Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
budzetlija wrote: ↑29/03/2020 16:59
Kad ce poceti padati golovi
Uskoro prvi.
Evo ga
Jesu ovi Englezi zadrti glede tekuce sezone, navalili da se prekine sezona i da bude bez prvaka a najvise bivsi igraci Uniteda a Ceferin fino rekao, prekini i nema Evrope....znaci prvak mora biti.
budzetlija wrote: ↑29/03/2020 16:59
Kad ce poceti padati golovi
Uskoro prvi.
Evo ga
Jesu ovi Englezi zadrti glede tekuce sezone, navalili da se prekine sezona i da bude bez prvaka a najvise bivsi igraci Uniteda a Ceferin fino rekao, prekini i nema Evrope....znaci prvak mora biti.
The Premier League are working on an ambitious plan to restart the season behind closed doors on the first weekend of May, with a scheduled finish date of Sunday July 12th.
diablobih wrote: ↑31/03/2020 13:31
Zar nije uefa rekla da se mora zavrsiti sve do juna 30tog ? Doduse, rekli su svaka liga.
Vjerovatno manje lige, jer kvalifikacije za EL i LP pocinju u julu
U to su uracunali i ligu sampiona i ligu europe da se treba zavrsiti, jer ne mogu poceti kvalifikacije, a da se nije odigrala prijasnja sezona. Onda ide predsezona i pocetak lige. Ja bas ne vjerujem da ce uspjeti ovo zavrsiti sve, jer tek sad pocinje val u ovom sljedecem mjesecu.
jagugu wrote: ↑31/03/2020 15:28
Pošto vidim da pratiš, na SK1 u 21h večeras nova golijada Bolton-Chelsea sezona 2011/2012.
Čelzijev napad u vidu Drogbe i Sturidgea, te Lukakua i Anelke na klupi, simpa.
Sat ranije na istom kanalu je specijal - "Arsen Wenger 20 Years"
Nije baš da sam ljubitelj plavaca, ali može se pogledati. Hvala.
Nisam ni ja, ali nije baš da se ima nešto drugo gledat u vezi fudbala.
Mada SK4 svaki dan dobar dio programa popunjava utakmicama iz lige petice ili reprezentacija (npr. danas Finska-BiH što me baš i ne privlači da opet gledam )
Najnoviji plan koji se spominje je da organiziraju zatvoreni kamp i u turnirskom stilu odrade preostala kola unutar nekoliko sedmica. Sve momčadi, osoblje itd bi bili u izolaciji.
U biti nema nikakve solucije dok se bar malo ne ‘razvedri’. Ako se ovo ne splasne do ljeta onda je sve moguće.
bbc neki dan javio da je procjena da će ovo trajati 6 mjeseci. oni su kasno uveli mjere, tako da će kod njih krivulja duže trajati. ovo odigravanje utakmica je moguće jedino kada svi igrači i stručni štabovi preleže bolest pa stvore imunitet, inače ne kontam kako će to realizovati.
Ovu sezonu treba prekinuti i zdravo. Fokusirati se na sljedeću i ne dovoditi u pitanje život ljudi. Do jula se ovo može smiriti i taman sačekati mjesec dana radi sigurnosti.
avetinja wrote: ↑02/04/2020 12:41
Ovu sezonu treba prekinuti i zdravo. Fokusirati se na sljedeću i ne dovoditi u pitanje život ljudi. Do jula se ovo može smiriti i taman sačekati mjesec dana radi sigurnosti.
To bi bilo super jednostavno da ti netko može dati garanciju da covid19 neće prekinuti i narednu sezonu. Ali ne može. Mogu čekati neko olakšanje situacije, krenuti sa novom sezonom i onda drugi val na jesen. Odjednom imaš sjebane dvije sezone s ne samo jednu i u biti imaš kraj EPL brenda i potpuni raspad nižih liga.
Ja ne bih ni pomišljao na novu sezonu ičega dok ovo nije baš daleko u rezrovizoru iza nas. Ako to znači završiti ovo dogodine i da nema sezone 20/21 onda nek bude tako.