diablobih wrote: ↑03/04/2020 12:54
skafiskafsnjak wrote: ↑02/04/2020 23:54
Majke mi meni je bezveze i spominjanje da se ova sezona prakticno "izbrise". Pa Liverpool je prakticno osvojio. Meni bi logicnije bilo, ako se ne moze nastaviti u dogledno vrijeme, da se sadasnje stanje na tabeli uzme kao kraj sezone.
Ha ja.
A jesu li ostali timovi prakticno izborili opstanak, jesu li ostali timovi prakticno usli u LP mjesta ? Nije liga samo Liverpool. Ako im je lakse, neka im dodijele titulu, ali da ostalo bude izbrisano kao da se nikad nije ni desilo. Vaznija je iduca sezona nego ova 2 mjeseca lige.
Upravo suprotno, važnija je ova sezona od naredne.
Liverpool je u cijeloj priči apsolutno najmanji problem.
Što je s klubovima koji su godinama radili i napredovali da budu na pragu ulaska u Premiership?
Njih bi dakle okrutno kaznili.
Što je s klubovima koji su imali grozno poslovanje i ulaganje u igrače, kao West Ham ili Aston Villa?
Njih bi neopravdano nagradili.
Što je s navijačima koji su platili sezonske karte?
Oni su umjesto plaćenih utakmica gledali prijateljske utakmice?
Što je s golovima koje su postigli napadači, rekordima koje su ostvarili klubovi?
To se sve briše?
To je bez uopće spomena sponzorskih ugovora, ugovora igrača, televizijskih prava itd.
Ovu sezonu treba završiti kad situacija dovoli, a ovisno o tom kad to bude treba formulirati i osmisliti narednu sezonu. Naredna sezona se može igrati bez FA kupa i Liga kupa (ili bez uzvratnih utakmica), mogu se ukinuti međunarodne prijateljske utakmice i sto drugih solucija da se sezona odigra u skraćenom vremenskom periodu. Čak i da ovu sezonu nastave i zaključe u proljeće 2021 i nakon tog započnu u standardnom periodu sezonu 2021/22 je bolja solucija od brisanja ove sezone, mora tužbi i kaosa koji bi uslijedio i onda početi sezonu 2020/21 bez ikakvih garancija da će se ista neometano završiti.