zvijezde plesu, vereceras novine supertalente, pa onda naravno nejŠenelĐiografik, pa malo diskaveri, pa bogme sve cesce se ode i na RTRS umjesto na FTV...i sve u svemu, sve je dzaba. Nasa domaca TV produkcija ode u helac.

I lijepo mi zao ovih nekoliko novinarskih talenata, medju kojim je Senad svakako u vrhu, sto nemaju "prostora".

Senad jest znao odraditi i stvari po narudzbi, ali jebiga i to je nekako profesionalno radio i ja bih zaista volio da se nekako vrati na ekrane. Vlastita TV nije dobra ideja, to on vjerovatno razmislja u ocaju sto ne moze dobiti valjan prostor i naknadu kod postojecih, ali za njega je definitivno najbolje rjesenja JEDNA dobra emisija, JEDNOM sedmicno.
Pa sta god da je u pitanju.

Post Reply